Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (239)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Papanash tot respectul pentru ceea ce faci cu ajutoarele mosului, ai putere de convingere si suflet mare.

Roxana imi pare rau de intamplarea cu calculatorul, am vazut ca la un moment dat erai foarte suparata, poate vine mosu cu ceva mai bun.

Annisia si eu sunt dornica de intalnire, astept sa vad cand stabiliti data si ora.

Gabitz multa sanatate.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Luy -icei Mariei care se incalta singurica si sa-i traiasca bebelusul nasei tale.

Lavinia am admirat micuta motata, abia astept sa-i creasca parul Adelinei sa-i fac si eu codite. Aseara tati zice ca sa o tundem iar la vara, s-o creada el.

Nana fluturasul cu ochelari, e tare haios. Drum bun!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Aniast, sunt alturi de tine, ma pentru voi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

voiam sa spun mai multe dar, acum nu mai am putere sa-mi amintesc
...poate mai tarziu.

Aa papanash vb pt un baiat sa-l imbacam in MOS....

gabitz si prisi, sanatate multa

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Luy, sper ca monica a nascut cu bine si e totul 'gata'!

Greyeras, cum mai e sora ta?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sanatate multa bolnaviorilor si bolnavelor!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

LaviniaN, bine ai revenit si sarbatori fericite in tara alaturi de cei dragi tie!

Miruna este o scumpica, este fata lui tata din cate mi-am dat seama si dn cate spui tu, o mica gospodina in devenire. Las-o sa te ajute pentru ca mai tarziu vei fi recunoscatoare pentru ajutorul dat. Pitica ta spune mai multe cuvinte decat Andrei al meu, asa ca eu zic sa stai linistita. Nici noi nu vrem sub nici o forma la olita,daca insist si il tin pe oala se lasa cu urlete asa ca ma las pagubasa. Sper sa reusesc ca pana in vara sa faca la ea. Deocamdata o folosim doar ca obiect de joaca.
La fetita cea mare am procedat cam tot asa, i-am dat-o intai sa se joaca cu ea apoi tot in joaca am pus-o pe olita ca in final sa o si foloseasca, incepand cu 10 luni.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AYUMI
Eu saptamana trecuta trebuia sa ajung neaparat la ginecolog si nu am avut cu cine lasa baietii pentru 2 ore.In final i-am lasat la un camin,care primeste copii pe ore,nu neaparat pe zile.(ce exprimare la mine )A fost pentru prima data cand nu am fost cu ei nici eu si nici tati.Cand m-am intors dupa ei,trecuse cam o ora si 30 minute,Ryuji plangea si a zis educatoarea ca a plans tot timpul.A suspinat mult timp dupa aceea.Naoki,in schimb cica a plans la inceput iar apoi s-a luat cu joaca,dar mereu se uita la usa.

Ayumi,mi se pare super geniala ideea ca iti poti lasa copii cateva ore intr-un loc special amenajat. Poate vom avea si noi intr-un viitor apropiat asa ceva. Eu am noroc cu gradinita fetii ca o duc la 8 si o iau la 17, dar pe Andrei nu am cu cine sa-l las si mereu il car dupa mine, prin tramvai, autobuz si asta cu tot cu carucior.
Cu copii macar acum stii cum sta treaba.. Adica mai trebuie sa duci munca de lamurire doar cu Ryuji. baieteilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Aniast, ma gandesc cu drag la tine.. sa dea Domnul sa treaca totul repede si fara probleme..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Am votat si eu acum pt azi, votul 100 pt Nicoleta........

si multumim mult Cecilia.

Mergi la inceput