Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 6
arleena spune:
cautam niste firma de inchiriat costume in cluj(se pare ca sunt numai 2???) si am dat de poza asta http://www.claudiasuciu.8m.com/cgi-bin/i/images/img_1104.jpg
carrie nu e thea in poza?ce cu aripiare de fluturas?
roxa da-mi mie indiciu de unde sa inchiriez.
flavia doamne ajuta sa nu fie mononucleoza, sanatate multa!
am fost dimineata la ORL si trebuie neaparat operatie, sapt viitoare probabil....
ne vedem la intalnire!
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
ralucames spune:
Simona, da, e Thea![]()
sa stii ca este si-n manastur o firma, Adela e pers. de contact, pe Balea, nr.6... detalii gasesti pe www.parinticlujeni.ro ...
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
asi spune:
Am citit tot dar sunt rupta si nu am retinut nimic
.
Olim ma bucur ca ai revenit si succes la schimbarea de domeniu.
Manu m-am uitat la poze.Ai fost BESTIALA!!!Femeie buna arati mortal nu stiu ce ai facut ce nu dar esti trasa rau prin inel.
Flavia sanatate multa lui Antonio.Si nepotelul meu a facut "boala sarutului" la 10 luni.E un fel de raceala care dureaza mai mult dar nu e foarte grava.Pneumonia e mai problematica.Sper sa va externeze repede ca acasa va faceti bine mai repede.
Si eu va trebui sa ma duc la un ORL-ist cu Maria ca sforaie si fornaie ca o locomotiva.Eu as vrea sa fie numai polipii sa nu fie cumva deviatie de sept ca sforaie fix ca Bogdan
.
Abia astept sa ne vedem.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
roxana1974 spune:
Simo, costumase de inchiriat sunt in manastur, pe Str. Izlazului, e langa catedrala ... dar daca ajungi pe Izlazului, in curtea blocului sihur gasesti ca e la parter de bloc si oricum se vede ca e mare si e lume acolo, in plus cred ca mai toti din zona cunosc firma respectiva. De nu gasesti, da-mi un PM si caut sa-ti dau mai multe indicii. De ce nu mi-ai zis azi?
gagiiici, ma bucur tare ca ne-am vazut
pe curand!!
Roxa
ralucames spune:
buna dimineata dragelor!! cum fu la intalnire?? sunt sigura ca suuuper, bravoo!! poftiti la
si la povesti
eu am avut o zi cam plina ieri... cu de toate de prin casa, iar seara m-am delectat cu o tura de coafor, m-am tuns.... si-mi prinde asa bine schimbarea de look
azi vreau sa terminam curatenia si sa punem bradu.... ne bate Stefi la cap de-o saptamana
o zi frumoasa to all
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
asi spune:
Buna dimineata!
La intalnire a fost super.Ca de obicei a fost o placere sa ne revedem.
Pun lista cu banutii.Inca mai asteptam donatii.
carrie spune:
olla gagici,
de acord cu Stanca, iar am ras de numa![]()
io-s cam varza se pare ca am facut un cheag tampit la operatie si numa luni se poate drena...
si ma doare
plus ca Sofi a fost f agitata azi noapte si n-am prea dormit.
in rest toate bune![]()
fetelor aratati f bine toate, chelneru a fost super incantat de masa noastra![]()
maine avem serbare, va pup
asi spune:
Ce tari suntem!!!!!!!
Daca reusim sa impresionam un tinerel inseamna ca inca suntem "pe piata"![]()
dara spune:
Salutare
M-am simtit si eu extrem de bine la intalnirea noastra si promit sa mai vin.
Sunteti toate minunate si ma bucur ca v-am cunoscut!
Cris, da' ce ti-a zis chelneru' ala ca-s curioasa?
Va pupam