Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (239)
Raspunsuri - Pagina 16
aniast72 spune:
Dragele mele, diagnosticul s-a confirmat, la controlul din aceasta dimineata am aflat ca sarcina s-a oprit din evolutie. Acum sunt internata in spital la Elias, procedura de inducere a inceput. Incerc sa fiu tare, sa nu constientizez ce mi se intampla, sa ma gandesc la copilasul meu de acasa si la cei ce vor urma dupa acest esec. Ma simt optimista, m-am pregatit psihic si sper sa nu clachez. Va tin la curent, imi face bine sa va scriu iar tehnica ma ajuta sa fiu cu voi.
Andreea
in 20+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
alinkav spune:
Andreea, imi pare foarte rau de ceea ce ti se intampla!Speram, dupa ce am citit despre tine, sa fie gresit diagnostic.
Multa putere, si cel mai important sa gandesti pozitiv, ca totul va fi bine pana la urma, si vei mai avea un pui mic cat de curand!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Yaia daca vrei iti trimit eu oscilo..te astept cu pM daca te intereseaza oferta |
Mersi mult, esti tare draguta!
Vine tata saptamana viitore cu provizii, asa ca nu trebuie sa te deranjez pe tine...de data asta!Daca ati vedea ce e pe lista cu dorinte pe care o achizitioneaza sora-mea pt. noi, v-ati cruci!
Tu numai sa-mi zici cam cat as avea nevoie...ai zis cat ai administrat, dar am uitat...si mi-e o lene sa cauuuut!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui NanaMotoc Pe ultima suta de metri am intrat sa va spun, ca asa cum am promis, am trimis cateva poze pe mailul comun, cu fluturasul cu ochelarei! Va pup! |
Nana, e un dulceeeee...mai, dar cine a mai pomenit Fluturas care sa smotoceasca o albinuta?!?
Sunteti probabil deja in drum spre tara, sper ca aveti o calatorie placuta! Drum bun! Si sa ne 'citim' in curand!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui laviniaN http://good-times.webshots.com/album/569114232zxTjbI |
Alta 'pletoasa' motzata! Si ce frumos papa singurica!
Auzi, ia intreaba-l pe sotul tau, nu-i asa ca e greu sa te joci? Cat efort necesita, dom'le!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui aniast72 Dragele mele, diagnosticul s-a confirmat, la controlul din aceasta dimineata am aflat ca sarcina s-a oprit din evolutie. Acum sunt internata in spital la Elias, procedura de inducere a inceput. Incerc sa fiu tare, sa nu constientizez ce mi se intampla, sa ma gandesc la copilasul meu de acasa si la cei ce vor urma dupa acest esec. Ma simt optimista, m-am pregatit psihic si sper sa nu clachez. Va tin la curent, imi face bine sa va scriu iar tehnica ma ajuta sa fiu cu voi. |
Andreea, putere, mamico de Ploiesti!

Poze
greyeras spune:
Neatza fetelor!
Andreea multa forta si putere iti doresc sa poti trece peste acest moment din viata ta. Sunt cu sufletul alaturi de tine. 
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
greyeras spune:
Eu scriu printre randuri, fata vrea toata atentia, asa ca ma impart intre ea, treaba prin casa si calculator ca sa vad ce mai faceti.
Ieri am petrecut o zi tare frumoasa la parintii mei ca urmare Adelina nu mai vroia sa mearga acasa cu mami si tati, vroia cu mamai si tatai si cu am, am. Toata ziua de ieri abia de m-a bagat in seama, la un moment dat nu mai vroia sa coboare din brate de la mama. A iubit catelusa parintilor mei, o lua de gat si ii facea mai, mai, e un pechinez mic si care o indrageste la randul ei pe Adelina, o lasa sa-i faca orice.
A venit mosu si la bunici, asa ca Adelina a fost tare fericita de ce a primit.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui betty78 M-am adunat si eu de pe drumuri la ora asta, ca o mama denaturat ce sunt Pe scurt azi am fost la expozitia de animale si Mario a fost super incantat, apoi am intrat sa vizionam muzeul, mai mult pentru, iar lui Mario nu i-a placut deloc. Apoi am bagat o shoppingeala pe la cora si cam atat pentru azi. Cecilia eu te-am intrebat cand te intorci la munca? Nu cred...sau poate ca da??? Annisia cu mare placere...tare as vrea sa ne vedem...apropo de pupat pe bot...domnul meu junior se intinde tot timpul s ama pupe in bot si nu l-a invatat nimeni; noi chiar ne ferim de el. Luy Speram ca nasa ta a nascut cu bine . Am vazut domnisoara mareYaia daca vrei iti trimit eu oscilo..te astept cu pM daca te intereseaza oferta Rox imi pare tare rau pentru intamplarea cu calculatorul...eu sunt patita....mi-am pierdut lucrarea de diploma cu cateva zile inainte de predare si ca sa fie un facut nici CD pe care o copiasem nu mai functiona, asa ca am apelat la serviciile unui tip care se pricepea si uite asa am reusit sa recuperez documentul.. Doamnelor, va urez noapte buna si o saptamana excelenta Betty78 de Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
Betty, sigur nu ma intorc la 1 febr. asa cum intentionam, daca nu gasesc nimic convenabil atunci la 1 sept, cand expira CIC
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem

Miruna (06.09.2007)
de