Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Tot noi
La noi au inceput de ieri sa vina colindatorii...cam devreme! Anul trecut au fost si mai vrednici, au venit de pe 1 decembrie!

Am vazut ca vb de greutati de copii, meniuri ale piticilor...

Pai Teodora la 1an si 9 luni sta cam asa:
- 11 kg si-un pic
-toti dintii/caninii/maselele, mai asteptam vreo cativa ani sa ne cada si apoi sa ne iasa si cei de minte
Am inceput sa ne spalam pe dinti dupa ce facem baita/dus, ce se nimereste.

De mancat, acum mananca mai bine,o zi la noi arata cam asa:
-daca merge la cresa, are o gustarica la 10.30
-12.00 ciorba(ca supa nu are chef) si felul 2
-15.30-16.00 o gustare, asta insemnand ori o placinta cu mere, ori o eugenie/bucati de mar/ felii de portocala/ banana/iaurt simplu/sau biscuiti simpli, d-aia din cei mai ieftini. Bineinteles ca acasa n-ar pune gura pe biscuiti, dar acolo...sunt la mare cautare!
-acasa,pe la 18-17 eventual ciorba sau felul 2, ce are chef
-la culcare bea instant un bibe de 330 cu cereale.Dupa vreo ora, mai vrea cam 100-150ml. Pe la 2-3 noaptea, dar poate fi si 4-5, mai baga un bibe mare cu cereale. De-aia, Teodora cand se trezeste, nu-i e foame. Ca baga destul peste noapte
In saptamana in care nu a mancat mai nimic(un ou nu se pune la socoteala, nu, intr-o sapt)singurul aliment era laptele cu cereale, seara-noaptea. Ziua era la cura
Na, sa citeasca si ea cand o fi mare , ce mai facea cand era mica si pitica.

Aaaaaa, trebuie sa ma laud, din nou, ca Teodora stie prima strofa din colindul "Mos Craciun cu plete dalbe".Incerc s-o inregistrez, sa vad cum oi putea, ca atunci cand vede aparatu'...s-a taiat filmu'
Acum noi ascultam colinde(de vreo cateva zile mai bine-zis)si am inteles ca prea stia si din cuvintele de la colindul "Astazi s-a nascut Hristos!"
De fapt, ce ma mir, ca ei repeta zilnic de la inceputul lunii , tooot
canta colinde, ca vineri avem serbare.
Prima serbare din viata noastra de parinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Carmen, deja ati ajuns si la serbare... super avansata Teodora. Si felicitari pentru poezii.
Eu vreau sa-ti fac un compliment tie, arati f.f. bine, am vrut sa-ti spun mai demult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Elyanne, asa, fata are personalitate, stie ce vrea. Pe noi Raul ne incearca, spune ca a cerut ceva f scump de la Mos Craciun pentru ca sa-si dea seama daca cadourile sunt puse de el sau de parinti - pt ca - zice el - parintii n-ar avea atatia bani.

Aseara am tras un plans... de emotie (cred ca si de oboseala acumulata). Calin a certat-o rau pe Giulia ( motivul: cartile lui Raul pe care le tot duce de colo colo ) si ea f necajita si plangand m-a ocolit pe mine si s-a repezit in bratele lui Raul si i se jeluia si se tinea strans de el si el o linistea... Erau tare draguti... sper sa se iubeasca asa si mai tarziu.

Stefaniya, multumim de urari, poate iti faci si tu timp si ne mai povestesti, mai ales ca esti una dintre sarbatoritele de sarbatori.

Diana69 ai niste copii f frumosi, sa fie sanatosi, e diferenta intre ei cam cat e intre ai mei, cred.

Carmen, m-am distrat copios cu rujata ta, cocheta fata, ca si mama!

Am lasat veste rea pe sfarsit: Roxi e in spital cu Rares care a facut bronsiolita si sunt internati de sambata. Am mai incercat sa o sun, dar nu poate vorbi la telefon pentru ca Rares nu are rabdare si o solicita tot timpul. Asa ca ne gandim cu drag la ea sa vina cat mai repede acasa ...ca printre noi e oricum!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna seara....tin sa va anunt ca razvi de azi are un colt de la o masea (din cea de-a doua tura de masele) si e un miorlait,un nesuferiiitt,ma plange nu ii convine nik,sta cu degetele toata ziua in gura, m-a terorizat....si azi nici eu nu m-am simtit grozav...am o stare....in fine, de maine il duc la mama .....k de maine incepe nebunia cu mosul,cu petetecerile si mai am de lucrat la melodii ptr karaoke ptr copii de la gradi,kre nu stiu sa citeasca si nu tre sa le fac cu demo....eee complicat!

am vazut copii de diana69,ff frumosi...si am vazut la ea casuta gowi pe care o cautam si nu am gasit-o...

am vazut-o si pe teodora cea frumoasa

m-am amuzat rau cu elena...eu zic sa ii cumparati fetii ce isi doreste!!!

noapte buna va urez...

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

roxyyy multa sanatate..chiar ma intrebam ce o fi de nu esti pe net...imi pare rau k ati ajuns la spital!!!va pup pe amandoi!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Sanatate multa Rares! Intelegere, rabdare si putere pentru Roxi.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

EHEEE..si noi am inceput de azi dimineata.Muci ce au curs toata ziua, azi nu a pus geana pe geana deloc.Am culcat-o la 21.00 si pana acum are deja 3 treziri in tipete greu de potolit.NaSucul i s-a infundat si e se sperie mititica in somn.Am bagat umidificatorul in priza,,acu merg sa o incerc cu un ceai pe care nu stiu dc o sa il bea ca nu mai are cum sa respire. Dau imunorezistan, suc de portocale, fluimucil..E UN PIC CALDUTA..max 38 temperatura,,colac peste pupaza ies si caninii jos si e cu toata mana in gura.Maine am emotii ca is de munca cred ca o sa fiu cu gandul numai la ea.Fug sa pun ceaiul in bibe.Am luat-o din pripa..sper sa ne treaca repede.
ROXI-suntem alaturi de voiInsanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Roxi - va asteptam acasa cat mai curand. Sanatate multa lui Rares si tie multa putere.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

mey,azi am avut o zi cam naspa.
nu stiu de ce.
ne-am trezit la 7.50 si eu si darius,la 10 picam de somn amandoi,am tras un pui de somn pana la 12 si la 14 eram iar la somn si am dormit pala la 16......nu stiu ce a fost de am bagat amandoi atata somn....spre seara darius a vomat putin si la 9 era in pat.

nu am citit din urma.poate maine....

Roxanici.....sanatate multa!sa va intoarceti cat mai repede sanatosi si veseli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

roxi si raresoi va asteptam cat mai repede acasa!

si noi avem joi prima serbare! am niste emotii ...

si matei stie poezie de la gradi, da? "matei ... ce ai mai invatat azi la gradi?" el: "pitia, pitia, ptaaa/beee brrrr da!". deci ... ceva sigur ii invata!
azi noapte ... ma striga adi in soapta: "mami ... mami ... trezeste-te putin!" deschid ochii, matei nu plangea, deci era ok. si-atunci ce vroia sotul de la mine? ma uit la el, imi face semne spre perna. l-am verificat de febra, am crezut ca-i este rau. el imi arata de zor ca matei era calare peste perna lui, cu tot cu oitza lui in brate. i-am facut poze, descarcam diseara. ca sa se inteleaga: patutul lui e la capatul patului nostru, perpendicular. marginea dintre el si noi e f joasa. si el era cu picioarele la el in patut si cu burta si capul pe perna lu' ta'su'. nu stiu daca am reusit sa va descriu ...

o zi buna!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput