Pepenasi de iulie - august 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna ziua!!!
Vorbiti de mancatul noaptea..hi, hi...eu cred ca nu voi scapa de asta pana la 2 ani...la 23, la 2, la 5 si apoi pauza pana la 13!!!Dupa cum ziceti voi aici cred ca cere diversificare, si incet incet vom incepe, chiar sunt curioasa daca va dormi noaptea
Mai nou adoarme sg cu suzeta...mare realizare!!!
Ma duc sa savurez pozele bebelucesti...
MINA DEEUTZA pt ieri!!!!
MONI_OR mai barbatul tb educat...incurajeaza-l sa stea cu bebe chiar daca o face stangaci, ca altfel....vei fi mereu de sacrificiu
eu mi-s in totalitate de acord cu ANKA, chiar daca la mine nu este cazul si nici nu a fost vreodata, asta ca sa ma laud asa...
Ce spuneati voi ca se da pt cojite in cap?Cred ca a facut de la samponul Sanosan, uff

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Revin dupa un weekend in care am stat mai mult in pat, sunt la un pas de a fi cobza de racita, ma droghez non-stop cu medicamente, 2-3 ora sunt mai bine, dupa care iar sa pic gramada

Raportam si noi ca am facut azi vaccinul, si dupa controlul de 4 luni (si un pic) avem 7,260 si 65 cm...deci apropape din nou un kg/luna (pana acum puiutul a luat constant 1 kg/luna...eu mi-s tare multumita
La vaccin a fost super cuminte, a ras continuu, iar cand medicul l-a luat in brate asta mic i-a apucat stetoscopul, l-a bagat direct in gurita si nici in ruptul capului nu a vrut sa ii de-a drumul

Despre diversificare si la noi show time de azi. Medicul asta din HU mi-a recomandat sa incep cu pireurile de la hipp (nici nu stiu cum se scrie, cu un "p" sau 2???), asa ca azi mergem sa achizitionam cateva borcanase sa vedem daca ne place

Noi am avut prima noapte cand nu s-a mai trezit sa pape, de aseara de la 21.30 a dormit continuu pana azi dimineata la 8.15. Pana acum se trezea sa pape pe la 3-4, dar asa ca motaia, ii faceam lapticul si manca cu ochii inchisi, dupa care il puneam inapoi in patut si somn pana dimineata

Cam atat, merg sa ne reechipam ca mergem la Satu Mare la cumparaturi si sa luam cadou la o prietena ca e ziua ei.

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele, mai am o metoda pentru sotz.
Daca nu merge cu spalatul chilotilor, eu as incerca o greva de secs

Mie mi-e foarte clar, barbatii sunt niste puturosi si... sa o recunoastem... in mare parte incompetenti. Nu stiu ce s-ar face fara noi!!!
Ca nu pricep un lucru - cum reusesc ei asa de bine sa isi respecte colegii de birou, de exemplu, da' nu partenera de dormitor?
Aici vorbesc la modul general, ca asa sunt toti, poate cu putine exceptii de care am mai discutat noi aici

Experienta zilei - mancat conopida. Nu vrea nici sa vada lingurita, asa ca sa traiasca seringa de la Nurofen. Nu cred ca are o problema cu piureul, ca ar fi scuipat, ar fi plans, nu? Ori ea inghite. Desigur, cu cat mai mult ma maimutzaresc eu in fata ei, cu atat mai bine papa. Sper sa nu ne facem un obicei din asta... Nici din maimutzareala nici din administratul cu seringa de Nurofen, precum doctoriile la catei, asa, cu tehnica, pe la coltul gurii....

MADA - cam asa ii mai dau si eu fructele. Habar n-am daca astia agreaza prajiturelele, dar copii au la ei ba corn de-ala cu cioco, ba napolitane...Stiu sigur ca nu ne lasa cu iaurturi.
Eliza mananca dimineata lapte cu cereale.
Ma streseaza ca imi ia mult sa fac sandvisuri. Combinatiile nu sunt prea multe, si se plictiseste si ea. Toata ziua cascaval si muschi si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Asa...unde ramasesem???

Vazut Ralu foarte fascinata de bradul impodobit cu 2 parinti frumosi foc!

Irina de Gabriela ce frumos bea din canutza

Tudor de Sursula cu un zambet cuceritor

Xenia de GallyB cu 2 ochi superbi! Nici mami nu e prea departe

Didi felicitari pt. Aidutza!

Raisa de michellab pur si simplu adorabilaaa!!!

Galbiorul crestinat Patrick Ioan de pagurschimag-magda
Magda cand ne mai povestesti de baieti?

Alexander de Ingri costmat si pozat alaturi de un frumos brad

Tecky legat de suzi...poveste lunga...Alex e si acum cu ea, dar io dau numai noaptea, cam de la 1 an am inceput sa i-o mai sustrag, insa e mica acum, dupa ce ii va da toti dintisorii vezi cum faci sa raresti contactul.

Mona nu stiu ce sa zic...cred ca te simte obosita si nervoasa si suparata...

Vad ca Anca ti-a dat sfaturi bune, si al meu mai face uneori asa dar ii readuc aminte ca numai suntem 2 si mai am si eu nevoie de relax, plimbare, lucruri noi.....Bafta !

Boti insanatosire grabnica! Stai mai departe de garga!

Dma i-ai de la farmacie solutia de rehidratare, bineinteles dupa ce consulti medicul, s-ar putea sa fie deshidratata.

Marina iesi din butoi, ca acus vin sarbatorile, sa fii fresh!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Moni_or...puiule, eu nu stiu ce sfat sa dau ca n-am probleme din astea si nici n-am trecut prin asa ceva, slava Domnului...Dar cum spun fetele, poate reusesti sa-l educi pe sotul tau...

Sib, bine ai revenit!!!!!

Marina dar tu ce ai?Ia baga aici...ca poate intru si eu cu tine imediat, macar sa fim doua sa ne tinem de urat

Tecky, noi nu dormim fara deget in gura...Cred ca la voi nu e asa de grav...

Noi asteptam pachet de la maman.Ieri am fost la plaja, vazut ocean, vaj vaj, adormit instantaneu...
Cu trezitul noaptea, cand si cand...Doarme pe la 10, cateodata se trezeste pe la 64, alteori la 6 jumate, cum o apuca...Si depinde de tzantzari daca o deranjeaza sau nu...

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Azi mami si tati au primit poze cu Anais.Prin posta.Si au plans.Ei acolo si eu aici...ca mi-e tare dor de ei

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

LA MULTE LUNITE

VLADUT (ileanna)

DAVID ALEXANDRU (iriss)

BIANCA MARIA (baby r7)

MARIA SOFIA (ooka)

mada mercy

inca o intrebare: daca nu ii dau sucuri si trec direct la pireuri mai am nevoie de storcator ? ca parca nu as lua storcator ca sa-l folosesc doar 2 luni ;voi cat de des il folositi?

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Fetelor imi cer scuze ca dau buzna asa.Am un baiat nascut in data de 20 08 2008 pe nume SERBAN-PETRU,dar am o mare problema bb meu e constipat,tin sa precizez ca e alimentat artificial,o perioada a mers cu Infan Drink dar acum nu il mai gasesc in satul asta cu tramvaie poate stiti voi ceva si ma ajutati si pe mine ca sunt tare disperata
http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Si eu cred ca s-a intamplat ceva cu Serenity poate nu mai are net, s-o fi certat cu fat-frumos al ei???

Boti de unde ai luat forme de briose? Cam cat costa? Parca hartia e mai scumputza...eu am vazut numai de bomboane...

Mitzi cum ati petrecut? Ce cadouri a primit baiatul ?

Strulutza pupam vaccinatul! Felicitari pentru kg!

Mey, pe mine ma enervat soacra in weeck-end....cica are copilu' 5 luni si eu nu-i dau cate o lingura de supa I-am explicat ca abia am inceput de cateva zile cu cereale si fructe si ca supa se face mai intai din morcov si albitura si apoi treptat alte legume....ea nu si nu, ca ce nu stie sa creasca copii?! Doamneeeee!!!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

NARCIS sa-ti treaca...off...da nu vii tu acasa
FLO la soacre se da...."ignore"
CRISTINA

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput