Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

aa ok
aici se zice organic, nu am auzit de bio. e ok. si eu ii dau organic fructele mai ales, pt ca legumele ii fac eu in casa, dar legume normale, nu organice.i-am si cumparat organice la borcanas dar prefer sa ii fac eu legumele ca iasa mai bune.
lauritza.....ce fruoase poze, m-am uitat la cateva albume....moamaaace frumoasa rochie ai avut la botez...e din ro? ca pe aici nu prea am vazut asa faine
alina anto am vazut-o si pe sara ta frumusica foc..
tre sa pun si eu poze cu noi sa ne cuoasteti..sper ca apuc in weekend

Mami de Eric 30.06.2008

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salut!

Desiree v-am votat! Bafta! Merge sa votezi si in alta zi?

Fetele vin de la un targ unguresc...mama lor de unguri ca au niste dulciuri ...noroc ca abia in 14 se termina targul...o sa mai trag o tura!

Laurita mama fotomodel esti!

Va pupez ca mi se urca pinotu` de Recas la cap!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

cred ca se poate vota numai o sg. data cu acelasi nume de user. oricum se incheie duminica.
MULTUMIM din sufklet tuturor caer au votat. pupam dulce

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Desiree am votat! Succes!
Mihaser, Ca_eric sunteti dragute, ma bucur ca va plac pozele noastre!
Alysh asa e, mor dupa poza cu ei doi cap in cap.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

Desiree, noua ne-a zis doctorul sa incepem diversificarea la 6 luni, Iustin are 5 si 10 zile dar simt ca ar trebui sa incep. porcaria aia de amestec d eorez il constipa desi o mananca si cu ochii, i-am mai dat pe limba iaurt de la amine, l-a mancat imediat...de asta nu as mai astepta pana la 6 luni..

Nu-mi povesti ce zic doctorii... ca si al meu dr. de-ar stii ce mananca Victoria... cred ca m-ar bate; dar cine-i spune? Eu zic ca el si fac ca mine. Si cica cerealele de orez ajuta la digestie. Pe Victoria bananele o constipau rau, acum am renuntat la ele; in schimb, papam muuuulte alte fructe (pe langa ce am zis inainte, am uitat mango, pe care l-am amestecat cu ananas si a ras tot!), legume, carnita, desi a zis ca pana la 8 luni fara carne si fara iaurt. Victoria papa un iaurt odata! Si acum am inceput (6 luni jumate) cu biscuitei, dar nu Arrow-root, ci biscuiti de orez, Baby Mum-Mum le zice. Eu nu zic sa faci ca mine, dar eu ma bazez in primul rand pe instinct... si cu iaurturile... ca cica nu-s bune, ca-i lapte de avca si pana la un an nu e ok; dar in Ro cand eram bnoi bebei si dadeau la copiii de 3 luni lapte de vaca??? si erau ok. iaca am crescut toti mari si sanatosi si si frumosi pe deasupra. hai ca Victoria maraie.... mai fetelor!!! Intr-una maraie! Si maraie! Si maraie!!! Daca nu e in brate n0pon-stop maraie intr-una. Nici la baie nu ma pot duce! De-aia nici nu prea scriu, decat va citesc cu ea in brate! Sau cate 15-20-max.30 minute cat doarme ea la fiecare 2 ore.

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Stefany imi pare rau sa aud de verisoara ta , ce sa zic, unii dintre noi au boala in gene si orice-ar face tot se imbolnavesc pana la urma.
Si Patrick se constipa de la cerealele cu orez, aici stiu ca asa se incepe. Eu am trecut rapid la cele cu oatmeal. I-am mai luat si combinate de la Heinz, tot bio, am gasit la Jean Coutu.
La noi nici para nu-l de-constipa. Numai prunele. Zilele astea iar s-a constipat, nici nu stiu de la ce. Si azi avea rana cu sange la fundulet saracul, de asta o fi si asa marait. Am dat repede cu bepanten si vad ca-i trece. Cremele mele cu zinc nu fac nici doua parale.
Noi luam legume si fructe bio de la Loblaws sau de la IGA. Am fost si la un magazin specializat, prin NDG, de acolo am luat carnita. Ca nu am gasit carne pe nicaieri. Am mai luat si chestii care nu le gasesc la supermarket cum ar fi brocoli sau cartof dulce bio. La magazinul specializat e mai scump, insa cat poate manca un bebe mic? Deocamdata renteaza sa luam de-acolo de toate pentru el.

Socrate multa sanatate bolnaviorului!

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Fetele, suntem pe locul 8 din 95 de poze. va multumim. in caz ca mai vrea sa ne voteze cineva, mai dau linkul inca o data.

http://www.competico.com/photo/it-s-a-beautiful-world-2

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

pai cum se numeste magazinul Dolores?
eu folosesc Penaten la fiecare pampers nou si suntem ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Desiree - un vot si de la mine
Simoncip, Socrate - sanatate multa puiutilor.
Laura - trimis poze
Gabitzam - imi spui si mie secretul pt a downloada de pe webshots ? De pe Picassa am putut...

Al meu baiat nu stiu ce a avut in seara asta ca a marait pana pe la ora 12 nopatea, dupa care a a dormit doar in brate.
Se cam strica treaba....parca Alysh se mai plangea...Cu cat cresc cu atat devin mai sensibili la orice stimuli, zgomote, intamplari...
Si eu care o sa ma duc la servici , cred ca o sa fiu capiata.

Am uitat azi, insa vreau sa urez la multe lunite puiutilor nascuti in zi de 11:

STEFANIA, DRAGOS ANDREI, ANDREI CATALIN, VLADIMIR ANDREI !!!

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Nicole, multumesc!
Suntem pe locul 5. Yeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy!!!

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine imediat capitol nou

neatza!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput