Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 9
squirrel spune:
Buna fetelor
Vin rapid si eu la o vorba ca daca nu-i acum cine stie cand e.
pe puncte:
1. Mie mi-a placut dintotdeauna aici la voi si aici am simtit ca as apartine chia daca voi nu ma cunoasteti prea bine. Imi place prietenia sincera care s-a inchegat intre voi si sper ca daca ne vom intoarce in tara sa fiu si eu cu prezenta fizica activa. Imi amintesc cu placere intalnirea din vara la care eu am fost mai mult spectator-imi iau energie din amintirea ei -
. V-am spus ca aratati mult mai bine si mai tinere in realitate decat in poze?
2.Pentru Stanca-imi place ca intra in randul mamelor cu double-trouble
3. Pentru cei necajiti de dintii atat copii cat si mame uite
, ne chinuim si noi la capitolul masele sau canini care se vot hotara sa iasa primii ca ne roadem mainile de zor. Dintii i-au iesit lui Paul tare repede, la 9 luni ii avea pe toti, de atunci somam cu gingiile cat ciresele.
4.Cristiana draga ai grija de tine. Trebuie neaparat sa iti spun ca , copii nostrii simpatizeaza tare la felul cum bolesc. Piticul in timp ce se trata pentru o amigdalita cu antibiotice imi face febra de 40 pe urma nas infundat si apoi tuse. Iarna aceasta a fost jale cu racelile la noi, in serie , sper pana la Craciun sa ne vindecam total.
Nu pot sa nu ma laud cu piticul meu- e cel mai ordonat din casa, orice lucru care il ia si se joaca pe urma il pune inapoi(zice frumos apoi) , deci l-am educat bine pana acum, Doamne tine-i naravul, vrea sa ma ajute la bucatarie la intorsul in oale, si spune pis(adica please) si muni(multumesc).Deci cine il ia de ginere? Are ochii negri, parul va fi un saten deschis si va fi inalt, in jur la 1.90.
Cred ca am batut campii destul, ma duc sa fac ceva treaba.
A pentru d-soara Mariana acuma merge ca dedicatie melodia 'Domnisoara, domnisoara ce program aveti deseara'. Iti doresc sa fii fericita
.
Daca am omis pe cineva /ceva va rog sa ma scuzati
, incerc sa mai revin.
Va pup,
Flavia
ralucames spune:
Flavia, ce baiat cuminte ai... ginere![]()
sa vedem
cu dintii bebeului meu stam bine; adica e super plangacios, dar macar a pushcat si al doilea, sunt asa fericita cand il vad cum evolueaza..
Criss, cum te simti?
ma-ntorc la treaba, pa-pa
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
asi spune:
Io cred ca am scris un mesaj azi dimineata dar nu sunt sigura
.No, asta e....
Azi am mai primit 200 de lei pentru campanie si sunt tare incantata.
Olim nu am inteles ce ii pasa cuva ce spui tu.Pe internet poti fii cine vrei tu nu e obligatoriu sa spui adevarul.E la libera alegere.Si apoi nu inteleg ce treaba are cineva cu stituatia voastra materiala si spirituala?Ce oameni domnule!
Flavia adevarat ca am trecut la probleme cu doi pitici dar imi place la nebunie.
Simona brazi draguti am vazut la Cora.Si noi vrem sa luam ca sa facem in casa noua brad ca aici nu avem loc si vom face unul din ala mic artificial.
Raluca am uitat eu sa te trec pe lista dar Cristiana mi-a dat banii.Scuze , bine ca mi-ai zis.
Maine voi lipsi toata ziua ca mergem la inmormantarea tatalui finutului nostru.Sunt tare suparata.A fost o intamplare nefericita
.
Vorba Roxei mai viu...
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
mariana tache spune:
Buna fetelor.
Mi-e f somn; dupa postarea asta o iau catre pat; sa stiti: daca aberez am o scuza
.
Stanca,
dumnezeu sa-l odihneasca in pace; transmite condoleantele noastre finilor tai.
Super ca ai mai facut rost de banuti! Exceptional! Poate da Domnul si depasim 2000 lei! Nu ne zici de la cine i-ai primit?
Flavia
esti figura; nu stiu cantecul; oare-l gasesc pe net?
Eu l-as lua pe al tau flacau de ginere dar nu am cum
.
Olim, deci asa; de aia ai absentat atata timp; meriti bataita!!!!! Vorba Stancai: ce oameni, d-le!
Simona
; descumpanita???
Roxana, fata draga; mai traiesti? esti intreaga?
cum ai scapat situatiei?
Eu sunt in concediu
. o luna intreaga! pe mama am lasat-o la vatra
pt o saptamana. sunt doar eu cu copiii; bantuim in stanga si dreapta; va asteptam in vizita.
Minune; parca mi-a trecut si somnul
.
Va
si va doresc o zi buna in continuare.
Paaaaaaaaaaaa.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
romana_74 spune:
STANCA- Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Vreau sa ne vedem sa iti dau banii neaparat. Cand mergem la shopping?
asi spune:
Joi sau vineri seara pot sa merg la cumparaturi.Daca vreti mai devreme sun sa iau lista.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
romana_74 spune:
Pentru mine e perfect...mai bine atunci sa ne intalnim la cumparaturi ca nu stiu cum o sa imi fac timp sa ne intalnim... si iti voi da atunci banii...am o saptamana de groaza... e bine?!
carrie spune:
seara buna fetelor
am o sapatamana in care nici la toaleta nu ajung in liniste
ca sa nu zic la pipi![]()
am tare multe sa va zic, multumesc de grija, maseaua mea si-a revenit si sunt pe drumul cel bun, azi mi-a scos firele si a zis ca e ok.
is f obosita acum dar promit sa revin maine, va pup pe toate
olim spune:
alex o petrecut destul de bine la gradi, l-am lasat la 8 jumate pana la 13 cand plangea de rupea pamantu.El doarme de la 1-13 da acolo nu l-o pus sa doarma.O strigat la educatoare, o luat biscuitii celorlati copii, ca el i-o papat mai repede si mai tot cera, o scos tot din dulapuri l-o certat educatoarea si el nu s-o lasat la ea, o strigat si el
acasa cand am ajuns o tras un lapte si o dormit pana la 4 nici nu am avut timp sa il dezbrac
, la inventar avea un cucui pe frunte, 3 rani una pe ureche si 2 dupa, si 2 lovituri la cap ca era rosu
maine o sa intreb educatoare sa vedem
am trans un plans dupa ce l-am culcat ca mi tare mila de el.De la gradinita cand l-am adus pana la 4 numa suspina in somn
maine ma gandeam sa nu il duc deloc, sa vedem.
stanca Dumnezeu sa il odihneasca in pace
fetelor va pup pe toate ma duc langa pui la
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
squirrel spune:
Iar eu
Stanca , Dumnezeu sa-l odihneasca. In alta ordine de idei sa stii ca nu a fost cu ironie sau rautate ce am zis de double-trouble, simpatizam cu sinceritate bucuriile si
ce iti aduc doi copii 
.
Mariana, melodia este a lui Savoy dar de
am uitat ca asa am adaptat-o generatia mea la vremea domnisoratului. Sa vaz daca reusesc sa pun un link (inca nu m-am prins cum sa scriu bolduit) www.youtube.com/watch?v=6xCStTHK5tc daca nu merge cauti tu pe net.
Am vrut sa va spun inainte dar uitasem, am impodobit bradul si casa. Paul a fost in extaz, a inceput sa recite ceva din compozitiile proprii in limbajul adecvat de 1.4 ani + gesturi ca ne-a lasat mirati.
Pentru Romana cred ca datorez un raspuns -eu scriu din Irlanda si de aceea apar postarile mele la ore inaintate. Iti doresc sa ai cat mai repede casa care o visezi.
Manu am tras si eu cu ochiul la poze-faci ce faci da stii ce faci.
Pe azi in mod sigur am terminat
Va pup
Flavia