Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Simona, sanatate multa!!! nu stiu orl-ist, dar precis te ajuta fetele...

Olim, ce fain ca vei avea sotz acasa

Svety, cum a fost la serbarica?? S-a bucurat Dani de Mosh??

la noi a fost ok, Stefi a spus doua poezii, tare si raspicat scumpa foc in rest, multi copii (32), plus enorm de multi apartinatori... intr-o sala normala de curs...

ma duc sa culc fetitza prapadita, Luca doarme deja, iar eu abia astept sa ajung in pat

noapte buna, fetelor!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

A fost tare frumos la serbare. Dani si-a spus poezia dar arata ca si Sfiosu' din Alba ca Zapada, ca-si mototolea marginea vestutei. Multi nu si-au spus poezia, altii au plans si stateau cu mama pe scaunel in fata pe "scena". Inainte de serbare l-a apucat si pe Dani smiorcaitul, ca i-a vazut pe altii si educatoarea mi-a spus sa vin cu scaunul in fata sa stau langa el. L-am chemat pe Dan si-i spun: "Ma muci, mai bine mergem acasa de cat sa ma fac de minune stand cu tine in brate in fata la serbare! Esti baiat nu gasculita, du-te si stai la locul tau, spune-ti poezia sa te pot filma!"
In rest, m-am bucurat ca a venit Mihai. Si de el m-am luat: " Daca nu vii la serbare la fiu-to, o sa pierzi prima lui serbare, asa cum e ea, de grupa mica. Si mai incolo tot asa o sa faci, o sa pierzi evenimentele frumoase din viata lui." Da inchipuiti-va,cand a intrat Mihai, incepuse serbarea, si il vad pe Dani luminandu-se la fata, se ridica si zice:"A venit tati"

Raluca, vorba ta: multa lume intr-o salita. Am transpirat si-n chiloti.

Olim, multumim de incurajari. sunt mandra de fecior ca s-a descurcat foarte bine.

No v-am facut capul calendar de la ora 6...ma duc sa ma imbrac si ne vedem de la lucru, cu cafeaua.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

buna dimineata domnitzelor!! pe unde umblati?? ia mai treceti si pe aici

Svety, ce frumos ne-ai descris prima serbare... si lui Dani, ca-i mare-fecioru mamei; mi-ai amintit cum a fost la prima noastra serbare, la cresa.... maaama ce a plans Stefania-nimeni n-o putea opri... dar a trecut, iar acum e mare-don'shoara oofff, si nu mai vrea sa fie pupata, asa ca fetelor, pupatzi-i cand sunt mici, nu asa cum zice soacra(acritura) "ca ii rasfeti daca ii pupi" gata, m-am descarcat si pe socrela-de-altfel femeie de treaba

o sa pun si pozici, dar sa ma trezesc prima data...

pup gashca ocupata

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

pup si io baietei si fetitele care au avut serbare ....noi am avut-o de Mikulas si fara nici o retinere a mers in fata si a spus poezia + ca le stia pe toate de la toata grupa (12 copii )....am ajuns sa o traiesc si pe asta ....el la 2 ani nu a vrut pe scena deloc apoi la 3 ani a mers da' nu o vrut sa zica nimik, la 3 ani jumate o interpretat cu mine impreuna io si inca o mama eram pe scena ...amu' am baiat mare ce mai !!!

Raluca daca se poate da tu 30 ron la Cristiana si facem cumva sa ne intalnim macar intre sarbatori sa ti-i dau...sau pot sa trec azi cand venim de la gradi ca merg la brutarie

Simona vindecare rapida iti dorim...mama ce ai tras tu cu bolile iarna asta :( ....din pacate nu stiu ORL-ist bun ma intereseaza si pe mine ...io am fost odata la plesneala la pol Grigo parca la una ...ca pe mine ma mananca urechile cateodata -eu cred ca pe baza nervoasa- si ea mi-a dat Flucinolon de pus de 3 ori pe zis cu betigasul in ureche...cica s-ar putea sa am eczema in ureche

caut retete de praji pt Craciun...si ma gandesc si la meniu

va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salut gagici!
Am avut si noi serbare azi!Razvan si-a spus poezia (lunga de altfel si in engleza) perfect fara nici o retinere.Sa vazut ca sunt grupa mare si ca sunt mai putin retinuti.In schimb a avut emotii cat casa si a adormit pe masina iar cand sa intre in casa a zis ca mananca ceva si se culca.A venit si mosul la serbare si a urcat si Maria pe scena.

Simona multa sanatate iti doresc.Din pacate nu stiu ORL-ist de adulti dar sunt alaturi de tine cu ganduri bune de insanatosire.

Ma duc sa iau si eu ceva de cap ca ma doare ne mooooor.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Ioana (romana) am tot incercat sa te sun azi.Cand poti da-mi un semn.

Fetelor vineri seara mergem la cumparaturi.Cine vrea e binevenita ca e nevoie de ajutor si cine mai vrea sa dea bani iar e minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Hop si io!
Roxa, tie ti-a iesit din trend In and out of love? Eu nu mai scap.

fetitelor de la anu ma transfer la Centrul de Criza, pentru cei fara adapost. M-a luat ieri sefa in birou si mi-a propus-o. Eu aici eram trecuta ca fix - pix, mi-e jena sa spun ca ce, chiar daca lucram ca asisatent social. Nici drept de semnatura nu am. De la Protectia Copilului Cluj ma mai intrebau de ce nu semnez, ziceam ca semneaza sefa de birou . Centrul apartine tot de primarie, da-i pe proiect Phare. Bine ca nu dau concurs ca le urasc. In sfarsit voi fi cu acte in regula. Sper sa fie acelasi program, pentru Dani boy. Is happy.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

buna dimineata si de la noi!!

Stanca, felicitari lui Razvan

Svety, ma bucur ca ti se-arata perspective roz cu jobuDoamne ajuta!!

ma-ntorc in lumea lui bebe urlacios... nu suporta sa nu ma vada... si tot cate-o juma de ora doarme ziua... asta e...

pa-pa

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Ioana ai patit ceva?Telefonul iti e tot inchis.

Svety succes la noul job.Cum o cheama pe sefa ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Avand in vedere ca luni plecam spre capitala si acolo nu am net, va urez Craciun Fericit si cat mai multe cadouri sub brad, iar 2009 sa va aduca si mai multe impliniri...
Va pup dulce, dulce... si abia astept sa ne revedem, virtual sau nu

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput