Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Roxana multa sanatate lui Rares si sa veniti repede acasa
Offff... cum ati reusit?

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Roxana sanatate maxima lui Rares si sa veniti repede acasa.

Rozi sanatate si la Ana si tinem pumnii sa nu se agraveze.

Noi suntem mai binisor, asteptam sa vedem ce ne spune maine doamna doctor. Sper sa fie bine.

Pupici si o zi buna tuturor.

PS. Elianaaaaaa, ai incurcat-o mamiiii!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

buna stup!
ROXIS: nu stiu ce ati patit, ma...vad ca fetele au scris ceva...sper sa nu fie grav, doamne ajuta sa veniti sanantosi acasa.
fetele, ce s a intamplat cu raresoiu si roxy?
CARMENEFR: buzele ca buzele, dar are teo niste gene..m ati omorat!
STEFANYIA: multumim ptr urari! iti dorim si noi sarbatori cu fericire si belsug si sa intrati in noul an cu incredere, iubire si sanatate!
ELYANNE: ce mos capos, frate, vrea el sa i adica elenei sirena sin auchan. tz, tz, tz, mai poti sa te opui? lasa l sa si faca dmblaua, sa i aduca sirena. lasam vrajeala si fuga mami la auchan dupa jucarie!
KITTY: m ai induiosat cu scrisoearea lui raul si cu plansul giulicai...ce mai face bunica? ce afectiune cronica are, cca nu tea am intrebat niciodata, de trebuie s o internati atat de des?
DIANA69: frumosi copii ai!
sint cam prinsa la munca, va pup si mai vorbim...

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Va multumim de aprecieri. Va dati seama ca pozele in care sunt si io sunt super selectate, sa vi le arat pe alea in care-s mai ok...
Pt Reinun pupic si pe burtica

Mamaaaa lu' Rares Io chiar voiam sa intreb de vreo cateva zile ce face Roxana de nu mai e prezenta ...Stiam de Rares ca are bronsiolita, insa nu ma asteptam sa fie in spital...Sanatate multa si sa veniti cat mai repede acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Voi glumiti... pai daca peste 2 zile vrea altceva? Cadourile sunt luate (si mai ales impachetate... mama cat m-am chinuit... nu i-am mai gasit pe cei care impachetau) si alti bani nu mai dau ... pai la aia mari nu mai vine mosu... mama ei de sirena...
Aseara cautam bonurile de la carefour... sa schimbam jucareaua... evident ca le-am aruncat
Dar se pare ca o rezolvam... ca intreba macusica ce sa-i aduca mosul... "si pe mica sirena" Noroc ca mosul asta vine pe la toata lumea si peste tot lasa cadouri si pt. picime... mai ales pentru Elena

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

ROXI multa sanatate si sava faceti cat mai repede bine.

Noi am fost joi la control a zis ca este foarte bine ,a inceput sa manance bine iar sambata iarasi febra 39.5 am sunat doctorita care a tratat-o in spital a zis ca e de la canini am stat um pic mai linistita i-am pus supozitoare de paracetamol si novocalmin,peste noapte iar a facut febra am infasurat-o in prosop cu apa si otet iar duminica nu ii mai scadea febra cu nimic am fugit cu ea iarasi la urgente iar acum face tratament intravenos dar nu am mai vrut sa ne internam asa ca mergem din 12 in 12 ore la spital si i-am cumparat eu geclor si gentamicina pt 5 zile , sunt terminata iarasi e cu puroi in gat si racita de numa ,nu am scos-o din casa de loc nu stiu ce sa mai zic doctorul a spus ca din cauza ca a facut diaree nu a putut sa-i dea un antibiotic foarte puternic si nu si a facut efectul asta mai slab,desi la control doctorita a spus ca e bine,am inceput si un tratament de imunitate si in primavara mergem la tratament salin.

Sper sa avem si noi parte de un Craciun cu multa sanatate asta este tot ce imi doresc.Va pupam pe toti si mai intram cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salutat

Mai mai ce copii mari avem....deja ne rujam , sa nu mai vorbim de litere....bravo....mai erau si altele dar nu ma mai tin neuronii

Tzuna ma bucur ca sotul e mai bine si multa rabdare si tarie pt tine ca o sa ai nevoie

Roxy sanatate si sa ajungeti cat mai repede acasa....

Kitty m-ai dat gata cu iubirea pt Raul ....bravo cred ca te-ai simtit coplesita cand i-ai vazut

Elianne nu ai decat sa ii mai scrii si tu o data mosului sa aduca si Sirena pt fetita cuminte

Apropo de kg noi nu cred ca am depasit 10 si inaltime nu stiu dar nu cred ca are mai mult de 80 , hai 80 si un pic....dar ce sa ii fac sa ii bag cu palnia....atata vrea ea si gata...Programul nostru

6.30-7.30 trezire si un bibi de lapte de vaca cu cereale..(pe care nu il bea tot cateodata)

apoi program de joaca, nebunii , scos afara daca nu e vant si ploaie ...ca are treburi fata prin curte....si rar mai gusta ceva pana la 12...daca ii dau imi spune "Maine mama"
nu stiu cat stie ea de notiunea de maine dar asa zice

12-12.30 masa de pranz....vreo 20 de lingurite de mancare sau ciorbita cu carne, carne ea mananca nu se omara dar cere cane..cane

Vrea si ea lingurita si eu una si sa te tii mozoleala la masa

apoi somn de vreo 2 ore

pe la 15.30-16.00 continuam pranzul cu felul doi si apoi pana seara mai mananca un danonino, un actimel si fructe depinde ce are ea chef
seara pe la
19.00-19.30 masa de seara a noastra si ea mot cu noi....mananca trei lingurite si gata mami maine
20-20.30 lapte si somn de voie cu o trezire 2 pe noapte cand cere ceai

Se aseaza de multe ori la masa dar de mancat mananca ca o vrabiuta dar niciodata nu a mancat deci care e problema???

Va las acum si mai revin
Sanatate tutror bolnaviorilor

Raisa

Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Elyanne Bune si rudele din dotare ca nu la sa copilu fara SIrena

Laurmar ma bucur ca sunteti binisor si fii convinsa ca o sa aveti parte de sarbatori fericite.....Te pupam si iti suntem alaturi

Raisa

Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Pisikuta io cred ca fi-mea are asa gene, ca atunci cand am facut-o(mi-a scos-o din burta) eram data cu rimelCa in familie nu avem asa gene, decat maxim niste gene false si muuult rimel

Eu am venit de vreo 3 ore de la cumparaturi, ca am fost in Real sa-i iau teodorei pampersi de la DM. Sa vedeti faza cand ies de la casa.Ma indrept care DM(pt cine nu stie, este ultimul magazin de pe esplanda, langa iesire).Mai avem un pic sa las cautul, cand 3 babe ma vad, si de la distanta ma intreaba daca le las carutul.Pana sa raspund, ma blocheaza 2 dintre ele...eu sa dau carutul mai intr-o parte...mai da-l daca poti de babe!Vreau sa iau si eu pungile din carut, cand o vad pe una dintre ele ca pune mana pe traistile mele!Eu le spun politicos ca nu trebuie sa ne grabim chiar in halul asta, si ca ma descurc cu pungile(avem 3 pungi, mari si late!)...Cealalta o intreaba pe aia de se aruncase sa-mi ia pungile"da' ce pui tu mana pe pungile domnisoarei?" , la care disperata baba ii raspunde" aoleooo, am crezut ca sunt ale mele !!!!!!!!!!!!". Am ramas masca.
Le-am dat carutul si am plecat in magazinul de pampersi...
Si cum nu puteam scapa asa usor, ajung eu in cartier, intru intr-un butic(la butic se vand si fructe, care stau in ladite afara), eu fericita ca au adus cornulete cu gem(are sotul o pasiune -mai nou- pt ele),un cuplu de pensionari se tot fataiau, si cer niste lamai, fara sa fi pus ceva in punga.
Cica: vrem niste lamai !
vanzatoarea le spune sa-si ia o punga si sa-si puna in ea ce poftesc. Eu, v-am zis ca eram cu 3pungi de cumparaturi si 2 boxuri de pampersi, locul stramt in butic, vine femeia aia cu lamaile si statea in spatele meu, eu asteptam sa-mi cantareasca cornuletele, si in timp ce vanzatoarea lua banii de la mine, i-am spus sa puna lamaile pe cantar.La care ea imi raspunde" pai nu plecati?????"
Io: ba plec, dar mi-e destul de greu sa iau tot bagaju' intr-o secunda...Aia ori era dusa(ca babele) ori nu stiu ce sa mai cred...toata lumea a luat-o razmna acum, ca vin sarbatorile??

Ma gandeam la o chestie, ca se va schimba lumea asta, in momentul in care, din ce in ce mai multi vor evolua spiritual. Iar evolutia asta, zic io, incepe de la bunul simt si continua cu omenia...Ca sunt la indemana si nu tre' sa citesti 100 carti sa inveti asa ceva...Ca degeaba vrei sa citesti Lazarev si tu nu sti ce e ala bun simt!

Scuze ca am fost pe langa subiect, da' aveam si io o problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Roxana, sanatate multa si sa iesiti cat mai repede din spital.
Carmen dar ati dormit nu v-ati incurcat.daca ar avea o astfel de zi si Noemi m-as reface pt 6 luni. Nu ma plang ca si ea doarme foarte bine noaptea.Dar oboseala mea vine de la celalalt terminator(Natalia).
Elyanne , acum am citit si eu povestea nasterii Elenei.Intense emotii,mi-au dat lacrimile.M-am gandit la prima mea nastere(este cel mai emotionant moment).de la al 2lea copil esti obisnuit dar ramane aceeasi nerabdare sa-l cunosti.
Multa sanatate tuturor copilasilor bolnaviori!!

adelyna si piticii

Mergi la inceput