Dulceturi si papanashi de sept-oct 2007 (241)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani , Lavinia!

La multi ani, surioarei tale iubite Yaia!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Andreea, succes cu lucrarea!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Yaio, din intrebarea ta deduc 2 chestii: 1 ca-s cam baba si nu ma pot tine non-stop dupa fundu lu asta mic si 2 ca esti o mama fericita cu copil normal ( neatomic).
sunt de ajuns 2 minute in care io butonez aici si el dispare spre bucatarie sau in dormitor.Bineinteles ca merg dupa el, dar cu viteza mai mica decat a lui .

Babo, in apararea ta... nici Yaia nu se tine dupa el non-stop... ea-l duce la cresa 8 ore/zi... asa ca-i muullttt mai odihnita ca tine..

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Buna ziua!

Aseara asta mica s-a culcat la 12.Nu a vrut neam sa doarma pana atunci cum o puneam la tzitzi voia jos din pat ,cum o puneam in patut ,urlete de jungla.la 12 s-a pus la tzitzi si a adormit instant.
Deja duc dorul celor 4-5 ore petrecute in parc cu fata si se pare ca si ea ca nu isi consuma energia.Ieri a facut pe putin 20 de ture intre sufra si dormitor si tot ar mai fi alergat.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]

Mergi la inceput

Erina,drum bun si shopping placut!!

Andreea succes la lucrare.

Sper ca fetele bolnavioare se simt mai bine azi.

Mergi la inceput

Papanash ,ce sa zic,o regasesc in povestirile tale despre Andrei si pe zgatia mea.
Nu mai zic ca uneori nici in vizita nu prea imi vine sa ma duc cu ea pt ca umbla peste tot ,asa ca tb sa stau numai dupa ea ,astfel ca mai mult ma chinui ca de socializat nem.La una din vizite intr-o fractiune de secunda era cu o lama de cutter in mana luata de pe un raft..

Mergi la inceput

Hei, prisi, ce mai faci? Tot domnisoara?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Luy, sper ca e bine prietena ta, bebe sanatos si refacere rapida.

Ayumi, imi pare rau de prima experienta a gemenilor departe de parinti... poate pe viitor daca ii mai lasi acolo si se obisnuiesc ca vii sa ii iei , se vor simti altfel...

Lavinia , pupici micutei motate.

Andreea, imi pare rau de situatie , dar iti doresc tot binele si putere sa depasesti momentele grele alaturi de cei dragi .Vladut are nevoie de o mamica fericita.

Prisi, Gabitz, Rox , sunteti bine ?Sper ca ati reusit sa scapati de raceli.

Sabina, succes la examen.

Mada28, La multi ani, sotului!

Andreea, succes la sustinere raport.

Erina, drum bun , sa aveti o vacanta placuta si spor la shopping.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Lavinia & sora Yaia !

Azi aveam programare la dr pt Puppi, insa am fost azi noapte la 1am la spital ca s-a trezit urland, a inceput sa tuseasca pana aproape sa vomite ( probabil nu prea avea ce) si parea sa aiba dureri la inghitit. Are o urechiusa putin inflamata si gatul rosu. Plamanii liberi, nu are nici bronsita. Ne-a spus sa-i dam Nurofen ( supozitor ca la siropuri nu deschide gura), iar ca nu mananca cica sa nu ne facem pr ca atunci cand se simte mai bine o sa manance...pai ea nici cand e bine nu prea baga pranzul, acum ne bucuram pt fiecare firmiturica.

papanasho vad ca nu te lasa atomicul de loc sa respiri, am si eu una bucata energie acasa . Ieri mi-a spart o statuie si acum imi deschide sertarele de la bucatarie.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput
Mergi la inceput