Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Da pentru noi nu ati vazut Thomas cu fluier?

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Daca tot nu apuc sa citesc din urma... macar sa vi-l arat pe
Luca si Mosi Craciun
Va pupicesc

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Manu, fain mos.... E tare dragalas Luca!

Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor,

nu prea am intrat ca : a fost ziua lui Norbert apoi ne-am pregatit de keful de la firma de la sotzul am fost la Baile 1 mai a fost super am dus-o si pe maica-mea sa stea cu copii si surprinzator dar nu cu Bea am avut probleme ci cu Norbert....a inotat toata dupa0-masa si a si cazut de 2 ori pe gresie asa ca noaptea s-a trezit si a plans dupa mine....i-am dat un pic de panadol si l-am tinut muuuult in bratze.apoi a venit si tatal meu la noi si io am alergat sa rezolv una alta intre 2 alaptari .....mai greu asa dar parca incepe sa pape si mancarica Beatrice dar se trezeste noaptea la tzitzi de vreo 4 ori

nici acum nu prea am timp de scris mult...sper sa pot maine...dar Cristiana te poti baza pe mine cu 30 ronicare oricum vroiam sa ii dau pt Stanca dar nu am reusit nicicum sa ii trimit si atunci ii dau pt copilasii din spital - ca sa ne ajute DD si pe noi sa nu mai avem nevoie de spital de acum incolo- eventual sa ii duc Ralucai??? sau sa ii depun undeva??

va pupam
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata gagici!! mi-am baut cafeaua, azi fara lapte, nu-mi place deloc, dar altfel nu ma trezesc...

Erika, ce fain ca ati fost la oradea... sa stii ca si Luca se trezeste de 2-3 ori pe noapte, la tzitzi, de aceea-s cam keauna dimineata... iar Stefania insista sa ma trezesc la 6jumate s-o imbrac eu, s-o pup si s-o incurajez pt. o noua zi.... iar eu abia o vad referitor la bani, daca e de acord Criss, ii dau eu pt. tine Mi-e dor sa ne vedem cu bebeii, dupa sarbatori?? sau intre...

fetelor, azi avem serbarica, sunt tare curioasa cum va evolua Stefania, am niste emotii cat China... mai ales ca a spus kiar ea ca nu o mai iubeste pe doamna de care va ziceam... o tot incurajez si-i spun ca e ok, pt. ca nu vreau inca sa vorbesc cu doamna respectiva...

va pup cu drag, o zi frumoasa!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutre si de la noi
ralu tinem pumni la serare, sigur o sa fie totul ok
manu ce dulce e Luca
va pup pe toate, ma duc sa ne pregatim de gradi, alex s-o trezit la 7 o paat laptele si acuma doarme, il las sa doarma cat vrea el, si apoi ne ducem la gradinita
va doresc o zi excelenta tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Si noi avem serbare. Este prima noastra serbare si mami e emotionata.

Dany boy

Mergi la inceput

sveti sa aveti parte de o serbare frumoasa, pupam mamica stresata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Am otita externa Ma uit acum tampa peste reteta data de Pop (apropo, recomandati-mi un ORList de adulti de nadejde)si nu inteleg ce sa fac cu Fluocinolonul.
Am o reteta consistenta si nu stiu daca imi trebuie chiar toate astea, dar nici n-as risca sa las infectia sa-si faca de cap. Sunt , abia ma potolisem un pic cu problemele de sanatate.

In rest, va cu drag pe toate!

Mergi la inceput

nana sanatate multa iti doresc
alex a fost cuminte, a stat pana la 4, apapat tot, ba chiar a si dormit o ora jumate si ma bucur,in rest nimic nou, ma duc sa fac ceva de mancare ca trebuie sa apara ami tarziu marius acasa.
va pup pe toate

Mergi la inceput