Dulceturi si papanashi de sept-oct 2007 (241)
Raspunsuri - Pagina 17
cecilia L spune:
Urmy, asa este trebuie analize, roxana si fetele pot sa-ti spuna exact ce analize....asteapta mai bine sa vb cu dr.
Roxana, eu pot in orice zi, stiu insa ca nu poate papanash pe 17(parca are filmare
), dar rezolvam si fara ea,tb sa vorbim si cu Luy, dupa ce stabilim anunt sa ne incalzeasca sala....chiar va rog sa nu lasam pe vineri.....sala este langa biroul directoarei si daca pleaca ea se inchide cu lacat.....acolo nu au acces prof.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
sanatate multa tuturor bolnaviorilor, fie pitici sau mamici, un
nevirusat ca sa scapati repede.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
pai vineri dimineata e serbarea,nu putem lasa pe vineri.
si da, pe 17 nu pot eu. Dar va descurcati fara, asa fete inimoase n-am mai vazut 
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
ghighi a dormit ( si eu) pana acum, deci 3 ore, acum alearga pe-aici PAPA-PAPA> am fugit !!!!
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
carpatina spune:
La multi ani pt nepotica, Maruntescu!
Si multi
de la noi pentru voi toti.. stiu ca nu te lasa inima.. insa mai las-o si sa astepte cand vrea ceva.. nu trebuie sa sari imediat.. o sa vezi ca o sa-i treaca repede...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Yaia... nu ne-ai spus ce-ai castigat la licitatie... hai, ca vreau sa vad inima..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Buna seara, dar nu contati pe mine sa termin capitolul.
Cecilia, Luy si Papanash, putem incerca noi sa facem cate ceva pe 17, daca nu terminam ramane si pe joi.
Urmy, si eu am facut analize (papa nicolau, chlamydia, ureaplasma, secretie si culturi). Sa stii ca doctorul meu mi-l recomandase si intre sarcini, el nu crede ca poate da infertilitate decat daca ai o infectie netratata, dar daca faci analizele periodic cum ar trebui nu se poate intampla. Totusi eu am ales sa nu il pun decat dupa bb2.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Noapte buna si linistita tuturor!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/