Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 16
roxanici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rein Wow! Bine ati venit! Sa se faca Raresu sanatos! Maai dar cum a facut bronsiolita? si cum s-a manifestat? Hai ca vine Mosul si o sa uitati repede de spital. ![]() rein |
bronsiolita e o viroza respiratorie care la unii copii se agraveaza dand in bronsiolita. Daca face copilul bronsiolita sigur va dati seama pt ca ii este afectata tare pana la f tare functia respiratorie. Incepe ca o raceala cu muci, tuse si la un moment dat vedeti ca puiul are dificultati cand respira...respira greu, haraie, depune efort sa respire, shuiera.
Mi s-a zis ca unii copii au o predispozitie pt asta (teren alergic)si fac, asa se explica de ce unii fac des si altii nu fac niciodata....io sper sa nu mai faca niciodata raresu, m-am speriat suficient acum.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
elpower spune:
Roxi, imi pare bine ca ati ajuns acasa. Sa dea DD sa nu mai aveti parte de asa experienta niciodata! Multa sanatate si refacere usoara lui Rares! Si uite un
de empatie si o
pentru mamica curajoasa si rabdatoare!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
ane2200 spune:
Buna dimineata. Poftiti la o
calda.
Roxi - bine ati revenit. Ma bucur ca e mai bine Rares
Gabi - bafta multa in continuare la analize.
Carmen, Tzuna, sanatate multa si voua si puiutilor. Of, ce de bolnaviori.
Revin, ca acum cere lapte. 
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
ioanaradu spune:
buna dimineata! 
azi avem prima serbare. 

imi vine sa plang de emotie, dar ma si bucur. puiutul meu a crescut ... si ce-a mai crescut. acum un an era un bot, abia se tinea pe picioare, imi faceam griji ca el nu vrea sa o ia de-a busilea, ca nu vrea sa se ridice sa mearga ... ca ... ca. acuma fuge cat il tin picioarele, face smecherii, se baga in sifonier (noroc ca ii vedem picioarele afara
) si mananca singur. offf ... uneori imi doresc sa fie iar mic, pt ca ma vad cum imbatranesc!![]()
sanatate lui rares si ptiu ptiu lui mami in san sa-i treaca de sperietura! greu mai e!
acum: daca mai e cineva care vrea sa-si ia magicul proiector disney, va rog sa-mi spuneti. noi excesc de zel ne-am ales cu 2!!! adevarul e ca chiar ma gandeam ce sa fac eu cu niste bani zilele astea ... si am aflat. 
sa aveti o zi buna!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
carmenefr spune:
Buna dimineata!
Mama lui Rares si Rares bine ati venit acasa!
Off, ce-ti mai patimit si voi!

Gabi sper sa nu fie paloarea aia decat o impresie a doctorei care, sa zicem, te-a vazut prea de dimineata si nu aprinsese lumina![]()
diana_jors spune:
Hello,
in primul rand muuuulta sanatate bolnaviorilor. Alex e cam ragusit, dar maine e ultima zi la gradi si sper sa se refaca acasa. Azi avem si noi serbare la gradi, dar grupa lui nu face nimic, asa ca tare mi-e teama ca o sa se plictiseasca, mai ales ca se pare ca dureaza 2 ore. Oricum, noi dupa o ora o sa plecam la mine la serviciu, ca se face party cu Mosu' pentru copiii angajatilor
asa ca azi se intalneste de 2 ori cu Mosu'.
Ioana, noi deja am apucat sa ii luam calutul-balansoar, altfel ma bagam eu la proiector, dar asa am cam terminat finantele alocate... imi pare rau doar petnru ca nu i-am mai gasit puzzle-uri din lemn asa cum il are pe cel de la quelle, sunt o gramada de modele pe piciulici dar nimic pe stoc. Asa ca i-am luat altfel, fara sunet si fara desene sub piese, dar cu un desen mare in care se integreaza destul de usor piesele, acum sa vedem cum se descurca cu el
Sub brad o sa fie puzzle-ul asta, un puzzle 3D (o broasca testoasa) si un trenulet - toate din lemn. Calutul i l-am dat deja, ca sotul era distrus de la atata calarit
si se joaca frumos cu el.
Brad - noi am hotarat sa luam unul la ghiveci, il cresc eu pe balcon, si dupa ce ne mutam la casa il punem in curte. I-am luat vreo 10 globulete si niste fundite rosii, sunt suficiente pentru marimea bradutilor la ghiveci din chioscuri ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
adelyna spune:
Ho Ho Ho,Merry Christmas!!Bun venit acasa Roxanici
.Tu stii ca ma bucur pt ca-i copiloiu bine ,dar mi-a venit sa rad ca te plangi de sistemul sanitar.Nimeni de aici nu a stat mai mult ca mine in spitale (si ce piese de teatru am mai jucat acolo cu doamnele asistente care erau prea solicitate sa-si faca treaba la timp).
Apropo,Natalia racea cam de 2,poate 3 ori in 6 luni (perioada rece)cand era mica bronseolite mai tarziu rinofaringite acute.Ma exasperase(mai ales ca datorita problemelor se lasa uneori cu convulsii-trebuia sa fiu pe faza sa nu faca temperatura,nici macar 38),dar dupa ce a trecut de 5 ani au trecut si ele ca prin farmec.Se imunizeaza in timp .Dar noi am inceput cu bronseolita la 4 luni.
