LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (156)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ANTHONY,SACHA,VICTOR,EDITH,STEFAN,ADELINA,MATEI,RALLUCA

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ioanact, felicitari sotului. sa-l stapineasca sanatos.

Ramona, ce entuziasmat a fost razvanel de masutza. la asa reactie, cred ca nu-ti pare rau ca nu ai asteptat pina la craciun sa i-o dai!

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Ioanact, felicitari sotului. sa-l stapineasca sanatos.

Ramona, ce entuziasmat a fost razvanel de masutza. la asa reactie, cred ca nu-ti pare rau ca nu ai asteptat pina la craciun sa i-o dai!

POZE NOI
Povestea Nasterii

Asa am vrut, sa i-o dau de Craciun, da nu am mai avut noi rabdare.
Ce sa faci, asa-s copiii!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 52.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Fetele,de GinaM nu stie nimeni nimic?
am vazut poze de clopotei sarbatoriti si nu numai

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

creata2008 ce ai vrut sa zici in citatul urmator? " Sa-i spui sotului tau sa ne anunte cand trece prin Bucuresti, sa ferim copacii, stalpii, masinile, TOT!" ..ca nu am inteles ...o fi el incepator dar totusi..
"Sa-l stapaneasca sanatos, sa nu aiba evenimente si sa conduca multi ani!" merci.
aurel cris multumesc.
ramonab mie una mi-au placut pozele , parea interesat de masuta.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 34 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Alina, creatulina a facut o gluma !
Eu, dupa ce mi-am luat permisul chiar asa mi-am anuntat cunoscutii, prietenii etc ca l-am luat : " feriti-va ca ies cu masina pe sosea...."

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Natalia, Doamne cat de dulci si frumoase pot fi fetele tale....!!!
Stefi deja merge bine, nu? Ce "ursulet" frumos este in costumasul acela visiniu!!!!
cu mult drag !!!!

si... VEEEEEN !!!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ancasoare nici eu nu am vazut pozele cu caciuli de la "sedinta foto".
anca.b multumesc.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 34 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

YES indeed!

Dar cred ca este o gluma "spatiala", ca sa zic asa... In sensul ca, in Bucuresti, umbla vorba asta de vreo cativa ani buni. Eu n-am prins-o, ca mi-am luat carnetul cu multi ani in urma. Poate in alte zone ale tarii nu se glumeste cu chestii de-astea... serioase.

Ioana, eu i-am spus tatalui meu, care si-a luat carnetul in vara, ca o sa mutam stalpii de la poarta, sa o facem mai larga, si o sa vorbim la primarie sa mute aia stalpul de lumina de vis-a-vis.

Genul asta de glume se practica pe aici, hehe!

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:

creata2008 ce ai vrut sa zici in citatul urmator? " Sa-i spui sotului tau sa ne anunte cand trece prin Bucuresti, sa ferim copacii, stalpii, masinile, TOT!" ..ca nu am inteles ...o fi el incepator dar totusi..
"Sa-l stapaneasca sanatos, sa nu aiba evenimente si sa conduca multi ani!" merci.

Eu, dupa ce mi-am luat permisul chiar asa mi-am anuntat cunoscutii, prietenii etc ca l-am luat : " feriti-va ca ies cu masina pe sosea...."

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ramona, nici noi n-am rezistat pana la Craciun. Mai ales ca Dani a desfacut-o in bucatarie, m-am dus si eu la el, iar Mariuca ne privea tinta si radea, din patut. Auzea melodiile si vedea luminitele. Si parca cerea sa ii aratam si ei!

Sa o stapaneasca sanatos, ca din poze se vede ca e incantat!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:

"Sa-l stapaneasca sanatos, sa nu aiba evenimente si sa conduca".Merci .

ALBUM si Alte POZE
AMR= 34 ZILE

si Eleni - 05.02.2008

Chiar si asa..una sa zici tu :"Feriti-va ca ies cu masina pe sosea...." si alta e sa iti zica cineva...ca si cum daca ai luat permisul nu stii sa conduci..sa se fereasca toti..hmm..astept si raspunsul Createi (ei ii era adresat)

ALBUM si Alte POZE
AMR= 34 ZILE

Mergi la inceput