Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Gabi si eu am o paloare permananeta, tot ca un om normal arat cu fard. Dar nu mi-a iesit niciodata anemie sau ceva la inima. I-am zis dr. meu ca dr de la eco mi-a spus ca as putea avea pb cu inima dar nu mi-a recomandat sa fac analize, mi-a explicat ca atat timp cat tensiunea e buna si el nu a observat nimic altceva n-are rost. Asa sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Rein,iti doresc o nastere usoara si un copil minunat.eu sunt nascuta pe 23 ianuarie .pupici

adelyna si piticii

Mergi la inceput

AAaa, atunci Adelyna iti urez La Multi Ani cu sanatate de pe acuma ca atunci s-ar putea sa fiu cam ocupata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

rein, in ce sens poti sa nasi vaginal daca bebe e in prezentatie pelviana? eu a trebuit sa fac cezariana tocmai din cauza ca era pelvian...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Ah, nuuu nu mai e in prezentatie pelviana ca pana acu'. Rectific la ce am scris anterior.
Cred ca asa va ramane ca deja sunt in 34.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Eu am nascut pe Veve vaginal cu pozitie pelvina-3.500 kg si 50 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neataaa.....Roxyyy ma bucur ca sunteti mai bine si ca sunteti acasa!multa sanatate...

rein multa bafta....

razvi e bine,un pic rosu in gat,un pic de tuse dar ii trece...eu muncesc,mai trec pe acasa,mai pe la razvi,ptr sarbatori nu am cumparat nik,nici macar un brad kci nu l-am mai gasit pe ala de 90 cm in bricostore....,sper sa reusesc sa cumpar totusi....

va urez o zi buna!si va astept la o cafea

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Rein, ma bucur ca s-a intors bebe din burtica si ca vei putea naste natural.

Rozi, sa inteleg ca Veve a iesit cu fundul inainte???????????? Mare curaj!

Roxi
, ce mai face Raresoi? Sper ca sunteti mai bine.

Mady, sanatate lui Razvan.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Buna dimineata,haideti la un extasi ca sunt chiauna.La mine cand racesc o fac in grup .Nu e din alea cu temperatura dar se lasa cu nervi si urlete(cand e racita nu te mai intelegi cu Noemi)
Azi ne pregatim de serbare la cea mare si va dati seama ce atmosfera.Si abia asteptam ziua asta.
Roxana un pupic si pentru Raresu .
Rein iti doresc nervi tari sa faci fata la doi.
Gabi78,stai linistita ca totul va fi in ordine.

adelyna si piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Buna dimineata stup!!!!

Offff,am crezut ca nu mai apuc sa vad calculator anul asta,dar uite ca Bosu(mosu'cum zice fiicamea)s-a gandit si la mine si mi-a adus un laptop cadou;asa ca de acum pot sa-mi beau si eu cafeaua cu voi,din nou,daca ma mai primiti bineinteles.

Nu stiu ce se mai discuta pe la voi asa ca pana recuperez cat de cat am sa va spun despre noi.

Daria este o scumpete;pe zi ce trece bodoganeste din ce in ce mai mult,repeta toate cuvintele mai scurte si chiar vorbeste pe intes cateodata;de ex."undii tati?"si tot ea raspunde"tati pa pa bruuummm-bruuum";daca ii dau ceva sa manance si nu-i place "mami nu bun";fratiorului ei Andrei ii spune Udei sau Andu....ma rog ...multe altele;din pacate a fost un pic bolnavioara,a dat in otita de la o raceala si mi-a facut febra vreo trei zile in continuu,de am ajuns cu ea la urgenta,si a schimbat vreo patru antibiotice pana i s-a spart timpanul si a trebuit sa ma duc cu ea in fiecare zi sa o aspire la ureche de saraca nici nu vroia sa se imbrace cand auzea ca mergem pa cu brum-brum;dar slava domnului a trecut totul si acum e bine,a inceput sa manance cat de cat ,ca n-are decat 11kg,in schimb s-a inaltat foarte mult;cine o vede ii da doi ani si ,iar ea are doar un an si opt luni.

Andrei este ca un ursulet,indesat,care are sapte luni i mananca in fiecare zi bus,cum zice daria(adica bors),din pacate l-am trecut pe lapte de vaca pentru ca nu ne mai tinea bzunarele,si nu este foarte incantat de idee;merge in premergator,acum cateva zile a spuss primul "ma-ma",se pare ca nu vrea sa mearga de-a busilea ca el se ridica direct in picioare;ii place sa se joace cu daria de-a cucu-bau si rade mai tot timpul,iar singurul moment cand nu ai nici o treaba cu el este cand se uita la reclame.

Despre mine pot sa va spun ca m-am saturat de stat in casa,vreau si eu sa mai ies,de aceea am fost si i-am inscris la cresa pentru la anu'si sa speram ca voi reusi sa-mi gasesc si eu ceva de munca;tati munceste toata ziua cateodata vine asa de tarziu ca nici nu apua sa vada copii trezi,iar saraca daria il asteapta toata ziua.

Speram sa vina si la noi mosul anul asta;defapt la daria a venit cu o orga careare tt felul de luminite si de melodii,de care este foarte incantata,si mai vedem noi;mai rau de mamaia ca s-a pricopsit in ultimii doi ani cu trei nepoti si mai avea unul asa ca are de facut cumparaturi de craciun nu gluma.

Cam atat am putut sa stau acum,ma duc la copilasi,dar promit sa mai intru;v-am pus poze noi in caz ca vreti sa ne vedeti.

Va pup si va doresc o zi buna!

Rianna_stef mamica de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)si Andrei (5 mai 2008)

POZE NOI

Mergi la inceput