Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (239)
Raspunsuri - Pagina 18
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Luy ![]() ![]() , nu stiu ce vrea, dar eu sigur vreau sa se termine cu caniniiiiii....la dinti sau la masele nu am avut necazuri. |
Ma gandesc cu groaza cand vom ajunge si noi la capitolul asta.La Alexandra m-am chinuit o luna de zile , i-au iesit toti cei patru canini deodata,nu am dormit noaptea, fata ca facut diaree, nu a mancat aproape nimic

Cosmar nu alta.Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
papanash spune:
Aniast, sa stii ca suntem cu sufletul alaturi de tine !
Iti urez ca ploaia asta din Bucuresti sa-ti spele necazurile si supararile si de-acum inainte sa-ti fie soare 
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
danuta36 spune:
Aniast stiu ca e greu,am trecut si eu prin asa ceva,la 25 de sapt...Doamne da sa scapi repede si fara probleme 
danuta36 spune:
Si eu votez in fiecare zi cele 3 printese..
Valentina multumim 
Nana vazut fluturasul cu ochelari,e un dulce 
Prisi,Gabitz sanatate multa!
Miru a mea mai nou o striga pe Yaia
pe langa mama,tata,baba,aio,apa..
Roxana_G spune:
Neata la amiaza. La birou cu treaba, dar racita rau. Mi-a trecut supararea legata de calculator, se mai intampla. Aseara am chefuit si mi-am sarbatorit sotul, asa ca m-am binedispus si am uitat de fisiere. Chiar a fost o seara super placuta, si weekendul a fost minunat cu exceptia problemelor cu calculatorul afurisit.
Inca o data va multumesc tuturor pentru urarile pentru sotul meu. 
Revin cu raspunsuri mai tarziu. Ma cheama munca.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
valentina_22 spune:
Aniast, ti-am vazut mesajul. Te rugam sa fii tare, si sa nu uiti ca iti suntem aproape in aceste momente si ne rugam pentru tine. Mii de
sufletelului tau!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
valentina_22 spune:
si refacere rapida, mamicilor bolnavioare, prisi, gabitz78 si roxana. Rox din cate am retinut, astazi sotul isi serbeaba ziua de nastere. La multi ani si sa imbatraniti impreuna!
danielle, drum bun spre tara si sa aveti grija de voi!
papanash, sa stapaneasca sanatos Ghighi, noile achizitii!
Andreea11, te rog nu gandi asa. Sunt sigura ca piticul este topit dupa tine, poate asa este firea lui.
bernix, multumim de ospat. Foarte gustoase mancarurile.
aniast72 spune:
Va credeti ca acum, in situatia in care sunt, ma consider un om norocos? Tocmai a venit o graviduta la control, in 28 sapt, cu malformatie congenitala a inimii bebelusului ei. A fost la n ecografisti, toti i-au spus acelasi diagnostic si i-au recomandat intreruperea sarcinii. La varsta asta avansata mi se pare mult mai cumplit.
Eu stau cuminte, astept contractiile care se pare ca apar si pe Betty78 care e deja e in drum spre mine.
Imi doresc doar sa nu ma apuce noaptea prin spital si sa ma intorc mai repede acasa la baietii mei.
Andreea
in 20+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
valentina_22 spune:
Trebuie sa imi culc piticul acum, de 10 minute tot jeleste la picioarele mele.
Astazi am primit din partea DC, un mesaj prin care m-au anuntat ca pozele trimise la concursul clipe de viata 2008, au fost acceptate. Va asteptam sa le admirati dupa data de 15 februarie cand se da startul la concurs.
ancadragoman spune:
Andreea imi pare f rau si sunt alaturi de tine

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca