LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (156)
Raspunsuri - Pagina 10
aurel_cris spune:
ANCASOARE ce frumos este
,poza cu basmaluta si cei 2 dintisori e tare
,tare vesel este mititelul,ochii mari..frumusel foc

CREATA nici eu nu o stiam treaba cu martisoare la barbati![]()
MADA felicitariiiiiiii,cred ca esti mandra de Sofiuca

EMABUCURESTI ce bine ai spus...cand aveam timp![]()

RAMONA se vede ca ii place cadoul piticului
.
Zuzici i-a spuneti de unde ati luat masutele astea minunate,am retinut eu bine la redoute caci i-as lua si eu bulinei.

la toata trupa
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancasoare Fetele, pozele-s la semnatura, iar "parada" de caciuli si basmale Bad Dobby! BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24 povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250 |
[b]Dragute caciuli, mie asta mi-a placut:http://good-times.webshots.com/photo/2479244520102534714bKSykE, si ce simpatic e cu basmaua.
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 34 ZILE

Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ramonab spune:
Ioanact, ba da, se dau martisoare la barbati in Moldova, sau mai bine zis, stiu sigur ca in partea bucovinei se dau.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 53.Ma bazez pe voi 
Ioanact spune:
madalina28 multumesc pt felicitarile sotului
. Da ???
ramonab Bucovinei, dar nu Moldovei..![]()
Fetelor care sunteti din Bucuresti si cunoasteti locurile de joaca pt copii, sa ne dati link-uri sa ne hotaram unde anume sa facem petrecerea de 1 an a clopoteilor..![]()
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 34 ZILE 
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
grati.ela spune:
hello ce fel de moldovence care nu stiu de martisoare la barbati?!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui grati.ela hello ce fel de moldovence care nu stiu de martisoare la barbati?! mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Eu una nu stiu ca se dau martisoare la barbatii.., in partea unde m-am nascut eu nu se face asa ceva, depinde de ce zona a Moldovei
ALBUM si Alte POZE
AMR= 34 ZILE

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
Abia asteptam sa ducem gazuta la nani, ma mancau degetele sa va scriu ![]()
Am vazut o parte din pozicile puse azi...
Am admirat printzesinele sarbatorite, Ana ca un fluturas vesel si incantata de tot, Adela serioasa si stand foarte frumos la pozat, mamicilor, sa fiti fericite cu asa comori!
AurelCris, ratasem pozele Biancai, ce dulce este, are niste trasaturi asa frumos conturate...maimutul meu e in plina schimbare de fizionomie, iar nu mai seamana cu mine deloc :-(
Ancasoare, ce frumos e Stefanutul, iti seamana bine in continuare! Imi place la maxim caciula aia cu urechi luuuungi si albe, e de poveste!
Vroiam sa te intreb mai demult, ce mai face fetita aceea pentru care am dat noi lucrusoare mai demult? Cate luni mai are acum? Poate mai gasesc cate ceva pt ea, daca se poate sa mai trimit prin ai tai...
Laura_Dimitris, ai luat rezultatele de la analizele lui Dimitris? Papa mai bine acum?
Cati, ce mic betivan cresteti voi acolo in ograda? Mai, dar ce puternici sunt astia mici, ridica greutati f mari raportat la greutatea lor! Pupici musculosului frumusel, copia lui mami!
Mada, Nati, nu am sfaturi sa va dau, eu mai degraba as dori sa o mai pot adormi pe Sofia la san mai ales noaptea, dar nu se mai intampla...
Azi noapte s-a trezit din nou urland, prima oara a pacalit-o tati luand-o in brate, dar a doua oara s-a trezit de-a binelea, i-a luat o ora sa adoarma la loc...eu murind de somn cu ea in brate, va imaginati.
Elle, in seara asta i-am dat Nurofen, Calgel am uitat sa-i iau. Dar Ketof-ul ala are vreo legatura cu Ketotifenul pt adulti? Stiu ca antiinflamatoarele astea sunt tare pacatoase, mai ales pt stomac...
Miri, eu nu contest metoda cu dresajul, dar...s-o aplice cine poate :-), eu nu ma simt in stare in momentul asta...Pur si simplu nu pot s-o lasa sa planga, nici ziua daramite noaptea, cand tot ce vreau e liniste si sa ma intorc la perna si barbatul meu :-) Sofia doarme f prost de aprox o saptamana. A mai avut treziri noaptea dupa 6-7 luni, adica de cand au inceput dintisorii, dar sporadice, si nu asa sa ma capieze. Oricum, somnul e o problema mai grea pt ea in perioada asta, chiar si cel de zi - orizontala nu mai e interesanta, asa ca eu o pun in pat, ea plange, se ridica in picioare intr-o secunda, se lamenteaza "la gardut", sa o iau de acolo adica...cred ca e in stare sa planga pana isi pierde voce, dar eu nu sunt pregatita sa o asist:-)))
Gata placinta, revin :--)
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ancasoare spune:
Stancutza, n-am mai vazut-o de cand am dus hainutele dar intre timp au botezat-o niste vecini carora le-a fost mila de ea si ei ii ajuta destul de mult. O cheama Anca Maria. Daca mai ai hainute de dat, eu le pot da mai departe. Si eu am mai pus deoparte diverse pt ea.
stancutza spune:
| citat din mesajul lui ancasoare Stancutza, n-am mai vazut-o de cand am dus hainutele dar intre timp au botezat-o niste vecini carora le-a fost mila de ea si ei ii ajuta destul de mult. O cheama Anca Maria. Daca mai ai hainute de dat, eu le pot da mai departe. Si eu am mai pus deoparte diverse pt ea. Bad Dobby! BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24 povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250 |
Ce frumos o cheama...Dar cate luni mai are acum? Ca sa stiu dupa ce cotrobai...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ellenuta spune:
cretz unde sa deschid subiectul?? la botezuri, peytreceri etc? sau aici la club??
mada nu prea are treaba cu clamuta dar am prins-o de cateva ori cu ea in mana .. acum mi-e si frica sa-i pun cercei .. sa nu ii scoata si sa-i pape .. mie mi-a smuls de 2 ori cercelul din ureche si l-a dus imediat la gura.
alina sa stii ca eu am avut o prietena din moldova si dadea martisoare la baieti .. si eu m-am minunat ..
florina vai ce dulce e stef .. si ce de caciuli are .. acum, pls pune-mi si mie de unde ai luat-o pe ASTA? fina mea are o prietena cu un baietel bolnav, are boala oaselor de sticla si e disperat dupa caciula de genul asta .. a vazut intr-o reclama la tv .. si de atunci o tot bate pe fina la cap sa-i aduca si lui de la bucuresti caciula din aia. cum ea nu prea are timp sa umble , m-a rugat pe mine insa nu am vazut ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun