Dulceturi si papanashi de sept-oct 2007 (241)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Pfii, din cate citesc, Puppi e o mica-mare santajista. S-a prins de figura cum e cu facutul pe plac si multumirea parintilor. Eu zic sa feliciti fata pt tot ceeace face si sa-i spui Bravo! mereu. Pt inceput familiarizeaz-o cu genul asta de felicitare ca sa priceapa sensul, apoi pune-o in camera la jucarii sa se joace singura, felicit-o si departeaza-te cate 1-2 m, dar musai sa-ti auda vocea

Teo cand reuseste ceva nou, zice bab, ba!
Cand pica, e instabil (cand se cocoatza, evident) zice buba-buba, si ma cheama sa-l ajut.

Acu' sa ma plang si eu de kg feciorului. S-A INGRASAT are 11,5-11,8, vreo 82 cm inaltim,e. Nu sta fix pe cantar.

Bobineaza la greu lapte, 300-350 la o masa, cu cereale muuuulte seara. DAR macar a inceput sa doarma de la 22-22,30 pana la 3-4 chiar 5 azi dimineata, cu foiala lui obisnuita, dar macar nu mai cere lapte asa des. Eu zic de foame cerea.
Aaa, si a facut malic Si asta e clar de la cereale.

Ziua mai nou vrea pranzul, nu mai mult de 100 g si apoi -musai- fel 2, orice altceva. Azi i-am dat sarmalutze dietetice si iaurt.
Daca mananca mai bine ziua poate scoatem cerealele alea, ca imi stau pe creier.

Mai dati idei, cum sa-l conving sa manance ziua(si nu noaptea cum s-a obisnuit el).

Alina, mama lui Teutzu - dragutzu

La multi ani Teo! (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Papanash, ai avut o seara mai grea dar trece. Pana la urmatoarea! Asa e cu copiii atomici. Sa stii ca nu m-a sunat Ghighi desi mi-ar fi facut placere.

Urmy, eu am Mirena. Habar nu am daca e cel mai bun sau nu, asa mi s-a zis si mie. Depinde de fiecare organism daca e ok sau nu, unele il tolereaza mai bine, altele nu, altele deloc. Eu nu am vrut sa pun intre sarcini, desi doctorul m-a asigurat ca nu da infertilitate si e doar un mit daca iti faci periodic analizele, eu am decis sa il pun abia dupa ce am facut norma de 2 copii. Nu am avut dureri, dar sangerarile au fost destul de mult timp, vreo 3 luni deranjante rau. Abia dupa 6 luni totul a devenit perfect. Mie mi se pare minunat, este cea mai comoda metoda contraceptiva.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

multumesc Roxana. Azi m-am intalnit intamplator cu dr meu si mi-a zis ca pt sterilet tb analize si, din ce stie el, nu imi recomanda steriletul. A zis ca vom vb la controlul pe care mi l-am programat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui urmychance
Si ce scaun de masina imi recomandati pt Tudor. Unul bun, dar nici f scump.

Bine ai revenit, cu tot cu 'a'uri si 'z'uri noi!

Noi avem Priori de la Maxi Cosi. Foarte multumiti deocamdata. A fost 200#8364; aici, nu stiu cat e in tara.
Cu problema cealalta nu pot ajuta pt. ca nu stiu. Dar si eu sunt nemultumita pt. ca dupa sarcina menstra e neregulata si 'sta' mult mai multe zile...si e si mai 'bogata', cum ai spus si tu!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

saru'mana...

l-am notat si pe asta. E 8 mil aici. O sa ii prezint sotului oferta. Nu mi-ati spus daca se demonteaza usor scaunele.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
El la 3 luni avea 7 kg si acum la un an si aproape 3 luni are 10. Luna asta nu s-a ingrasat deloc sau s-a ingrasat putin si a slabit imediat. Este slabut, nu?

Eu spun ca nu. Si Tudor astalaltul are tot cam 10 kg, dar imbracat. Si nu imi fac griji deloc. Da, e sub medie, dar nu inseamna nimic, media e doar bazata pe date statistice.
Mananca bine? E vioi? Daca da, atunci e ok.

Poze

nici eu nu imi fac mari pb, oricum cine il vede zice ca e foarte bine, chiar maricel.
de mancat nu prea mananca, niciodata nu a mancat bine in afara de san. Vioi este foarte!

Azi am vb cu dr de la CMU si am intrebat-o de ce musca si ma bate tudor. A spus ca asta e felul lui de a-mi atrage atentia si sa nu par suparata, sa nu il cert, sa il ignor si sa ii distrag atentia. Mi-a mai spus sa nu ii mai zis : nu ai voie , decat pt priza, aragaz si scari. Cica el se amuza cand vede ca mama se supara, dar macar asa sunt atenta la el. Prin urmare, cel mai bine e sa ii distragi atentia si sa te ocupi de el....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

alinus pai nu mai avem nevoie sa-i zicem noi bravo, ca zice singura si se aplauda cand face ceva de bine, iar cand face de rau zice dupa nein si face si cu degetul semn ca nu e voie, dar dupa. Nu am reusit sub nici o forma sao fac sa stea sg, poate si pt ca nu pot sao aud maraind/plangand si sunt imediat langa ea....si atunci e si ea mereu langa mine. De jucat se joaca, doar daca stam langa ea si suntem activi.
Stiu ca santajista! Cred ca sunt eu de vina, mai mult ca sigur sunt eu de vina ca am stat mereu numai langa/cu ea. Si acum dorm noaptea dor pe partea dreapta cu fata spre patutul ei, care-i aproape lipit de almeu, sa-i aud respiratia, s-o vad si la primul scartait tup in patutl ei.Deja ma apuca frica la gandul ca pe la 2 ani am s-o duc in camera ei sa doarma. Probabil ca la inceput am sa fac zeci de ture, ca n-o sa-mi ajunga baby phone.
s-a trezit

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
Sotul face chiftele! Sotul meu!

Stai linistita, nici macar o clipa nu m-am gandit ca ar face al meu sot!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
la multi ani sora de yaia!

Multumim!
Cum mai esti? Sper ca mai bine!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Maruntzika, La multi ani , nepotelei!
Pupici micutei santajiste.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

yaia - ms.sunt mult mai bine.doar sotzu e trist...nu de alta, dar am reinceput sa fiu veninoasa!
ana!!!!!!!ce mai faceti?????

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani!!!!

Lavinia
sora lui Yaia

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput