Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 18
Lumi_Nag spune:
Salut!
Trec si eu pe la voi un pic sa va salut si sa va urez si eu sarbatori fericite si un Craciun de vis.
Despre Georgica nu am mari progrese de relatat...se incadreaza in categoria vorbitorilor de chineza. Face ca diverse animale, zice cand are chef cateva cuvinte si cam atat.
Ca si aspect fizic are 12 kg si ceva, inaltimea nu stiu dar e inaltut oricum, prin comparatie cu alti copii de varsta lui de pe langa bloc, iar fontanela este in continuare deschisa.Dupa sarbatori o sa mergem sa facem un bilant.
Mos Craciun i-a pregatit un puzzle din 9 piese cu niste animale de curte desenate, un pistol cu balonase de sapun si o carticica cu animale pe care mai tarziu va lipi niste abtipilduri in forma animalutului desenat.
Cam atat la cadou, pe langa fructele si dulciurile care ii plac.
Dulciuri papa si el...mai ales Felie de lapte de la Kinder, dar o papa in 2 zile ca e cam mare.Mai papa milkinis cate 2 patratele pe zi (cateodata mai uitam de ele).Cam atat ii dau din categoria dulciuri cu ciocolata.
Mai nou vrea apa minerala direct din sticla.I se indeplineste aceasta dorinta de catre tati dar maxim de 2 ori ca apoi se joaca si se uda tot.
De mancat...mananca satisfacator zic eu:
Ora 9-10 - iaurt cu o banana / ochi romanesc cu o canita de iaurt
ora 13- supa cu carne si legume, ciorba cu perisoare, supa cu galuste sau piure/pilaf cu carne
Nani 2 ore
Ora 17- placinta de casa cu mere, chec, 1-2 iaurtele cu fructe, snitel de pui...depinde ce am prin casa
Ora 20 cereale cu lapte
Noaptea bea 2 biberoane cu lapte a cate 200 ml.Un biberon la ora 11-12 si un biberon dimineata la 6.
Inca nu am reusit sa il dezvat de mancat noaptea.
Am scris o gramada desi nu-mi sta in caracter ![]()
Martutza sunt alaturi de tine si iti doresc tot binele din lume cu sau fara actualul sot.
pentru tine si Victor (protectorul mamii)
Roxi sanatate va doresc si imunitate.
Tzuna si voua tot imunitate va doresc
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
Lumi_Nag spune:
Rianna_Stef ma bucur sa-ti vad copilasii care sunt superbi.Sa va bucurati de ei.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
radcarmen spune:
Wow, lume nouaaaaaaaaaaaa!
Salutare Riana si Lumi!
Va asteptam mai des pe aici daca puteti. Ma bucur ca is bine piticii si asteptam sa puneti si poze
.
Sanatate multa!
Rox, cum a fost la control? Spune-ne doua vorbe...Sanatate la Rares!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
roxanici spune:
Rianna, chiar ma gandeam daca o sa mai apuci sa ne mai scrii in curand. Ma bucur tare ca sunteti bine, si tie iti urez multa forta sa rezisti in continuare. Lasa ca va veni vremea si de iesit afara, acum e vremea de crescut copii. Toate la timpul lor.
Raresu e mai binisor, nu pot sa zic ca e bine pt ca inca mai tuseste, mai are muci(putini), mai haraie uneori. La plamani suna mai bine dar inca nu bine de tot. A primit si antibiotic pt ca mi-a facut febra as-noapte si are o stare subfebrila mereu si e riscul sa se suprainfecteze secretiile pe care le tine bine la el in plamani.
e primul lui antibiotic...asta e...sper sa isi faca efectul si sa il vad bine odata ca nu imi arde de nimic cand il stiu asa si cand vad cate pastile bag in el.
Nu mai scriu nik pt ca nu sunt in apele mele, ma intelegeti.
Nici nu i-am luat cadou de craciun...de fapt nu am luat la nimeni...parca nici nu vine craciunul...am facut bradul in fuga, nu m-am bucurat de moment....si toata lumea ma pisalogeste la cap 
Pupici si sanatate la toata lumea.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
radcarmen spune:
Offff, mucii si secretiile lui peste
. Si Vlad are in continuare muci desi e sub antibiotic imediat de 2 sapt. Luni ma duc iar la control cu el dar sunt cu acul in fund. Imi pare rau Roxana ca iar sunteti pe antibiotic, ma gandeam eu ca e ceva de ai scris asa status la mess. Va dorim sanatate maxima si speram sa se faca bine puisorii nostri sa ne tihneasca sarbatorile, adica sa fie linistite!
Riana, acum am vizionat si eu pozele cu piticii tai, ai niste copii minunati, frumosi. Sa va dea Dumnezeu sanatate la toti si sa aveti parte numai de bucurii! 
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
elpower spune:
Mda, si noi cu muci, stare subfebrila si kk moale si de multe ori pe zi. Acum eu sper sa fie de la o masea ce se chinuie sa dea, dar nu stiu. S-a oparit brusc si la fundulet, asa ca o tinem intr-o distractie
. Ea, mititica, e tare cumintica, n-am ce-i reprosa.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
carmen94 spune:
noi suntem toti 3 ,,copti,,....
darius e inca binisor.doar ii curge nasul.in schimb eu cu taica-su.....abia mai stam pe picioare.tuse,febra usoara.....iar eu abia daca pot sa-mi tin ochii deschisi.....as zace toata ziua si ma doare carnea pe mine....
zilele urmatoare plecam la bunica.darius va ramane acolo pana duminica.noi trebuie sa ne intoarcem caci eu merg la lucru.sper sa-mi revin putin pana sambata
martutza spune:
Dragele mele nu-mi ramane decat sa va urez la toti MUUULTA SANATATE.SA VA FACETI BINE SI SA PETRECETI SARBATORILE IN LINISTE SI PACE.
Bun revenit Rianna si Lumi.
Noi am fost miercuri la serbare.Esec total.Nu voia inauntru voia "AFARRAAA".Cand l-am convins sa intre au sarit "madamele"pe el si a inceput sa planga.Aveam mii de dr***...l-am luat,l-am plimbat si i-am aratat locul si copiii.In sfarsit a intrat in sala de festivitati,s-a jucat un pic cu copii si cu Alba ca Zapada...eheee..dar cand a venit Moshuu...sa te tzii plans...eu voiam sa-l scot de acolo ,tasu nu...se mai gasi si o "deshteapta"sa-mi se aseze in fata "sa mai tzin copilu'un pic sa-si ia cadoul"
..i-am ocolit frumos si am iesit.Apoi sa jucat prin birouri cu alti copii mai mici,cu baloane...sa relaxat...totul sa nu fie Moshu acolo
.Cam asa cu serbarea de la tati de la birou.Poate la anul va fi mai cooperant.Poat evoi veti avea mai mult noroc cu ai vostrii.
hai va pup ca ma duc la party dat de companie.
weekend minunat.
va multumesc pentru suport.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
rein spune:
Menuet, la mine pb era ca mai avea bb si dubla circulara, sper ca nu mai e asa, poate deca s-a pozitionat bine si-a scos si 'margelele'. Multumesc pentru incurajare.
Rianna, imi cer iertare dar eu uitasem de diferenta mica intre copiii tai si cand am vazut la semnatura,
! Pentru mine esti mama eroina!
Te inteleg ca vrei sa ai si tu putin timp liber, lasa ca acum ai laptop nou si mai poti evada, macar virtual.
Hai fetelor, mai povestiti despre petrecerile cu Mosi, astept cronicute, ca noi n-avem.
Roxi, hai ca va faceti voi bine!
Petrisor mi-a facut azi kk de 5 ori, cam moale, nu stiu de la ce. Urmeaza sa vedem ce mai apare.
Kitty spune:
M-am "ascuns" in ultimele zile pentru ca am primit o noua lovitura privitoare la starea de sanatate a bunicii, apoi multa alergatura, multi nervi. Nu vreau sa mai vorbesc despre asta,vreau sa asteptam sarbatorile, sa fie frumos, sa vina CIUNUUUU - cum spune Giulia, si apoi mai vedem.
M-am topit uitandu-ma la pozele copiilor tai Riana, sa aiba multa sanatate si sa va bucurati de ei!
Am vrut doar sa "semnez condica" ca nu sunt in dispozitie de scris. Fug la shmotru, ca n-am apucat sa fac mai nimic.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow