Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Buna dimi! Poftiti la cafea sau un ceai ce doreste fiecare.

Gata !!! Oficial sunt in vacanta doua saptamani, mi-am propus sa dorm , sa dorm , sa dorm , nu mai scriu cat de mult , oricumasta daca binevoieste si picea Catalina , care la ora 7 batea cu suzeta in usa. Deci si in dimineata asta m-am trezit tot la 7.

Ne alaturam si noi clubului copiilor bolnavi, de o saptamana avem muci multi, la inceput a tusit sec dar acum are o tuse productiva , dupa cat ma pricep eu. Despre tratament pt ca a facut febra suntem pe antibiotic. Dar avem o mareeee problema NU VREA SA MANANCE . Sa va zic ce mananca de o saptamana:
ora 7- 100ml lapte
ora 10 - un corn (daca nu are ciocolata, il calca in picioare)
Dupa ora 12.30 baga nitel somn . La trezire manaca cam 5 lingurite de ciorba si gata , apoi fura paine din sertar si fuge cu ea. Alta mancare nu vrea.
ora 19- 5-6 lingurite de iaurt si gata. O mai pacalesc sa bea sucul de la 2 mandarine.
ora 22- 200ml lapte.

Cand am vazut cat mananca unii dintre picii vostrii am inceput sa plang . Ea nu mai vrea branza , ou, paste cu lapte nu pune gura, orez nici atat . Abia asteptam sa vina vacanta sa incerc sa-i mai fac si alte scofeturi sa vad poate va manca.

Ce vitamine ati mai dat voi la bebei??

Marta ziceai la un moment dat ca o sa-i dai un sirop de la FOREVER ALOR VERA, ai inceput sa-i dai? Pe prospect scria ca e de la 2 ani. Am cumparat deja gelul de aloe si dupa ce am citit prospectul am renuntat sa-i mai dau.

Sanatate multe la bebeii bolnavi. Sa speram ca nu intram in sarbatori cu ei atinsi de virusi.

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Ma bucur ca au au intrat si fetele mai ocupate sa ne salute. Rianna_stef ma bucur ca sunteti bine si te descurci cu ambii puiuti. Trebuie sa-ti fie foarte greu dar si bucuriile sunt pe masura.

ROXANICI- cred ca esti suparata si nu-ti arde de sarbatori dar Rares e mic, se va face bine in cateva zile si ar fi pacat sa nu va bucurati de sarbatori asa cum se cuvine. Uite la noi lucrurile se indreapta. Dumnezeu ne-a ajutat mult. Sotul e mai bine, Maria abia mai tuseste,mie mi-a trecut de tot asa ca am inceput pregatirile de sarbatori.Ar fi pacat sa nu ne simtim bine din cauza unor idioti asa ca mi-am pus mintea la contributie si ieri am fost pe fuga in Auchan si am cumparat cadouri si ce ne mai trebuie. La noapte plecam la Piatra Neamt. Am facut eforturi mari dar cred ca va merita. Va doresc si voua multa sanatate si putere sa va bucurati de Sarbatoarea Nasterii Domnului.Pupici.

Martutza- imi pare rau ca nu i-a placut de Mosul.Asa sunt copiii. Nu trebuie sa-i stresam inutil. La anul va fi mai cooperant.

KITTY- imi pare rau ca bunica ta nu e bine dar sper sa aveti totusi parte de niste sarbatori linistite. Aveti niste copii minunati si trebuie sa va dati silinta macar pentru ei.

ANAALINA- imi pare rau ca albinuta voastra e bolnava si nu mananca. Eu i-am dat Mariei de mai multe ori vitamine dar doza cea mai mica doar pentru a-i suplimenta aportul ca la cata greva foamei a facut.... i-am dat vi-sol, multisanostol cu calciu si multisanasol simplu. Ii dadeam cate 4 ml/zi. Nu a mancat mai bine nici daca i-am dat vitamine dar macar nu a ajuns sa aiba lipsuri mari.

MARIa daca nu e bolnava mananca multumitor in sensul ca nu sare mesele de tot cum facea inainte de 1 an. Nu se ingrasa (are tot 9,900 kg) dar e sanatoasa, vesela si plina de energie. desi nu e indicat eu m-am lamurit in primul an ca ei nu-i e foame asa ca alti copii asa ca orice mi-ar spune unii nu o las nemancata in ideeea ca i se face foame si cere. Cere la un moment dat dar tot putin manaca asa ca nu am facut nimic. Prin urmare fac tot ce pot sa o fac sa manance: o las sa manace singura pentru ca-i place si mai strecor si eu ce e important (de ex carnea), o las si sa se joace la masa, la ora 17.30-18.00 are o gustare unde incerc chestii noi ( paste cu carne, legume amestecate, pui cu smnatana etc.) si nu mananca decat putina sa ca o duc si la calculator si-i pun videoclipuri pe youtube(ea nu se uita la tv ca nu-i place si nu am invatat-o dar ii place mult muzica si videoclipurile de 2-3 minute cu animalute o captiveaza) si la calc ii dau iaurt sau ceva in completare. Nu e bine dar e o solutie de compromis. Poate gasesti si tu ceva sa o atragi.

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Neata fetele!Ma bucur ca nu ne-ati uitat si ca mi-ati admirat copilasii;am putin timp liber acum si am sa imi incant si eu privirea cu albinutele si bondareii vostrii ca nu i-am vazut de muuuult tare.
Am avut o noapte tare obositoare:andrei se chinuie de ceva timp cu cei doi dintisori de sus care nu vor sa iasa mai repede;mi-a facut si febra...offf...m-am saturat de nopti nedormite;cu Daria am avut noroc,mi-a dormit toata noaptea de la doua luni,dar Andrei tot se trezeste de cel putin doua trei ori pe noapte,iar la 7.30 e in picioare;de multe ori se trezeste pe la 1-2.00 noaptea si dureaza vreo ora jumate pana adoarme,iar mie bineinteles imi cad ochii in gura de somn;si cand zic ca a adormit si pot sa ma culc,ce credeti...scanceste Daria...cum e mai frumos

Nici eu nu mai stiu ce sa le mai dau de mancare in afara de bors care mananca amandoi;Daria nu mai mananca nici iaurt,nici ou,decat scrob si foarte rar,nici ficat;in schimb mananca mamaliga goala la greu.

Cam atat deocamdata,vad ca va pregatiti intens de sarbatori;cam slaba prezenta;ma duc si eu ca am mancarea pe foc si apoi sa mai inaintez si eu cu,curatenia.
Faceti turte?Eu abia astept sa mananc.Va doresc spor la treaba!

Rianna_stef mamica de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)si Andrei (5 mai 2008)

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Eu raman la vestile proaste ,ieri am fost la control a zis ca e totul ok i-a scos fluturasul din mana si de aseara tuseste de numa mucii care nu ii mai avea curg din nou,nu mai pot am avut mereu grija cu toate am respectat totul si iarasi e bolnava.

Au zis medicii ca e mai sensibila acum dupa atat antibiotic dar nici chiar asa,nici eu nu ma bucur ca vine Craciunul desi e sarbatoarea ce o iubesc cel mai mult,sper in continuare ca o sa fie bine,am sa merg in martie 10 zile la ocnele saline am inteles ca e foarte buna o cura pt. copii sensibili si care au fost bolnavi cu gatul.

Atat deocamdata multa sanatate tuturor nu mai am alte cuvinte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Lauramar, te inteleg, poate totusi nu s-a intors raceala...nu stiu ce sa zic, ar tb sa fie mai bine de acum in colo dupa atat tratament. Sanatate multa multa va doresc si sa nu mai aveti peripetii cu Arianna.

Raresu e mai bine, zice dr ca se aude curat deja la plamani dar continuam tratamentul o vreme indelungata de aici incolo. Acum ii scad si raresc dozele si sper sa il tin in frau.

I-am luat si cadouri lu raresu ca sa nu ne prinda Craciunul fara: cuburi de lemn cu forma de sortat, cuburi gen lego, un puzzle, o masina de gunoi ca e fan si ta-su o masina de raliu ca nu s-a putut abtine. Mai are jucarii de genul asta dar stiu ca se joaca cu ele. As fi vrut sa ii iau o masa de lemn sa il pun sa picteze/coloreze la masuta ca si asta ii place dar nu am avut timp de cautari prea multe si vreau ceva de lemn neaparat.

Tzuna, drum bun si sarbatori fericite! Multumim de urari, asa e, raresu o sa se faca bine dar m-am cam speriat de data asta si nu prea vedeam viitorul luminos.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna fetele!

venim la raport ... adica ce? noi sa nu luam antibiotic? iar? de ce nu? ba luam ... si facem febra ... si muci si tuse si tot tacamul, inclusiv voma.
eu plec in africa ... se mai imbarca cineva?

o sa va povestesc si eu de circo-serbarea de la gradi dar poate maine, ca azi nu ma mai simt in stare ...

o seara buna!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

hei, scooby doo, where are you?
Faceti cozonaci? carnati? ati disparut fara urma

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Io pazez picii noaptea...
Miercuri am fost la pediatru si Elena a facut rosu in gat plus tusea, mucii, febra... aferente...
Andrei nu s-a lasat mai prejos... ce daca trecuse doar o sapt de cand terminase antibioticul... asa ca a primit iarasi... Mihai era aprox. ok. Doar sirop de tuse.
Asta pana vineri, cand s-au pus pe tusit... non-stop...
Aseara m-au lasat nervii si am sunat pediatru... care mi-a zis sa stau calma... ca nu avea cum sa le treaca in 3 zile... dar ei sunt ma irau decat la inceputul tratamentului
Ma rog... nu stiu ce ma asteptam, ca doar nu le dadea tratament prin telefon... si nici la spital nu ma trimitea
Asa ca pana maine pazezc pici care tusesc non-stop si vomita din cauza asta (la 12 noaptea schimbam 2 patuturi iar elena le punea muzica, sa danseze )... nici macar nu mananca cine stie ce... o mai dau si afara... si medicamentele
Vad eu maine care-i treaba... tare mult as vrea sa nu-i zic "ti-am zis eu" As prefera sa ma fi inselat si ei sa fie mai bine... dar nu prea cred Mi-e frica sa nu imi calce pe urme si sa faca iarasi pneumonie
In noaptea asta au tusit si au bazait cu schimbu, in somn... dar eu n-am putut sa dorm asa Iar de dimineata aveau un zambeeeeet ... si Mihai o limbarita...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Hello!
Eu nu fac nimic, doar stau.
Am facut ieri destul.
Imi pare rau de copilasii bolnavi .Sper sa nu-i tina prea mult.
Eu imi astept pustiu ca este plecat de vineri la socrela si acus mi-l aduce.Nu mai pot de dorul lui .
Pun si neshte poze acus.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Iata si pozicile noastre...cele mai reusite

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput