Pepenasi de iulie - august 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

de care blender de la Philips ati luat? cu picior pasator din otel sau din plastic?

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

eu sa inteleg ca Serenity a plecat de pe forum? nu am mai auzit de ea de multa vreme... deci Sofia mea divorteaza????

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Anka si io ma pregatesc intens pt gradi . Asa ca mi-am luat o tava de silicon pt muffins si am executat deja. Mi-a luat fix 5 minute sa fac aluatul (de chec) si alte fix 25 sa le coc. Si daca mai gasesti si hartiute specially de briose te scoti si cu curatarea tavii. Le-am marmorat cu cateva linguri de aluat amestestecate cu nesquick. Parca suna mai bine pt gustarile Elizei decat prajiturelele de cumparat. Iar azi ma duc sa-mi iau presa de Waffeln (jofre) si si facand din alea poti sa mai variezi.

Siby uelcome back, abia astept sa pove ce ai facut cu ariciu junior (daca ai chef si dispozitie). Daduse la un moment dat cineva un link (Moni sau Ooka) cu niste articole unde era si ceva de ergoterapie si pt antrenarea motricitatii fine dar cred ca gasesti mai multe in franceza. Sunt bine puii?

Crisule mercic de urarile de sanatate, si uitasem cum e sa ai nasul scorojit de la servetele

Marina da' tu ce-ai nene cu butoiul? Nu poti sa versi aici si sa-l violam noi, sa te tragem afara?

Monica nici la noi pampersul nu e la fel de plin de pishulica de fiecare data, depinde de cat de des il schimb. A avut o perioada ca Mihaita, dimineata era aproape uscat si apoi dupa ce-o schimbam intr-o ora deversa. Doctorii zic ca daca nu e portocaliu pishulica nu e bai. Daca e mai colorat inseamna ca e deshidratata si tre sa bagi lichide, in special apa.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DMA - nici Erika nu mai face pisu prea mult. Azi dimineataa pampersul era complet gol. Iar dupa ce am schimbat-o, a facut un kk si poatge un mic pisu. Si acuma iar e cam gol pampersul. Sa vedem de acum incolo ce presteaza...
Cu redoute-ul... Au deschis redoute.ro. Preturi mai mari deocamdata, produse mai putine deocamdata. Sa vedem ce reduceri or avea dupa anul nou, daca or avea... Acuma, daca fr nu mai livreaza, aia e... M-am uitat putin si ieri... De ex era un set de 3 pijamale la veo 60-70 de lei, cam asa ceva. Parca un strop mai rezonabil decat in magazin, unde e 40-50 bucata... Om vedea.
Piese de schimb nu cred ca au nici aia din Franta. Pentru ce iti trebuie? Electrocasnice? Eu in ultima vreme m-am adaptat politicii de "consum"... Se strica... altul...

Mi se rupsesera urechile de la furtunul aspiratorului. Deci nu il mai puteam folosi. Am suant la service, aveau de schimb (asta nu intra la garantie....) dar costa un milion jumate un furtun nou (e Electrolux aspiratorul si costase 5 milioane de nou!)
Am trantit fierul de calcat pe jos si i s-a crapat carcasa. Evident, garantia nu acopera. Sunat la service. Era un milion juma' o carcasa de Tefal care costase 2 milioane de nou.
Cam asta e politica pieselor de schimb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dana, m-am amuzat tare mult cu pozele Clarei. E tare haioasa, iar " prietenul" ei are un ciuf tare frumos!!!

Marina, e o scumpa Sofia!!! Imi place coiful, iar de tort nu mai zic nimic.....

OOOoooooo!!!! Deea, Ce poze compromitatoare cu beteala...

Monica, ce a crescut Maria!!!E o scumpa si jumate...

Si Raul face baie cu mami... Hehehehee...tare frumos pluteste !!...

SI Raisa e tare vesela si are niste plete !!...

Alexandra de Vio, are numai o poza noua, dar mai bine decat nimic. E o scumpa!!!

Doamne ce cresc puiutii nostri!! NU imi vine sa cred cand vad pozele...

Ce ochisori patrunzatori are Allegra!!! E frumusica foc!!! Imi place ca i-a crescut si parul...hahahahaa...misto sosoneii !!!Ce soacra are!!!

EU sunt obsedata ca Mihaita nu prea are par...

Mina, vroiam sa te intreb daca ai gasit Vigantol?? Am gasit la o farmacie Vigantol si am luat vreo 4 sticlute..

Bobita, Irina e tare frumusica si pare atat de delicata !!!

Turtu, doar 3 poze??? Ce seamana Mara cu Maria Anei!!!!

Alexander !!! Ce frumos sta sub bradut!!!

Si Matei de Ana_a a crescut!!! Vai ce scump e si ce bulanase are!!!

Si in sfarsit am vazut poze si cu Toma Paul!!!! Mitzi, mai intai trebuie sa iti spun ca arati superb!!! Iar ochii tai vrajesc orice persoana!!! Seamana cu tine Toma...Si pare atat de cumintel si serios!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BOTI _ ia zi nene ce aluat ai facut ca am si eu tava de muffins.
Normal ca sunt mai bune decat prajiturelele de cumparat, dar ce naiba sa ii dau la ea?? Ii mai pun un mar uneori, dar trebuie sa i-l tai si sa il curat, si nu vreau sa o obisnuiesc asa. Acasa musca din el, dar nu il mananca tot - marul. Ii mai pun sandvisuri, cate unul. Fainoase evit cat pot... Ii mai pun cate o banana...Da' ce naiba sa ii mai pun? Alea au nitriti, alea au emulgatori si afanatori, alea constipa/...
Am ocolit macar nenorocirile alea... chipsuri, alte mizerii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Salutare,

Io, iar noapte alba . Sunt FRANTA. Culcat la 11:30, sculat la 12:30, apoi 2, apoi 4, cand nedormit pana la 5:30 (timp in care aspirat muci, schimbat pampers, gadilat cupil), sculat la 6:45 pentru Matei, culcat la loc la 7:15, sculat la 8:30 iar Ilinca, papat, apoi dormit de pe la 9 la 11.

Ankule, m-am prapadit de ras .

Boti, sanatate si !

Moni, si io sunt ca tine cu noptile pierdute, si tot asa mi-s o persoana "plicticoasa" cum ai descris tu . Am avut si mai am brombleme asemanatoare cu sotzul, nu tot timpul, e adevarat, are si "pase" mai bune . La mine functiona faza cu imaginatul ca e plecat in delegatie si sunt pe cont propriu (face minuni la psihic ), pentru ca cel mai tare ma enervez cand e acasa si nu pune umarul. Asta ca solutzie care sa nu il includa pe sot... Altfel, Anka are mareee dreptate in teorie, dar faza e ca nu merge in practica cu al meu . El face numai ce si cand are el chef si basta!

Deci si la voi merge prost picasa . M-am linistit .

Acu trebe sa vina Matei de la scoala si sa ma ocup de el, asa ca fug.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Asa am mai pus niste poze la filmuletzul de craciun vedeti daca va place, oricum nu e pb daca faceti alte poze le schimbam.
Am vazut si eu toate pozele de la pepenasi f faine. mai avem niste bebeii unu si unu serios.
Siby pupici multi si bine ai revenit.
Anka super metoda pt sotz. Anka aici la lunch bag se mai poarta stick de frcute si legume adik mar, morcov, feliutze de portocala sau daca ii plac fructele ii pui intr-un recipient cu capac ca o salata de cructe cubuletze de diverse fructe, na acu zic si eu ce am mai vazut pe aici. Oricum aici la lunch bag zice sandvis si fruct nu ii lasa cu dulciuri prajiturele si etc.
Boti uff nasol cu raceala, da vb ta mai bine ca nu esti acasa sa ii sulfi in nasuc.
Marina nu stiu creca nu mai scrie Serenity ca a disparut de ceva vreme.
Kamelya eu nu am philips am braun da cu picior de plastic si e f bun eu il bag sin sosuri fierbinti de pe foc si le amestec si e ok nu are nimic si il am de doi ani deja si il folosesc mereu.
Bufi bebeii cand is mici trec prin perioada asta cand nu pricep ca daca pleci te si intorci si pt ei daca tu nu mai esti in vizor esti gone forever. da le trece sa stii asigur-o ca revii explica-i cand revii ca vezi mami a venit inapoi, da nu prea ai ce sa faci decat sa astepti sa treaca si cat e posibil i-ao dupa tine in bucatarie sau unde ai tu treaba, sa fii in vizorul ei.
Cristina sper sa nu te superi inainte sa trimiti mesajul scroll down pana jos si dai backspace sa nu mai ramana spatiul ala lung ca ala cand scrii mesaj de cate ori dai enter se tot duce in jos si ramane o multimea de spatiu liber, daca inainte de a trimite verifici si dai backspace se scurteaza.
revin tre sa pun pe Ari la nani si sa o aduc pe aia mica jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Fetelor, multumesc pentru sustinere, ANKA, mesajul tau mi-a luminat ziua
Acuma scopul meu nu a fost sa ma plang de sot, desi m-a durut rau remarca legata de vopsit. Cu sotul e long story. El are firma lui unde e singurul angajat si biroul e acasa, face proiecte pe care le trimite pe internet, ca e programator, asa ca il am toata ziua pe cap. Si pe considerentul asta ca n-are program fix sta de dimineata pana seara la calculator, chiar daca nu lucreaza tot timpul ci mai citeste diverse stiri, se mai uita la clipuri, intra pe bloguri si mai si cand trebuie mai si munceste. Da na, el nu vrea sa-si inchida usa la birou si cand ma mai joc cu bebe sau mai rade imediat hop si el sa vada ce si cum, da sta numai cand stau si eu, nu ca sa aiba grija de el ci sa se distreze. Ca in brate numai foarte greu il ia si il tine numai putin ca vezi Doamne, sa nu=l obisnuim in brate. Da pentru ca il mai aude pe bebe sau mai iese din cand in cand la el tot zice ca el nu poate sa lucreze si ca din ce o sa traim daca el n-are timp sa lucreze etc, ca abia astept sa intre in vigoare legea asta cu 85%, ca pe bune ca ma face sa ma simt ca o intretinuta cu caca astea de 6 milioane ale mele. Ma rog, ma mai ajuta cu cate ceva, face cumparaturi, la pranz ma mai ajuta daca mai e de facut vreun snitel ceva, atunci gatim impreuna, oricum chestii foarte complicate nu gatesc ca nici nu ma pricep si nici nu ma lasa Luca sa experimentez, ca nu are 2 zile la rand acelasi program, sa stiu si eu ca doarme de la 13 la 15 de ex. si in timpul acela eu pot sa gatesc. Oricum ne mai gateste maica-mea din cand in cand sau mergem la ea la masa.

