Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 10
squirrel spune:
Acesta chiar e ultimul
Olim daca nu ti-e urgent lasa-l pe Alex sa se obisnuiasca progresiv cu gradinita, initial max 1 ora prima zi si pe urma adaugi 1/2-1 ora ziua urmatoare si tot asa. Afla cand este ora de somn la gradi sau daca fiecare copil isi respecta programul propriu. Daca dorm toti copii la aceeasi ora va trebui treptat sa ii decalezi lui Alex ora de somn , daca fiecare isi urmeaza programul cere sa ii se respecte ora de somn. In ce priveste inventarul facut acasa - e cam bogat- si ar fi trebuit sa fii informata la colectarea copilului, in ce conditii s-a intamplat , cine a mai fost implicat, cine a supravegheat. Imi pare rau sa aud de astfel de experiente neplacute. Sper ca nu am inoportunat cu sugestiile-am lucrat la o gradi in Irl si asa procedam noi.
Noapte buna
Flavia
olim spune:
multumesc de ganduri
stii cum e prima zi, saracu era asa suparat, io asa disperata ca plange ca s-o cerut in brate si nu am zis nimic, nici nu m-am uitat decat il strangeam, cand am ajuns la masina am vazut cucuiul, si apoi restu.
oricum ma mai gandesc daca il duc maine si daca da o sa cer explicatii.
are timp saptamana asta sa se acomodeze ca eu din 22 incep munca
noapte buna si de la noi
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
arleena spune:
olim fi serioasa si nu mai pune la suflet rautatile altora, da-le ignore...bafta cu acomodarea la gradi....incercati treptat si eventual daca poti sta si tu cu el un pic in clasa ar fi super. alex al meu s=a acomodat destul de bine, doar ca eu nu eram asa de multumita de gradi....
ieri a fost serbarea, a fost f frumos, si alex f cuminte
, el si prietenul lui din grupa au avut acelasi fel de costum si alex era in extaz. mi-e ciuda ca am filmat serbarea si nu o pot salva pe calc.....nu stiu ce mama supararii are cardul de memorie...ca pe camera se vede....tre sa rezolv cumva...
http://picasaweb.google.com/arleena/PozeAlex#5280198214374786530
am facut si bradutul(artificial) sambata noaptea...si dimineata cand s=a trezit alex a fost ff incantat, tot imi zicea ce fericit e....problema a fost ca dupa 2 ture in jur bradului se uita nedumerit la mine si imi zice "da wall-e unde e?? ca e preferatul meu"(http://picasaweb.google.com/arleena/PozeAlex#5280192795889290770) i-am explicat ca mosul o sa mai vina peste cateva zile cand e el treaza si atunci o sa-i aduca, daca e cuminte.....la gradi cand a venit mosul tot asa , s-a uitat in punga era incantat de cadou dar dezamagit ca nu era si wall-e.....no, le zice mosu la toti copii ca o sa mai vine odata acasa la fiecare cu cadouri si s-a mai luminat un pic. problema majora e ca de 2 luni vanez pe net wall-e cu telecomanda si nu gasesc disponibil....daca vedeti pe undeva robotel wall-e cu telecomanda sa ma anuntati....am cautat prin carrefour, auchan, dinoland, kaufland,diverta tre sa mai mergem la cora, real...nu stiu unde sa mai caut!??!?!
carrrie bine ca ai scapat.sanatate in continuare
mariana whow....concediu cat mai relaxant!
azi am avut primul examen dupa atata vreme, am stiut
, desi nu a fost un examen cu care eram obisnuita...toate cele 10 puncte iti solicitau gandirea la maxim, puteai sa ai cursurile in fata ca daca nu te duce capu nu stiai ce sa scrii.....chiar imi zicea frate-mio(el e prof la univ din oradea) ca tre sa ma obisnuiesc cu genul asta de examene ca asa is la doctorat, nu tre sa tocesti, ci tre sa intelegi si sa gandesti.
v-am pupat....
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
ralucames spune:
buna dimineata, dragelor!! mi-am baut
si ar trebui sa ma apuc de treaba.... dar cine poate de somn...!!??!!
Stanca, nu-mi era de listutza, ci de cum ma organizez daca nu au ajuns la tine... 

Mariana, ce frumos concediu ai
mergeti si acasa la maramu'??
Olim, io zic sa-l duci totusi pe Alex la gradi, perioada de acomodare e cam de doua saptamani.... imp. e sa nu mai ai surprize fizice, deci intreaba ce s-a intamplat!! Mult succes!! (cand o lasam pe Stefi la cresha, doua saptamani mergeam cu inima stransa si aproape plangand... "biata fata" -imi ziceam)
fetelor, flacaul meu se plimba pe patura de pe jos, face tumbe si rostogoliri, nu-i ajunge spatiul... in scaunel nu mai vrea-ca se plictiseste, pe pat-cade... asa ca deocamdata e singura varianta posibila...
Simona, o sa ma uit si eu dupa wall-e, totusi ce ciudat arata... sau baietilor le place tocmai din acest motiv![]()
va pup si va doresc o zi cu spor!!
p.s.Erikaaa, cum sunteti?? de ce nu mai dai un semn??!!??
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
ralucames spune:
aaa, Simonaa, e taaare frumos Alex-ingeras

pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
tuchi spune:
Arleena, si noi am dezvoltat o mica obsesie cu wall-e si povestea lui e chiar draguta (o masina de gunoi care se lupta sa curete pamantul de gunoaie pt a putea creste plantele din nou).
Am gasit doar pista cu el (pe la 100 lei), si in plus la reviste in Polus este si carte cu ghiozdan cu acelasi personaj.
Daca cumva gasesti robotel ma intere si pe mine.
Ioana, buna cafea!
O zi buna si linistita,
carrie spune:
neata fetelor dragi
is si io la cafelutza, de multe zile nu mi-am permis sa o beau in liniste dar azi chiar vreau.
cum ziceam am o perioada f incarcata si ma deranjeaza ca nu am timp sa ma pregatesc de sarbatori ca lumea dar sunt in concediu si eu din 22 pina in 5

musai tre sa va laud ca sunteti asa active, imi aduc aminte de o vreme cand eu inchideam eu deschideam forumul si tare ma bucur ca e asa plin de viata!!

azi trebuie sa alerg dupa cadouri, aseara i-am pus scrisorica de la Thea pt MOshu in geam si azi noapte am luat, a fost delicioasa azi dimi cand a vazut
acuma isi face griji daca va gasi Mosu ce a cerut si o alta grija e sa nu traga Sofi bradul![]()
Sofi e o scumpa si o lipicioasa, mamoasa nevoie mare, e blondutza si parca se carlionteste
alerga dupa Thea non stop prin casa
v-am zis ca i-au iesit doi dinti si 4 masele odata?
Olim si eu zic sa nu pui la suflet rautatile
Simona-arleena f frumoase pozici!
fetelor stiu ca poate e tarziu si nu mai aveti bani, dar strang niste banuti cat de putini sa cumpar niste fructe si dulciuri ptr copiii bolnavi de cancer de la Pedi 2, pediatra fetelor mele cu care ma inteleg f bine are grija de ei si mi-a zis ca e o perioada in care se simt f uitati...va rog sa-mi spuneti daca si cat puteti da, si 5 roni sunt bineveniti...
va pup , revin