Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Sa va mai zic ceva: azi a nascut o colega si prietena de-a mea, Carmen (Stanca, Cris si Raluca o cunosc) si-s tare fericita si emotionata pentru ea.

Are un baietel de 2.6 kg pe nume David Alexandru.

Sa-i traiasca si sa creasca mare si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Bun venit lui David Alexandru!
Transmite-i lui Carmen toate urarile de bine din partea mea.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor, io intru in butoi de la durerea asta de masea...ma doare urechea, ochiul tot...si numai luni ma vede chirurgul
darb e clar ca nu e deloc bine si stau numai pe calmante

Dana sper sa vii mai des daca ti-a placut.ma bucur mult pt Carmen, numai bine ii dorim.ea cum se simte?

chelnerul a fost f amabil, m-a condus la iesire si mi-a spus ca ma asteapta sa revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Carmen a nascut cu cezariana, cu ceva inainte de termen (36 saptamani si 5 zile). Am vb cu ea la jumatate de ora dupa eveniment si era OK.

Mergi la inceput

Cristiana e normal sa te doara ca doar e operatie dar nu asa de rau.Ar trebui sa te vada cineva de urgenta sa nu fie prea tarziu luni.Nu poti sa-ti suni stomatoloaga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hello gagici

carrie nasol rau de tot, tre sa faci ceva, nu sta asa numa daca te doare asa de rau....eu mi-am scos vara trecuta o mesea de minte si mi-a facut operatie, mi-s taiat si o bucatica din os, am aut vreo 4 copcii si sa sti ca durerea nu m-a tinut mai mult de 3 zile...si am luat ceva calmante tari prima zi..apoi numai algocalmin, deci nu era asa mare durerea, eu inca mai alaptam si mi-am revenit f bine si am mai avut lapte....la tine sigur nu e ceva in regula cu cheagul ala....
succes la serbare!

si eu m-am simtit bine la intalnire...doar ca eram cam obosita si de la raceala is cu urechile infundate si nu auzeam prea bine...apropo de chelner...de mine cred ca s-o gandit ca-s aeriana...de cate ori ma intreba ce doresc, pe langa ca nu-l auzeam din prima il trimiteam la plimbare ca nu ma hotarasem....ahhh si stanca, doar ti-am zis, zici ca ai intinerit, serios.

roxa merci na, pana la urma n-am luat nimic, l-am sunat pe sotu; sa-i zic ce am gasit, si mi-a zis sa nu ma uit dupa culori ca vrea negru simplu ....costum de inchiriat am gasit azi, da nu pe izlazului ca au program de la 4 doar si nu aveam chef sa ma duc asa tarziu...am gasit cel de pe alea balea(raluca parca zicea de el) costumul e f dragut si alex l-a probat si i-a placut de numa ca nu mai vroia sa-l dea jos...pana am mai vb cu tanti aia alex a plecat in explorare si a ajuns in camera unde are d-na atelierul si de abia l-am scos de acolo...era fascinat de cate culori(stive de materiale) sunt p=acolo, si de masinile de cusut, ca el zicea ca vrea sa "coseasca"
raluca noi sambata seara facem bradutul...abia astept
va las sa mai invat un pic....am luni examen

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao fetelor, poftiti la

Simo, bravos pentru costumas, ma bucur ca-i place copilului, asta e cel mai important! Cat despre bluza pentru sotul tau, negru e decent, vorba aia il ia oricand...la Phillip Russel mi s-au parut cele mai ok...

Cristiana clar ca esti pe val, iar ala miku chiar era simpatic rau! E clar ca acolo tre sa mergem si data viitoare
Cu maseluta, neaparat macar suna undeva sa-ti zica daca tre sa te agiti in plus sau e ok sa stai doar cu calmante pana luni...e mult pana luni...sa nu te chinui degeaba...iti tin pumnii

Dragelor, va pup, va doresc o zi minunata asa ca voi. Io mai vin si mai incolo sa vad ce ati scris...azi am activitati dragute cu Serban, avem intalnire cu Mos Craciun si alte bazdaganii de-ale lui...organizat de la job...si mai vedem...

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata si de la noi,

am venit de la serbare a fost ff dragutza!
parca mi-e mai bine maseaua sa vad seara ca de obicei atunci doare mai rau da poate daca ii dau ceva alcool la cheful nostru de microrev
isi revinevorba aia io si alcoolul

is cam nedormita Sofi continua sa aiba program de leganat si cantat intre 3 si 4.Stanca voi cum mai dormiti?

mai viu ca ma calaresc mamarutele, avem program incarcat azi, mai avem dupa masa petrecerea gemenilor unei colege si apoi let's party

Mergi la inceput

Simona multumesc de compliment.Imi cade foarte bine mai ales ca am avut niste discutii cu al meu sotz.

Cristiana Maria doarme bine acum.Se trezeste si bea apa si apoi nani (sau nana cum zice ea).Dimineata la 7-7,30 asteapta laptele.Se culca pe la 8,30-8,45.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Sincera sa fiu fetelor, sper sa nu dati cu rosii dar tot va spun, cred ca "baietica" mai degraba se amuza de noi decat ne admira.

Ca vorba arleenei, eram numai una si una la comportament.
In sens bun, evident!

O seara buna,

Mergi la inceput