Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

'Neatza va spun si eu din casuta noua! Am reusit, in sfarsit sa caram tot aci. Slava Domnului ca n-am avut si mobila de luat! Ce mai conteaza ca sacii stau insirati de la intrare pana-n baie, galetile de vopsea pe terasa, suntem in casa noua. Acu' noi sa fim sanatosi c-om reusi sa le punem si pe la locurile lor. Acum eu nu reusii decat hainele sa le aranjez in dulap, iar restul e vraiste si simt ca nu mai rezist decat de un dus si ... la somnic cu mine. Cand reusesc sa mai strang din balamucul din casa o sa fac si ceva pozici cu casuta noastra.
Thea incepu sa si tuseasca, mucii curg garla... De trei zile nu am mai apucat sa ii fac de mancare decat lapte cu mutatul asta . Eu sper sa nu se imbolnaveasca tocmai acum cand nu mai gasesc niciun medic ca lumea.
Voua va doresc sanatate, ca-i mai de pret decat toate. Va pupacesc!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Poftiti la o cafea aburinda!
Bineinteles ca nu m-a rabdat sufletul si am robotit pana acum vreo juma' de ora cand mi-am facut un dus. Iar acum, desi pic de oboseala, nu pot adormi.
Va las pe voi la cafeluta si eu merg un pic langa Thea pana se trezeste.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

ela sa stapaniti sanatosi noua casa si sa va bucurati de liniste si sarbatori fericite.

matei n-a mai facut febra deocamdata. oricum daca face nu stim de la ce e, pt ca avem rosu in gat combinat cu bale si iesit de dinti. azi e om al muncii, adica e cu mine la serviciu, ca deh ... cresele mai nou au program de gradinita.

sa va povestesc de serbare. fiasco total. trebuia sa inceapa la 15.30. la 15.10 am ajuns eu si copiii erau deja imbracati, sebarea incepuse, pt ca ei nu mai aveau rabdare ... parintii erau buluc peste copii, cu tot cu bunici. caaaald ... copiii unii plangeau, unii cantau, unii spuneau poezii, toti in acelasi timp. matei era cuminte, dar cand m-a vazut s-a pus si el pe bocit. a stat numai la mine in brate. pe la sfarsit a aparut si ta-su, a incercat sa-l duca la mos craciun, dar n-a vrut matei sa stea la poza ... l-am imbracat si am plecat. erau si nedormiti, ca i-au culcat doar o ora ... deci ... nashpa.
acum sa zic si de cadouri. au fost niste parinti sa ia cadourile ... un caine (uraaaaat) si dulciuri, muuuulte dulciuri, toate cu ciocolata.
vineri dimi m-au anuntat ca programul se termina la 12, deci matei a stat si vineri cu mine jumatate de zi la servici. la plecare a mai primit un cadou de la asistenta sefa ... o toba chicco si alte dulciuri, pantaloni de armata si o bluzita.
sambata dimi a primit alte cadouri de la tati, care nu s-a putut abtine si vineri noapte cand se intorcea de la petrecerea firmei (la ora 3.30) a fost la real si i-a luat ferma si garajul cu masini. asta in conditiile in care hotarasem ca sunt de-ajuns jucariile pe care le are. initial i-a dat doar ferma, dar cum facuse plodu febra i-a scos si garajul. cel putin ma bucur ca ii plac f mult si chiar se joaca cu ele.

sa aveti o zi buna!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

'Neata fetelor!!
Radcarmen ,nu stiu ce sa zic.O sa iti mai spun peste cateva zile daca s-a insanatosit sau a trebuit sa mearga pe antibiotic.Oricum din cate am vazut aici sunt foarte precauti cand dau un antibiotic.
Sa nu mai spun ca vecina mea care are bebe de 1 an il mai scoate si in tricou prin curte (sunt intre 5-11 grade).
In unele perioade ploua mai des dar nimeni nu are umbrela sau ceva pe cap.S-au adaptat conditiilor.
Noemi si-a mai recapatat vocea dar a tusit destul de des noaptea trecuta.Cea mare este mult mai bine acum.
Roxanici,felicitari pentru Rares cel vorbaret,curand o sa-i ceri voie sa mai spui si tu ceva .Si noi asteptam momentul asta.
Elpower ,sa aveti parte de tot ce-i mai bun in noua casuta.

adelyna si piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

colindati colindele

Mergi la inceput