Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 20
rein spune:
La noi e cam asa: Petrisor e cam exilat saracul in patut pentru ca am avut muulta treaba si nu pot sa fac ce mi-am propus in timp util daca sta si el pe langa mine. Asa ca l-am pacalit, i-am mai dat o jucarie, un danonino, un pupic si am vorbit continuu cu el chiar si din celelalte camere.
Bogdan, sotul, e plecat de 2 zile la bunica lui in Teleoltenia la taiat de porc si vazut de neamuri. Nu mai putea saracul de dor, noi anul asta n-am fost deloc acolo. Trebuie sa se intoarca in dupamiaza asta si imi aduce soriiicii
Azi e ziua lui: La Multi Ani drag SOT!!- i-am luat un almanah Catavencu si niste manusi.
Eu sunt terminata de oboseala ca am dat curatenia pe repede-nainte sa termin: am spalat frigiderul (mastodont), bucataria, am aspirat in restul casei si am impodobit si bradutul (dupa ce am adormit pitic, sa fie surpriza cand se trezeste).
Mai am de facut bagajele pentru ca tot in seara asta plecam la Valeni, la parintii mei unde vom sta pana la revelion.
rein spune:
Asadar, va urez de pe acum sa aveti:
Un Craciun plin de bucurie, cadouri frumoase si bucate alese pe masa!
Pentru toti piticii si parintii sa aduca Mosul Craciun sanatate, sa le ia antibioticele si sa mai dea si niste zapada sa mearga la sanius.

Iar io sper sa nu nasc pe acolo.
radcarmen spune:
Lauramar, imi pare rau ca e iar bolnavioara Arianna, speram sa isi revina cat mai repede si tie iti doresc sa gasesti puterea sa gandesti pozitiv. Poate pe langa tratamentul alopat ii mai poti da ceva chestii naturiste de intarire si ceva vitamine. Pupam fetitza micutza sa se faca bine si sa nu mai aiba nevoie de medicamente.
Doamne ajuta
sa va faceti repede bine!
Eliana, valeeeeeeeeeu, mai poti mai mami? Doamne ajuta sa se puna repede pe picioare trupa. Nu stiu ce virusii lui peste circula, dar nu e de bine. Dr. de familie a lui Vlad a zis ca asa viroze urate si trenante ca si anul asta nu a vazut in viata ei de medic, de 25 de ani.
Lumi cat e de frumos dl. Jiji.
Si de ce il tii ascuns ma rog?
Pupici la toata familia si nu mai fi asa zgarcita la scris.
Rein, sa aveti drumuri bune si distractie maxima de sarbatori si sa ne auzim cu bine. 
Ioana draga rezista in Romania ca nici in Africa nu-i mai bine numa' mai cald
. Pupici lui Mateias sa se faca bine repede.
Doamne ajuta!
Vlad mi-a facut aseara febra, 38.4. Am sunat dr. si a zis ca e de la masele...sper
. Ca daca nuuuuuuuuuuu...io nu mai poci. Maine mergem iar la control si sper ca azi sa fi fost ultima zi de tratam cu antibiotic ca mi-au ajuns mie cele doua saptamani
. Si asta nu mananca mai nimic.
O seara buna tuturor!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
tzuna spune:
BUNA!
Am ajuns cu bine si avem si avem si net pana plecam la cabana pe 28 dec asa ca vamai scriu.
Maria incamai tuseste eu eram f bine dar acum am inceput sa stranut si-mi curge putin nasul. Sper sa nu fie o noua viroza ca vom avea parte de sarbatorile urate de anul trecut in acest caz.
LAURAMAR, ELYANNE- poate nu-i asa grav cum credeti voi. Tratamentul chiar nu-si face imediat efectul chiar dc e vb de antibiotice. Cand a facut Maria otita a avut 3 zile febra mare sub antibiotic. Si eu eram ingrijorata dar din fericire nu a fost nimic grav.
Imi pare rau ca sunt atatia copilasi bolnavi dar le urez multa sanatate si poate le aduce Mosul niste imunitate pe langa tona de jucarii.
Va urez tuturor o seara buna si spor la treaba.
adelyna spune:
Si noi pupam toti piticii bolnavioari si nu numai.
De 2 zile am facut si noi o laringita de toata frumusetea.Prima care a dar semne de boala a fost cea mare apoi cea mica .Ne-am tratat si noi cu paracetamol,ibuprofen si un complex de vit care se administreaza pe parcursul bolii,ca aici ca sa iti dea un antibiotic trebuie sa te simti mai rau decat rau.
Ieri am fost la un spatiu de joaca unde a venit mosul ,dar clar nu ne-a placut.Nici nu a vrut sa-l vada,urla cat o tineau plamanii.
Poate anul urmator avem mai mult succes .
adelyna si piticii
radcarmen spune:
Mai fetelor din strainatate. Luminati-ma si pe mine cum de virusii astia din Romania sunt mai smecheri si trec numai dupa antibiotic si cei din afara tarii nu necesita antibiotic. Eu chiar nu inteleg de ce aici boala se agraveaza mult mai repede decat acolo si hop si antibiotic.
Adelyna, sa inteleg ca la voi se da doar paracetamol, ibuprofen si vitamine ptr laringita??????? Pai aici daca e laringita se mai da pe langa antibiotic si un prednison sau ceva cortizon sau ceva antiinflamator plus alte milioane de chestii. Eu zau daca mai inteleg ceva din medicina asta romaneasca.
Scuze daca am fost incoerenta
.
Tzuna, ma bucur ca ati ajuns cu bine, sper sa nu va imbolnaviti iar si sa stii ca stranutul si cursul nasului il puteti avea de la AC din masina, mai ales ca ati avut drum lung si filtrele probabil au si ceva bacterii la interval. Sanatate multa si sarbatori linistite!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
riloasa spune:
ROXANA, imi pare tare rau de puiul tau si de toti care sunt bolnaviori. Noi suntem bine, asteptam sa ne iasa caninii care ne chinuie un pic. Eu va doresc la toti sa aveti un Craciun fericit si tot ce va doriti. Am intrat in 15 saptamani si in burtica am tot un baietel pe care il cheama Stefan.
MIHAITA 31 MARTIE
roxanici spune:
Eliana, Ioana, Adelyna, Carmen, sanatate la pitici. Imi pare rau ca ei se chinuie asa rau.
Carmen, cred ca depinde de stadiul bolii medicatia pe care o primesc. Io daca o luam mai din timp cu raresu scapam numai cu un ventolin si un nurofen ceva. La laringita se da tot numai un nurofen ceva si tinut sub supraveghere. Daca is cazuri grave, avansate, e asa cum zici tu, baga de toate in ei. Asta cu antibiotic dupa antibiotic chiar nu stiu de ce se intampla la noi in tara romaneasca...nu termini bine o sticluta si iti mai da una ca inca nu e bine puiul.
Riloasa, felicitari pt Stefan, chiar ma gandeam cum mai esti ca stiu ca ai avut nevoie de ceva medicam la inceputl sarcinii (poate si acum?!) Si io vreau sa il vad pe Mihaita pe sub apaaa, nu am uitat sa stii.
Tzuna, sanatate, sper sa nu boliti de sarbatori ci sa petreceti cum se cuvine, mai ales ca ati facut atatea eforturi sa fiti bine si acolo unde sunteti.
Raresoi e tot mai bine, doamne ajuta sa se faca bine de tot. Surpriza zilelor este ca si-a dat drumu la vorba, zice/incearca sa zica tot mai multe chiar daca le poceste si e asa dragalaaaas
Spor la cozonacit, la colindat si la impodobit bradutii.
Aici a nins putin, dar nu am iesit din casa...m-am salbaticit de cand nu am mai vazut lume pe strada si nu am mai scos nasul afara.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Mihael@ spune:
salutare si de la noi...am citit rapid din urma si imi [are tare rau de puiutii bolnavi...sa va ajute DD sa va faceti repede bine si sa va bucurati de cadourile de la mos.
la noi a venit craciunul de ieri, pt ca suntem iarasi in trei si e minunat...stefi sta numai in bratele lui taica-su, azi a adormit cu capul pe umarul lui ca in vremurile de bebelusie...e dragoste mare.
a primit un motan haios, mr. Jinx (daca ati vazut filmul ala, un socru de cosmar
), si e extaziata...alte cadouri de mos trebuie sa-i cumpar zilele astea, sa vad daca mai gasesc ceva.
cam atat de la noi, sunt foarte obosita, va doresc multa , multa sanatate si sa aveti sarbatori linistite alaturi de cei dragi!
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
Mihael@ spune:
salutare si de la noi...am citit rapid din urma si imi [are tare rau de puiutii bolnavi...sa va ajute DD sa va faceti repede bine si sa va bucurati de cadourile de la mos.
la noi a venit craciunul de ieri, pt ca suntem iarasi in trei si e minunat...stefi sta numai in bratele lui taica-su, azi a adormit cu capul pe umarul lui ca in vremurile de bebelusie...e dragoste mare.
a primit un motan haios, mr. Jinx (daca ati vazut filmul ala, un socru de cosmar
), si e extaziata...alte cadouri de mos trebuie sa-i cumpar zilele astea, sa vad daca mai gasesc ceva.
cam atat de la noi, sunt foarte obosita, va doresc multa , multa sanatate si sa aveti sarbatori linistite alaturi de cei dragi!
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei