Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara, iubitelor!

La punctul nr.1 pe ordinea de zi, vreau sa multumesc colegilor mei de servici - Roxana, Andreea, Elena, Camelia, Lenuta , Corina, Gheorghe - pentru ca au raspuns pozitiv la solicitarea mea si au dat banuti (200 lei) pt copilasi. Va multumesc .

Pt urmatoarele puncte, revin .

Ps. Trebuie sa recunosc: am vrut ca aceasta postare sa fie doar pt colegii mei .

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor!!!!!
Sunt f happy.
Tocmai am mai facut rost de 100 euro pt copilasii nostrii!!!!!!!
Un coleg de-al meu din italia - Mimmo - doneaza 100 euro.
Multumim frumos .

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dau o cafea buuuuuuna si revigoranta cu lapte si scortisoara.

Mariana super!!!!!!
Ma bucur tare ca se aduna banuti cat mai multi pentru copii nostrii.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

buna dimineata. ma bucur ca e senin si soare afara...eu nu sunt asa de vesela azi ca si Stanca, insa pe de alta parte nu am motive sa fiu in butoi...de fapt nici nu sunt doar ca sunt din nou, haotica.

Imi facusem planuri sa ma intalnesc c-o prietena, din Bucuresti, la Starbucks si am uitat cxa azi era parastas pentru socrul meu, va dati seama ce bine i-a cazut lui Nasty la auzul planurilor mele, nemaivorbind ca-mi calculam timpul sa ajung si la sport...nu am mai ajuns...

Aseara ne-am culcat tarziu de tot, a fost la noi Miha cu Darius, s-au jucat copiii, au facut un dezastru dar au fost cuminti si simpatici asa ca noi ne-am bucurat! Dimi nu m-am mai putut trezi la 8 asa ca am sarit peste si asta e...n-o fi foc..acum bag cafea, biscuiti si ciocolata, arz-o focu' s-o arza!!!!!

Ma bucur tare sa aud de banutii care s-au strans pentru copilasi! Bravo fetelor!

mai viu...
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola gagici!! am atatea-n minte sa va spun, precis uit cate ceva...

nr.1(vb.Marianei)felicitari pt. banutzi, pt. intalneala

nr.2Criss, sanatate, sper ca esti mult mai bine azi

nr.3Feteloor, sunt sigura ca inca sunteti pe val (suntem) deci let's party!!! eu am o stare de tanjeala dupa un kef dansant.... maaama....

Roxa, mare figura esti

Stanca, oare o fi uitat Criss sa-ti dea 50 ron din partea mea??!!?? daca da, sa-mi spui sa vad cum ti-i trimit taaare ma bucur ca s-au strans atatia banuti.

Felicitari fetelor!!

noapte buna, pe dimi la cafea...

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
roxa-boxa nu is suparata pe tine, nu esti tu
am scapat de diaree cu peltea de gutui ca la noi afine, si coarne nu sunt alex e bine, papa lapte, a slabit destul de bine, a tras-o 5 zile ma bucur ca e bine.
de maine plecam la gradinita, sper sa se acomodeze repede
va pup pe toate si va doresc o saptamana excelenta tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

O cafea tare si buna pentru o zi de luni, ca stiti cat de mult iubesc ziua de luni...

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

buna dimineata!

dau si beau cafea, dupa cum e cazul voi sa veniti numa'!
Cristiana sper ca esti mai bine, si eu am avut operatie la o masea, a fost oribil, insa nu m-a durut deloc dupa operatie. Poate un pic in ziua aceea. In rest ... amorteala prelungita, ca mi-au atins un nerv, si fereala de curent. Nu-i a buna daca doare asa, mergi la medic si treci peste jena de a nu-l deranja prea mult, ca nu e cazul.

Stanca eu nu stiu ce ti-ar fi putut spune Bogdan ca sa te necajeasca asa rau, dar tu trebuie sa stii bine ca esti o femeie frumoasa si mai ales cu mult bun-gust. Barbatii n-au ochiul format pentru asta, dar au multe alte calitati printre care cea de baza de a ne echilibra pe noi in momentele de framantari emotionale.
In alta ordine de idei hai sa rezolvam cu cumparaturile pana miercuri ca e si zanul acasa si ne ajuta. Zic si io!

Roxa ai facut-o de oaie cu Victor, sper ca ai reparat cum se cuvine minunea.

Marianabravo tie strangatoare de fonduri, ai conditionat petrecerea de la firma de cotizatiile la campanie?

Raluca, Simona
Si pe Creola asijderea. Ce mai faci?

Olim io nu mai am mesajele private ca le tot sterg, sper din tot sufletul sa nu fi fost eu cea care te-a necajit si te rog ca oricine-ar fi fost sa nu mai porti cenusa asta in suflet ca e deja mult timp. Hai pe la noi ori de cate ori vrei si iti place, parerea ta e importanta.

Ma duc in lumea mea sa vad de ce treburi ma apuc azi, chiar n-am prea multe, sau nu prea urgente, si sunt un pic descumpanita, dar sunt sigura ca apare ceva si pentru mine

Ati luat brazi? Vreau si eu in ghiveci dar sa nu coste 200 sau peste 200 cum sunt in Floresti. Daca ajungeti careva in Piata M. Viteazul semnalati daca mai sunt acolo, la floraria aceea inchisa cu sticla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata!! am sosit si eu la cafea, dar cu bb urlacios in ceafa.... abia astept sa iasa toti dintii sa scapam de dureri... deja ii are pe cei doi de jos...

revin cand ma scald in ape mai linistite...

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nana intotdeauna mi-o placut la voi si v-am cetit din umbra chiar daca nu am scris.M-o suparat o persoana care nu scrie prea des, niciuna dintre voi din gasca mai veche, dar s-o apucat sa imi zica ca sa nu ma mai laud ca vreau apartament la cluj, ca aici stau in chirie si ca abia o duc de pe o zi pe alta, ca marius nu e medic veterinar, ca ea ne cunoaste bine si stie cine suntem.Am vrut sa fac publice esajele ei, dar nu merita sa ma cobor la nivelu respectiv.
Dar mi-o trecut si am demonstrat multe, prin fapte nu cuvinte aiurea.
asa ca fetelor stati linistite ca nu sunteti voi
ralu, stiu cum e cu dintii, lui alex cred ca ii ies ceva masele, cu toate ca mie mi se par cam repede, dar tinand cont ca are 8 dinti deja
azi dimineata l-am lasat la gradinita, era asa bucuros ca a vazut copii, si are educatoare blonda ca a si uitat de mine.
la ora 13 ma duc dupa el sa vedem cum a fost, am niste emotii
ce fain de voi ca luati brazi naturali, aici nu sunt, si nici nu ar rezista la 22 de grade cat sunt ziua, noi am luat anu trecut unu artificial de 1.80 sper sa ne tina cativa ani buni ca e tare frumusel.
va doresc o saptamana excelenta tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput