Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Super Eliana ca mosul are muuulte ajutoare.
La noi, soacra-mea a zis ca daca vrem sa-i luam Teodorei o jucarie mai mare, ne strangem mai multi si i-o luam(fi-mea si-ar dori, cel putin acum cateva sapt voia) un calut -balansoar sau cu roti, s-o traga cineva prin casa...Ma, soacra-mea e mai "amarata" asa...
a se citi - amarat= zgarcit
Mie mi se pare mai practic biroul cum il are Tzuna, ca fi-mea e cam scriitoare(coloratoare) de ceva vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Neatzaa...cafea,ceai, capucino...tot ce va doreste inima pentru a incepe ziua cu bine.

Sanatate Rares si Arianna.Sa va faceti bine repede si sa aveti sarbatori minunate alaturi de parinti.

Zi de "lucru"la Victor.
7.30-trezirea si un bibe cu lapte
8.30-9 mic dejun:1 iaurt si 2 feli paine cu almette sau 1 oua in canita,sau almette 1/2 cutie sau unt cu paine si gem de visine plus 1/2 ou omleta.
11-fructe nu suc:mar,banana,para,mandarine,kiwi-in functie de ce pofteste domnu'
13-ciorbita de carne musai cu paine
13.30-ceai sau 150ml lapte si nani
17.30-suc de mar cu morcov si 2-3biscuitisau sticksuri
19.30-felul doi (piure cu friptura,tocanita de legume,etc)
20.30-baie
21.30-un bibe de lapte.
Daca baga la pranz si putin felul doi atunci la cina are cereale.

Are 87cm si 12.3 kg,au spart toti caninii (ultimii 3in 2 saptamani cu sange in gurita si lacrimile de rigoare).

Ma bucur de el si il iubesc enorm.
Felicitari Rares pentru cuvinte,Razvanel pentru mancat singurel si in special lui Raul pentru ca stie alfabetul.Felicitari mamicilor pentru rabdarea cu care i-au crescut.
Kitty un pupic special pentru tine,esti model pentru mine.
din nou la munca.
Mai vorbim.
O zi frumoasa.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

ROXANICI- imi pare nespus de rau ca sunteti in spital. Trebuie sa va fie foarte greu.Ne rugam pentru voi sa ajungeti repede si sanatosi acasa. Nu exista posibilitatea sa stati sa continuati tratamentul acasa chiar intravenos?

CARMENFR- am facut o afacere f buna cu biroul. de atata scris cariocile initiale s-au terminat (ea le mai uita si cu capacul scos) asa ca i-am luat alte carioci si acum Maria deseneaza singura "mecu'" (melcul).

Cat despre soacre.... A mea nu are multi bani si nici nu-i cer mare lucru doar sa-i ia si ea Mariei o jucarie cu care sa se poata juca si sa stie ca e de la ea ca a crescut si incepe sa inteleaga....De cand s-a nascut Maria i-a luat o papusica de aia gen Barbie pe care nu i-am putut-o da sa se joace cu ea ca in 2 min ar fi dezmembrata.I-a mai luat o data un costumas si de ziua ei sau 1 iunie etc ne da bani (50-100 lei) sa-i luam de incaltat. Nu cer mult.... Doar sa-i ia ea ceva cu mana ei si Maria sa stie ca e de la bunica. dar cer cam mult. Acum cu povestea cu sotul a venit sa ne ajute cu tratamentul si i-a adus Mariei o punguta cu chestii de ciocolata. Stie clar ca nu-i dau si ca Mariei nu-i plac dar zice: ei pai a mai crescut poate mananca.Cer asa mult ca de banii aia sa-i ia o prostioara cat de mica? (o carticica pentru copii e in jur de 8-10 lei). Dar se pare ca-i cer prea multe. La plecare ma intreaba: ce hainute ii iei pentru 2 ani? la care eu nu mai pot si-i zic: da dar nu-i luati haine ca are foarte multe, va mai primi.. luati-i si dvs o jucarie sa se bucure mai mult. Acum vom vedea rezultatul. Nu sunt materialista.... Nu i-am cerut bani sau sa-i ia ceva anume.

da, hai ca la capitotlul soacre ne putem lungi la infinit. Azi vin parintii mei la noi si maria abia asteapta. Vineri e ultima zi de lucru si apoi CONCEDIU pana pe 5 ianuarie.... Dupa ultimele evenimente m-am linistit cu curatenia si agitatia de sarbatori asa ca voi face o curatenie de sf de sapt si gata.