Stiti ce le mai dau eu si acum (desi aici nu am avut nici o problema cu bolile)vitamina C natural(este un tub mic -picaturi).
Va pupam pe toate si ne mai ducem sa mutam ceva prin casa de pe stanga pe dreapta sa avem ocupatie.
adelyna si piticii
tzuna spune:
ROXANICI- ma bucur mult ca ati ajus acasa si Rares e bine. Imi pare rau ca a trebuit sa stati in spital si ca acolo nu poate fi externat sa continue tratamentul acasa. Eu una nu vreau sa mai aud de spitale. Nu sunt bani pentru modernizare, salarii decente ok. Dar sa arate spitalul si sa miroase ca o buda publica e de neconceput. Iar personalul (infirmiere, femei de serviciu) de la Spit Coltea zici ca-i din filmele de groaza. Nu glumesc.
TUSE - pe mine m-a consultat medicul de familie ca am fost sa iau concediul medical al sotului. Mi-a spus ca e o tuse rebela post viroza si va trece. continui cu siropurile din plante (poate-mi cresc copacei in urechi de ataea siropuri. Pe Maria nu am dus-o la medic pentru ca pediatra ei ne-a spus sa nu o vizitam daca nu are febra mare si pare ok in afara de tuse. la fel cica-i trece. Oricum avem ore intregi cand nu tusim si apoi ne apuca iar cateva minute si tot asa. Nici nu stiu cum e tusea: uneori uscata, uneori cu secretii.... Dar inclin si eu sa cred ca ne va trece.
IOANARADU- ai dreptate in privinta cadourilor... dar o vad pe maria cum se bucura cand primeste chiar si o prostioara si tine minte de la cine este.... Ideea e ca eu as vrea sa aiba o relatie buna cu ambele perechi de bunici....
gabi78 spune:
Rein nu stiu sa iti spun ce legatura are paloare cu inima, dar m-a intrabat daca sunt asa mereu sau nu. I-am zis ca da, asa sunt mereu cand nu sunt data cu fond de ten
, in rest arat a om normal.
Azi am fost si la analizele pentru sange. Si au luat la sangeeeeee cred ca pentru mai multi!
Maine o sa iau si rezultatele .. sa vedem ce si cum.
Eu sunt in seara asta numa cu Tudor ca aseara a nascut o prietena foarte buna, un baietel superb de 3800 de gr si 52 cm, iar in seara asta asa cum e "normal" se chinuie si barbatii cu unu, doua, sapte, noua shpritzuri ... fara numar fara numar!
era sa uit! Aseara Tudor nu a vrut sa se culce singur, iar! Asa ca l-am luat in dormitor la noi si ne-am culcat acolo. Culcatul asta cu el inseamna de fapt ca eu ma fac ca dorm, eventual si sforai nitel si astept sa faca si el acelasi lucru. Ei bine si aseara, dupa ce s-a tot foit si m-a masat cu picioarele peste tot, bine de tot, a venit langa mine si m-a mangait pe fatza si a zis: mamaaa, naaaaniiii! Tu, noooooo!
Tu inseamana eu adica el, si va inchipuiti ca ma busea rasul si el era foarte serios. Eu cu un ochi intredeschis, ca sa nu ma vada si el asa de patruns ca mama doarme dar el nu. Si dupa asta s-a asezat langa mine a mai zis de 2 ori noooo noooo si a adormit!
Cam d-astea face Tudorasca al meu. Si nu stiu daca va spusesem, dimineata sau chiar si dupa somnul de dupa amiaza cand se trezeste se ridica si zice "gaga, mama! gaga!" Adica gata somnul!
Maine meregem la petrecerea de Mos Craciun la taica-su la servici. Sunt curioasa cum va reactiona!
Va pup si va doresc o seara placuta!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
rein spune:
Distractie placuta si cadouri frumoase copiilor la petrecerile de Craciun!
Azi am fost cu Petrisor sa ne impartasim. Dupa ce am alergat o ora dupa el prin biserica sa nu traga de toate pe acolo l-a apucat sughitul. Si sughite frate... mult si cu voce tare. Intr-un sfarsit a venit Parintele si ne-a bagat pe toti pentru molitva sub patrafir (vreo 15 oameni) mai putin bineinteles pe Petrisor care se holba la el si la noi nedumerit si sughitaaa. Se lasase liniste si Preotul spunea rugaciunea cu voce joasa si din cand in cand ne spunea sa zicem numele noastre. Ei, inchipuiti-va in toata linistea asta ca Petrisor facea HAC, HAC... eu nu ma puteam concentra si ma bufnea rasul raau ca pe copiii prosti de la scoala, de nu-mi mai aminteam nici numele sa-l zic.
La sfarsit Preotul m-a intrebat cati ani are.. cred ca a zis ca e mai mare si isi bate joc de el, nu stiu..
In alta ordine trebuie sa va spun ca sunt fericitaaa: am fost la eco si mi-a spus dr. ca bb e in prezentatie pelviana deci as putea sa nasc vaginal. Mi-a dat ca ultim termen 23 ianuarie si mai facem un eco inainte de nastere la spital sa vedem cum e cordonul.