Dar na, lucrand acasa sotul nu trebuie sa-i calc camasi, iar de chiloti aia se spala singuri in masina, eu numai ii pun si ii scot de acolo. Insa ma enerveaza ca nu pot sa ma bazez pe el cu copilul ca vine cu remarci din astea cum v-am zis cu vopsitul sau sta pe moment (oricum in niciun caz nu ca sa ma duc eu in oras sa ma distrez, cred ca ar turba daca ar trebui sa stea cu copilul in timp ce eu ma distrez prin magazine) si dupa cateva zile imi tot reproseaza ca l-am pus sa stea si el nu poate lucra nimic. Incep sa cred ca de aia ne intelegeam noi asa bine inainte ca atunci cand eram la Bucuresti el tot de acasa lucra iar eu eram plecata la servici in celalalt capat al orasului si veneam seara, iar atunci aveam program de voie, nu aveam motive de stres. De cand suntem in aceeasi casa 24/24 suntem ca soarecele cu pisica.

Noi suntem si izolati ca mi-a trebuit mie casa cu curte si stam intr-o suburbie a Oradiei, practic intr-un sat, iar de aici in oras numai cu masina putem ajunge. O data pe sapt. il mai pun eu pe Luca in scoica si-mi iau masina si-l mai las cu maica-mea cateva ore, pana imi rezolv treburile prin oras, da tot nu pot face prea des asta. Maica-mea mai vine la noi cateva zile o data la 2 sapt. sa ma mai ajute si mai sta cu bebe dar nu poate sta numai cu el, ca ne mai si gateste, imi mai face si curatenie in ditamai casoiul si na, nu sta prea mult ca mereu se ivesc conflicte intre ea si sotul meu asa ca ii e si frica sa mai vina si nici mie nu-mi place sa fiu la mijloc. Si in plus are si ea probleme cu coloana, oricat de binevoitoare ar fi ea nu ma lasa sufletul s-o las toata ziua in brate cu copilul, ca si asa s-a chinuit ea destul cu mine singura cand am fost mica, am fost foarte bolnava si am stat prin spitale o groaza pana m-au operat la 3 ani. Cat despre soacra-mea, daca n-as mai vedea-o in veci as fi cea mai fericita, e cea mai comoda femeie din lume, numai da ordine la sotul ei si totul se executa dar tot ea se plange la toata lumea cat e de obosita. Dar fiu-sau nu vede toate astea, degeaba ii spun.

In fine, ar mai fi multe de spus, dar mai bine o las balta.

Cat despre Luca, si eu m-am gandit sa ii incep diversificarea, zilele trecute i-am dat suc de morcovi da mai mult l-a scuipat, azi am vrut sa-i dau suc de mar da a iesit mai mult un piure, insa i-a placut tare mult, deci mergem inainte cu asta. O sa-i introduc si cerealele, da am o nelamurire: cerealele care se pun in laptic sunt cele care contin lapte sau care nu contin? Eu tind sa cred ca cele care nu contin, nu? Ca pe celelalte scrie numai ca se adauga apa si se face in farfurie, ma gandesc ca alea or fi mai groase si se dau cu lingurita. Eu vreau numai cereale din acelea care sa faca laptele mai consistent, sa le dau din biberon.

Ma duc la bebe ca s-a trezit. tuturor.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Vladut, David Alexandru, Bianca Maria, Maria Sofia la multe lunisoare!

Didi, Caprioara, AnnaBaby, Cristina_26, Tecky, Mada multumim ca neati admirat pozicile.

Vazut pozici ci Aida soptind la joc, Cu Alexander langa bradut.

In legatura cu suzeta, este prietena noastra cea mai buna cand ne este somnic. In rest nu stam cu ea in gurita.

Si la noi dimineata pampersul nu este asa plin de pishu ca inainte. Ieri era aproape uscat. Cred ca e normal.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput