Dulceturi si papanashi de sept-oct 2007 (241)
Raspunsuri - Pagina 18
prisi spune:
eu sunt happy
, am fost si am vazut fata, am stat sa adoarma si apoi am plecat, dar asa ne-am iubit cand am ajuns, nu stia cum sa reactioneze in primul moment, apoi a venit si ne-am imbratisat vreo 10 minute
, era asa de dulce , dar dupa cele 10 minute mi-a dat ignor, avea treaba cu o cana cu apa si un pahar , muta apa din unul in altul
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
isabeluta spune:
Buna seara!
Incerc sa-mi fac prezenta! ![]()
Lavinia!
Sora Yaiei!
Nepotica Maruntzicai!
Marunzika sanatate multa dulcetzei tale!
Sa va spun cum facem noi? Facem cu schimbul cand suntem toti trei acsa! Oboseste unul trece celalat la preluat strumful! Trebuie insa sa recunosc ca-i place tare in camera lui! Acolo e super safe: nu tu prize la indemana, butoane de aragaze! E tare dulce: vine, ma ia de mana si ma duce el unde doreste (de ex in camera lui)!
Vladutz nu pupa! Asociaza pupicul cu dat nasuc! Cand are chef de pupici ne dam nas in nas pana ne saturam! ![]()
Ma retrag la somn! Noapte buna!
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
prisi spune:
am uitat sa va zic, legat de scaunul la masina ,cat a fost mai mica ii puneam un scutec sa nu transpire,de cand a crescut se misca mai mult si nu mai statea scutecul, asa ca i-am facut husa pe deasupra de cea sintetica dintr-un prosop de baie %/% bumbac si e super, nu mai transpira fata deloc, am tot cautat sa cumpar una sau un alt scaun cu husa din bumbac si nu am gasit , asa am facut 2 care se pot schimba usor
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
cecilia L spune:
Maria, ai dreptate tb sa strigam catalogul, dar se apropie vacanta de Craciun asa ca sa zicem ca mai invoim din fete cu conditia sa ne dea retete bune de prajituri![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
betty78 spune:
Azi am avut o zi proasta. Mi-am dat seama ca de fapt nu cunosc deloc persoana cu care traiesc; sa nu va ganditi ca am patit ceva, dar am ramas surprinsa de o reactie pe care a avut-o fata de o persoana straina cu care lucram. Cum am mai spus mai de mult timp ne construim casa si azi ne-am intalnit cu constructorul care a vrut o carutza de bani pe treburile suplimentare si bineinteles ca a urlat la el in ultimul hal...eu m-am blocat si in plus conform spuselor sotului eu sunt vinovata, ca doar eu m-am inteles cu el
. El a fost prezent de fiecare data dar a fost mult prea ocupat cu telefoanele si uite asa acum eu sunt vinovata. De fapt am stiut de la inceput pretul dar din pacate am apreciat gresit suprafata si uite asa s-a ajuns aici. As vrea sa nu ma mai implic in acest proiect, dar nenorocirea este ca eu sunt cea tehnica din casa, iar el nu se pricepe la nimic de genul asta...asa ca nu am incotro.
Pe de alta parte sunt super stresata....maine avem aniversarea casatoriei si nu i-am luat nimic sotului si chiar nu am chef sa ii cumpar nimic...azi ne-am certat toata ziua, mai devraba ne-am intepat sa spunem asa si ca urmare am o mare migrena. Mario nu vrea sa doarma si nu reusesc sa ma calmez. Oare stiti voi o metoda?
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
cecilia L spune:
Roxana, ramane sa ne vedem pe 17 la sortat si impachetat, sa-mi spui ora inca odata ca nu am retinut, baba a inceput sa uite.
Cand se fac cumparaturile??
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Azi am avut o zi proasta. Mi-am dat seama ca de fapt nu cunosc deloc persoana cu care traiesc; sa nu va ganditi ca am patit ceva, dar am ramas surprinsa de o reactie pe care a avut-o fata de o persoana straina cu care lucram. Cum am mai spus mai de mult timp ne construim casa si azi ne-am intalnit cu constructorul care a vrut o carutza de bani pe treburile suplimentare si bineinteles ca a urlat la el in ultimul hal...eu m-am blocat si in plus conform spuselor sotului eu sunt vinovata, ca doar eu m-am inteles cu el . El a fost prezent de fiecare data dar a fost mult prea ocupat cu telefoanele si uite asa acum eu sunt vinovata. De fapt am stiut de la inceput pretul dar din pacate am apreciat gresit suprafata si uite asa s-a ajuns aici. As vrea sa nu ma mai implic in acest proiect, dar nenorocirea este ca eu sunt cea tehnica din casa, iar el nu se pricepe la nimic de genul asta...asa ca nu am incotro.Pe de alta parte sunt super stresata....maine avem aniversarea casatoriei si nu i-am luat nimic sotului si chiar nu am chef sa ii cumpar nimic...azi ne-am certat toata ziua, mai devraba ne-am intepat sa spunem asa si ca urmare am o mare migrena. Mario nu vrea sa doarma si nu reusesc sa ma calmez. Oare stiti voi o metoda? Betty78 de Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
Sa sti ca atunci cand incerci sa construiesti ceva, discutiile apar inevitabil, mai ales de la bani, eu cred ca nu trebuie sa te stresezi prea mult, lasa-l sa-si dea seama ca a gresit si el, chiar daca ai si tu o parte din vina, uita in seara asta de tot, bucurate de Mario si maine e o noua zi...cadoul il cumperi maine, nu trebuie sa-l pedepsesti asa aspru
La multi ani! sa va construiti asa cum doriti voi casuta voastra de piatra, sa fiti fericiti,sa va iubiti mereu si sa aveti parte de multe bucurii de la Mario

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Mdaaaaaaaaa, sunt singura..........atunci,noapte buna.
Cecilia si
poze noi
asa crestem
bernix spune:
betty, nu cred ca te incalzeste cu ceva, dar sunt cam in aceeasi situatie ca si tine. Sunt ofertata pt un post de sef de cei de la birou, in shortlist la o companie de asigurari pt un job nou si, pe deasupra, si mie mi se pare ca stau cu un strain, care toata toamna a fost interesat de fotbal, chestie care pana acu' nu s-a intamplat.
Cadou io zic sa-i iei, totusi. Poti lua ceva sa folositi in comun ca doar e aniversarea voastra comuna, dar sa-ti fie f folositor tie.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi