Dulceturi si papanashi de sept-oct 2007 (241)
Raspunsuri - Pagina 14
bebeka spune:
Multa sanatate lui Puppi!!!
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Azi e si ziua surioare mele iubite, de care mi-e tare dor si pe care o pup dulce! Si nu trimiteti sacosele la mine, ca nu dau tort, m-a pus Roxana la cura! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Pai ce cura e asta daca tii tot tortul pentru tine?
La multi ani surorii tale, sa fie sanatoasa si fericita!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Lavinia
Multa sanatate, numai bucurii si realizari!
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Eu chiar nu ma tin mereu dupa copii, pai ar insemna sa nu mai am nevoie sa ma duc la sport.
Uite asa s-a intamplat sa se taie Bubu exact cand vorbeam la telefon cu tipa de la fundatie. Chestii din astea minore cu varsatul mancarii si scosul gunoiului sunt deja obisnuinta.
Andreea spor la lucru si succes!
Celia, sunt mai bine, multumesc.
Maruntzika, multa sanatate fetei! 
Rox ,
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui papanash 1 ca-s cam baba si nu ma pot tine non-stop dupa fundu lu asta mic si 2 ca esti o mama fericita cu copil normal ( neatomic). sunt de ajuns 2 minute in care io butonez aici si el dispare spre bucatarie sau in dormitor.Bineinteles ca merg dupa el, dar cu viteza mai mica decat a lui eu m-am speriat rau cu priza, are in ea un triplu cu laptop, AC, imprimanta, TV.A facut flama.Si chiar nu o pot masca,e fix sub masa pe care stau toate device-urile. |
1 nu te mai alinta atat, ca nu esti baba! De ai avea 100 de ani, nu ai fi baba decat daca te-ai simti asa! Varsta e o stare de spirit, de asta eu am inca 22 de ani (am mai crescut de acum cateva luni, cand aveam doar 18
2 sunt o mama fericita....de restul nu pot spune nimic, nu am grad de comparatie
Eu acasa nu butonez mai niciodata cu Tudor treaz si singur. Sunt norocoasa ca pot butona la birou...acasa doar daca doarme sau sta cu tati lui!
Dar nici nu-l subestimez, ca am descoperit ca poate face ceea ce mintea mea nu crede posibil. Azi nu stie, maine e expert!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui papanash Yaio, sora ta e LaviniaN ? La multi ani Lavinia si/sau sora lu Yaia ! |
Nu, ea e doar sora de forum! Si multumesc pt. partea mea de urare!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui carpatina La multi ani sora lu' Yaia! ![]() Sa-ti fie viata plina de bucurie! |
Multumim!

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Celia La multi ani, surioarei tale iubite Yaia! |
Multumesc!

Poze
papanash spune:
Asa deci,Stolo premier, vai ce surpriza ......![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
prisi spune:
am aparut si eu , am fost la dr. si cica nu e nik grav deci voi supravietui , iar de maine ma duc si la job, asta daca-mi revine vocea ca altfel sperii clientii
, multumesc fetelor pt grija 
La multi ani! Lavinia si sora lui Yaia
Puppi
multa sanatate
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)