Va doresc tuturor o zi buna si multa sanatate.

Apropo de sanatate si eu si Maria tusim ca niste magarusi. Nu stiu ce sa mai luam. Nu avem febra dar tusim. Mariei ii curge si nasul. Ii pun vibrocil in nas, ii dau un sirop cu propolis si catina pt raceala si de aseara ii dau si sinupret.La inceput i-am dat si panadol dar de ieri nu-i mai dau ca era deja a 4-a zi si cum febra nu face.... (a facut numai primele 2 zile).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna!

scriu doar despre cadouri primite de la altii.
la socrii si cumnati le-am interzis categoric sa-i mai cumpere haine lui matei, pt ca are f multe. acuma eu stiu ca-i place cumnatei sa cumpere haine si probabil asteapta si de la mine sa le iau la fetele ei. numai ca eu nu cumpar haine la copii, pe principiul ca si la al meu iau eu cand si ce ii trebuie. in schimb eu le duc diverse jocuri pt varstele lor - 4 si 10 ani. nu prea sunt ele incurajate sa le foloseasca ... dar eu imi fac datoria. de la socrii n-am pretentii ca sunt in varsta si nu se pricep. ne dau bani "pt matei" "pt pampers" "pt ce crezi tu ca-i trebuie". sincer? nu ma deranjeaza. decat sa-i ia ceva ce n-o sa folosesc mai bine lipsa. nici mama nu-i mai ia fara sa ma intrebe. si la ea dau "comanda" fix ce are nevoie atunci cand e ea dispusa sa-i ia ceva. e drept ca mi-ar placea si mie sa primeasca matei o jucarie din aia mai fitzoasa, de la matusi, de la nasi ... dar dc nu-i duce capul ... stiti voi ... de unde nu e, nici D-zeu nu cere. asa ca eu nu sper nimic, ca sa nu fiu dezamagita.
in plus, eu niciodata n-am asteptat ceva pt copilul meu de la altii. am luat-o pur si simplu de buna ca atat ii duce capul si am incercat pe cat posibil sa-i oferim noi ce are nevoie si ce am crezut de cuviinta.

sa aveti o zi buna!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Ziua buna!
Sanatate multa si revenire rapida! Multa rabdare, Roxi!
Sanatate tuturor!
Tzuna, vezi ca nu e de glumit nici cu tusea asta fara febra, fara nimic. Asa am avut si noi acum ceva timp si s-a constatat ca era ceva la plamani. Asa ca mergeti sa va asculte cineva. Eu am fost ceva mai rau, dar si Thea a trebuit sa ia antibiotic atunci, ca erau zgomote la palmani. Am avut si o ragusala si mie mi s-a parut ca suntem bine daca ne-a trecut raguseala. Dar n-a fost asa. Oricum de tusea aia am tras ceva timp. Si a trecut cu Espumisan, intr-un final. Totusi, eu zic sa mergeti la un dr , chiar daca esti satula de ei acum, sa va vada sa eliminati si cauza asta. Pup! Si multa sanatate!
Despre program de masa...
10.00-10.30 Suc sau fructe sau 90ml lapte cu cereale cherrios, sau o bucatica cascaval, branza....
Intre timp mai roade cate un sticks, alte fructe, ceva...
14.00-15.00 Mancare de pranz, un singur fel, sau carne si un biberon de 240ml lapte si apoi somnic
17.00-18.00 Mancare de pranz, daca n-a apucat sa manance la 14, altfel un iaurt
Cand vine tati, mai ciuguleste si cu el ceva si apoi laptic si somnic.
Din pacate adoarme tarziu, desi mergem in pat devreme. Dar cum zilele astea n-am putu iesi, n-a fost suficient de motivata sa doarma
Mananca multe fructe si legume crude, dar gatit mai putin.
Per total e bine.
Am luat suc de catina si ii dau cate 2 lingurite dizolvate intr-un pahar cu apa pt ca a inceput sa ceara cand bea tati suc, iar fanta nu am inca de gand sa ii dau.
Cadourile au venit toate pana la urma de la quelle pt Thea. Pt restul am facut cate o poza magnetica cu un mesaj de sarbatori. Cadouri luate de altii pt Thea... Acum le-am zis sa dea bani daca vor sa ii ia ceva pt ca i-am luat eu destule. Mos Craciun la noi vine "in persoana" . Adica la mine a venit mereu cand eram mica si ma bucuram sa il vad, chiar daca la un moment dat m-am cam prins eu ca are ochii mamei si vocea ingrosata . Pentru Thea aducem pe cineva, ca eu cred ca astia mici sunt mult mai isteti si mi-e teama sa nu ne recunoasca daca ne imbracam unul din noi.
Trimit asa ca ma mataie un elf la ureche : "bate, bate, uaaaa, uaaaa"

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Salutare!

Am fost si noi la dr. E mult mai bine la plamani Vlad, dar trebuie sa luam inca 4 zile antibiotic ca sa fie complet refacut. Asa ca in total vor fi 2 sapt de antiibiotic. Asta e, decat Doamne fereste sa fie cu ceva urme la plamani mai bine asa.

Tzuna, sunt de-acord cu Ela legat de tusea fara febra. Asa am patit si noi si eram pe picior de pneumonie. Mai bine du-te sa o asculte cineva sa nu cumva sa fie mai grav si sa stai si tu linistita. Pupam pitica sa fie bine.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

buhuhuu, v-a fost dor de noi?

ne-am intors acasa azi, raresoi e spre bine, o sa se refaca in timp; acum mai are tratament inca si vineri merg la control iar cu el. Aici nu se poate cu branula acasa si facut tratament de aia nu am putut veni acasa mai repede, in plus raresu nu suna prea bine la plamani/respiratie si am mai stat desi mi-a iesit pe nas, pe oki fiecare minutel petrecut acolo.

Carmen tu zici de nesimtire la "batrani", io tocmai vin din spital unde indolenta si tupeul is la mare moda...ca sa nu zic nesimtire. Dr is ok da in rest jaleeeee.

am citit in mare ce ati scris, mai ales ca ati scris iar programul de masa si cantitatile uriase pe care le manca copiii. Nici nu mai citesc in amanunt ca ma ia cu calduri.

ma retrag ca inca nu imi adun bine gandurile

si multumim pt gandurile bune

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Wow! Bine ati venit! Sa se faca Raresu sanatos!
Maai dar cum a facut bronsiolita? si cum s-a manifestat?
Hai ca vine Mosul si o sa uitati repede de spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

bine ati venit acasa, Roxi!

Intrebare: Exista spital in aceasta tara in care sa mergi si sa nu te vaiti de personalul medical ...sa zicem auxiliar? Ca de medici vad ca nu prea se vaita lumea, in schimb "restu'" formeaza o clica de nesimtiti!

Am fost si eu azi la spital, adica teoretic sunt si acu. La inima nu e nimic grav, dar am o paloare "naturel" care nu i-a placut doctorei si m-a mai trimis sa fac o ecografie cardiaca.
Maine mai dau o tura si pt analize.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Gabi, ti-a zis ce legatura ar avea inima cu paloarea? dar daca era ceva la inima nu iesea la ekg?

Mergi la inceput