Dulceturi si papanashi de sept-oct 2007 (241)
Raspunsuri - Pagina 15
Gabriela77 spune:
La Multi Ani si surioarei tale, Yaia!!!! Sa te bucuri de ea!!!!
Andreea, 

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Marunzika sora Yaia !Azi aveam programare la dr pt Puppi, insa am fost azi noapte la 1am la spital ca s-a trezit urland, a inceput sa tuseasca pana aproape sa vomite ( probabil nu prea avea ce) si parea sa aiba dureri la inghitit. Are o urechiusa putin inflamata si gatul rosu. Plamanii liberi, nu are nici bronsita. Ne-a spus sa-i dam Nurofen ( supozitor ca la siropuri nu deschide gura), iar ca nu mananca cica sa nu ne facem pr ca atunci cand se simte mai bine o sa manance...pai ea nici cand e bine nu prea baga pranzul, acum ne bucuram pt fiecare firmiturica. papanasho vad ca nu te lasa atomicul de loc sa respiri, am si eu una bucata energie acasa . Ieri mi-a spart o statuie si acum imi deschide sertarele de la bucatarie. |
Multumim!

Si multa sanatate lui Puppi! Off, ce mai trageti si voi!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
prisi spune:
Carpatina gata cu distractia, sunt doamna de aseara
si de maine poate si mamica, aduc copilul acasa, nu mai pot de dorul ei
, aseara am vb cu mamaie si ea striga tare mama mama
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Pai ce cura e asta daca tii tot tortul pentru tine? La multi ani surorii tale, sa fie sanatoasa si fericita! |
Pai nu am mai cumparat deloc, sa inlatur ispita!
Multumim!

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui prisi La multi ani! Lavinia si sora lui Yaia |
Multumim!

Poze
Marunzika spune:
Multumim tuturor pt incurajari
! Noi speram sa-i treaca mai repede, joi sunt 2 saptamani de cat e cu raceala si muci; tre' sa-i facem vaccinul de 15 luni, dar cum daca tot boleste mititica!
Yannisa Milena
24.08.2007
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 La Multi Ani si surioarei tale, Yaia!!!! Sa te bucuri de ea!!!! |
Multumim mult!

Poze
papanash spune:
Yaio, starea de spirit e buna rau, dar spatele tot ma doare
. am o incasare partener de 100 ron, cred ca-i de la tine, pe seara aflu detalii.
noi uitaseram ca avem bilete la spectacol pt. azi, m-a sunat nepoata sa-mi zica la ce ora vine la Ghighi
.
doarme ghighi,ma bag langa el sa stau intinsa,pe bune ma dor salele si coloana. bag un diclofenac si sper sa-mi revin repede.
Marunzika, astia 2 s-au vorbit sa ne faca zile fripte ?
Aseara ghighi a avut un exces de sentimentalism , eram in pat toti 3 si ne jucam la pian-jucarie, el statea intre noi si venea cand la mine cand la tac-su si ne pupa pe obraz. Dar asa misto, cu zgomot
,pune amandoua manutele pe fatza si ma intoarce el sa ma pupe si colo si colo. excroc sentimental de mic ![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
gabitz78 spune:
la multi ani lavinia!

la multi ani sora de yaia!

multa sanatate micilor si marilor bolnaviori.
papanash - iti trimit pm.
pupici...fara virusi!
![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Marunzika spune:
Puppi a adormit aseara dupa 10pm, azi noapte de la 1 la 3 am am fost la urgente, deci nu a dormit, iar la 8am era in picioare si abia acum 5 min a binevoit sa faca nani. Intre timp mi-a scos frigi din priza si m-am bucurat ca a mancat un biscuite, dar scurta mi-a fost bucuria ca l-am gasit flecit pe perete. I-am curatat cartofi printre urlete si bocete, ca nu ma lasa sa fac nimic ce nu-i legat de ea. Acum ma bag la spalat sticle, impachetat cadou (are nepotica ziua azi) si sa termin mancarea. Cred ca ma cam lasa bateriile, sper sa nu fac un pui de depresie....efectiv nu ma lasa 1minutel sa fac ceva, am dat cu aspiratorul cu ea in brate, la wc vine cu mine si arunca toate cele de decor in cada, rupe hartia ca-mi arata ca vrea sa-si sufle nasul. Of, cata energie!
papanash si pe noi ne toceste in fiecare seara cu pupici zgomotosi si tuguiati. Si, daca vede ca tati mananca ceva ce ei nu-i da, incepe sa-i dea pupici si zice danke, in speranta ca primeste si ea ceva-ceva. Ma dispera cu spalatul pe dinti, merge din 1/2 in 1/2 h la dulapiorul unde are periuta si pasta si-mi arata dintii si apoi zice ama-ama ca vrea dentinox. Daca ii dau ursuletul pt nani si nu vrea sa doarma, il arunca inapoi in patut. Iar de adormit tot in brate adoarme in timp ce-mi framanta buzele, iar de-i bag ursuletul pe interval se enerveaza si-l arunca. Zice toata ziua "ata"-asta cand vrea ceva, pune mana pe calorifer si zice "heiss"- fierbinte, la cuptor se duce si-mi arata la fel ca frige si fuge. Isi usuca parul la aspirator, cand iese aerul cald din el. Isi face genele cu periuta de dinti, m-a vazut pe mine cand ma machiam. La baie se spala sg pe fata si incearca sa-si spele pletele.
Am convins cumnata simi-a vandut joculetul de care e Puppi indragostita.
Fug la gatit. Va pupam pe toate!
Yannisa Milena
24.08.2007

sora Yaia