LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (156)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

creata2008 acum am vazut mesajul..eu l-am trimis m tarziu..asa e ..aici nu se glumeste ..o fi altele dar asta nu am auzit-o..

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 34 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helloooo

laurici zic si eu ca fetele .. tu stii ce e cel mai bine pentru tine si thea. si daca crezi ca e decizia corecta si te simti impacata, atunci e ok. nu trebuie sa te justifici in fata nimanui, sa stii. fetele

nati tare dulci sunt printesele tale!! ana i-a scris lui mosu? nu s-a speriat steffy de mos?

ramo se vede ca e incantat piticul de masuta.

alinush multumesc .. Z sa fie atunci. saru-mana!

cristina

da, fetele haideti sa facem un subiect dedicat petrecerii. cred ca e cel mai bine asa.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Hello, hello!

Am vazut si eu poze de la petrecerile Anei si Adelei - foarte frumoase ambele, cu rochite, cu fundite, asortate, adorate...adorabile!!!!

Despre noi...Ana a inceput sa ia lectii de patinaj, asa ca avem treaba...trebuie sa merg sa-i cumpar patine si sa o duc macar o saptamana zilnic pana se va descurca bine singurica.
Stefania ma capiaza in continuare cu plansul si nu se calmeaza decat la tzitzi...nu vrea nici in brate, nici leganata, nici suzi, nici cantat...doar tzitzi...si ma ingrijoreaza ca nu mai adorme altfel decat la san Am incercat sa nu-i dau, sa o las sa planga...dar nu se opreste dom'le , se face albastra de plans si tot nu tace pana nu ii dau sa suga...ce ma fac eu cu fetita asta??? Daca mai e cineva care a patit asa...rog consiliere!

Am pus poze noi , daca va intereseaza sa ne vedeti.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

A mea este cam la fel nu adoarme decat la san dar nu-ti pot oferi consiliere ca nu am gasit inca solutia....Ma gandesc serios la intarcare.

Am vazut poze cu sarbatoritele acestui weekend,adevarate domnisoare ce sa mai,rochite superbe,party frumoase si intime asa vom face si noi pt Sofiuca,iar tortul buburuzei a fost super....

Am mai vizionat poze cu muuuuulti clopotei care-si desfac cadouri trag cu aspiratorul,mananca spanac, au fost in vizita la Disneyland, se joaca animalutze si daca ma apuc sa-i enumar sigur uit pe cineva si nu vreau sa va supar

Elenutza o intrebare : Evita nu-si scoate clamutele din par?mie mi-e frica sa-i pun Sofiei ca e f nazdravana, a reusit sa-si scoata cercelul si il molfaia noroc ca am fost pe faza si i l-am scos din guritza inainte sa-l inghita,a fost si un caz la tv acum ceva vreme o fetita isi inghitise cercelul.

Alina felicitari sotului!

Ioana sper sa va fie bine si sa deveniti familia pe care ti-o doresti

Gratzi daca tot va ocupati de alegerea locatiei pt organizarea petrecerii va rog sa fie undeva unde sa putem ajunge usor si noi cele din afara Bucurestiului,eu una desi am studentit 5 ani nu cunosc orasul f bine.Multumesc

Sofiuca mea de ieri a inceput sa stea singura nesustinuta in picioare,si face niste zgomote in asa fel incat sa ne atraga atentia,iar cand ne uitam la ea bate din palme....sunt asa mandra de ea,de mers merge in continuare doar pe langa mobila sau tinuta de manute dar din ce in ce mai bine,intelege anumite lucruri pe care i le spun e fetita mare ce sa mai....Cu papatul tot cu mari rugaminti cu jucarii si facut pe clovnul mananca,noroc cu tzitzi ca mai salveaza o masa pe zi..
Mai vroiam sa spun ceva cuiva dar nu-mi aduc aminte....deh batranetea isi spune cuvantul o sa revin.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Sa vezi ce fata am facut eu, acum multi ani, cand am aflat ca in Moldova barbatii primesc martisoare!! Tine de regiunile istorice... ca si multe altele.

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

creata2008 acum am vazut mesajul..eu l-am trimis m tarziu..asa e ..aici nu se glumeste ..o fi altele dar asta nu am auzit-o..

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Te bagi sa faci un subiect dedicat si sa ne dai link-ul? Pretty please?

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta
da, fetele haideti sa facem un subiect dedicat petrecerii. cred ca e cel mai bine asa.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Bravooo, Sofiuca!! Asteptam si primii pasi singurica!

Madalina, nu-ti face griji. Mia mult ca sigur te poate lua o zuza de pe drum, sa mergeti in tandem pana la locatie, in caz ca e pusa pe coclauri. Sau gps, daca ai. Sau mergi pana undeva, cat mai aproape de loc, unde stii, si de acolo te preia o zuza.

Valabil pentru oricine din afara Bucurestiului.

Citat:
citat din mesajul lui madalina28
Gratzi daca tot va ocupati de alegerea locatiei pt organizarea petrecerii va rog sa fie undeva unde sa putem ajunge usor si noi cele din afara Bucurestiului,eu una desi am studentit 5 ani nu cunosc orasul f bine.Multumesc

Sofiuca mea de ieri a inceput sa stea singura nesustinuta in picioare,si face niste zgomote in asa fel incat sa ne atraga atentia,iar cand ne uitam la ea bate din palme....sunt asa mandra de ea,de mers merge in continuare doar pe langa mobila sau tinuta de manute dar din ce in ce mai bine,intelege anumite lucruri pe care i le spun e fetita mare ce sa mai....

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Creata la GPS nu m-am gandit

Ceska asa cum Sofia are mingii si masinutze printre jucariile ei nu vad de ce Benju nu ar avea o papusa.Apropos de ciocolata la copii eram sapt trecuta la finutza mea de 2ani si ii ziceam mamei ei ca eu nu o sa-i dau Sofiei ciocolata pana la 2 ani la care ea imi zice serios si rade, cand ma intorc Sofia mea era cu o bucatoaie in mana i-o daduse finutza mica

Gratzi noi avem o jucarie cam la fel trb sa introduci forme in ea, eu i le pun Sofiei fiecare la locul ei si ea le impinge la inceput le impingeam eu cu manuta ei,dupa le ia si vrea sa le bage singura dar inca nu cunoaste formele,baga patratul la dreptunghi le inverseaza.

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Fetele, pozele-s la semnatura, iar "parada" de caciuli si basmale aici:http://good-times.webshots.com/album/569122644wTgUkX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Sa vezi ce fata am facut eu, acum multi ani, cand am aflat ca in Moldova barbatii primesc martisoare!! Tine de regiunile istorice... ca si multe altele.

Citat:

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Eu sunt nascuta in Moldova, dar nu am auzit sa primeasca barbatii martisoare.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 34 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Citat:

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Eu sunt nascuta in Moldova, dar nu am auzit sa primeasca barbatii martisoare.

ALBUM si Alte POZE
AMR= 34 ZILE

Puteam sa jur ca asa e chiar am vrut sa te intreb la un mom dat,semeni f bine fizic cu fosta mea cumnata care e din Rep Moldova

Mergi la inceput