Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Manu, Craciun Fericit si voua. La Multi Ani lui Luca - azi e 19, nu?- sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

"La multi ani fericiti!" voinicului Luca, sa si-i traiasca frumos si indestulat. Tu, mama lui, sa fii mandra de el dar si el pentru ca slava Domnului are de ce!
sa aveti Craciun frumos, plin de colinde si cadouri si sa intrati cu dreptul in 2009.

Cum ziceam acum 2 zile, stati deoparte de prof Pop, nu am otita externa ci doar otita, localizata in urechea medie. Pentru cine mai are nevoie (sper sa nu!) recomand cu caldura pe dr. Nora Panea de la Policlinica studenteasca si Interservisan.

In rest, si eu ca toata lumea fac curatenie si sunt in concediu. E tare bine acasa, cand te poti ocupa linistita de cele casnice. Mi-a lipsit mult sentimentul asta, pe care vi-l doresc si voua.
Totodata ne pregatim de plecare, mergem la ai mei de Craciun si apoi cu colindul la alte neamuri pe drumul de intoarcere.
Spor in toate cele si fetelor inimoase spor la cumparaturi diseara / la noapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Luca!!!!!

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

In primul rand La multi ani fericiti Luca!!

Simona ma bucur ca esti mai bine si sunt de acord cu obs ta legata de dr Pop.m-a operat de polipi de 3 ori ptr ca s-au refacut din cauza ca nu au fost curatati cum trebe iar la a 3-a operatie am facut o hemoragie atat de urata incat le-a spus la ai mei dupa cateva zile ca a crzut ca ma pierde

eu o sa mai revin cand ma linistesc, am avut o perioada f agitata la job iar ultimele doua zile au fost ciudate cu multe bune si rele, Sofi e bolnavioara dar intr-o zi doua o sa fim freshsper

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

sunt foarte obo si doar va salut! am sa fiu mai activa sapt. viitoare ca-s in concediu.

LMA Luca sa cresti mare si sanatos ca de frumos, esti!

Simo, multa sanatate, bine ca nu e mai rau cu otita aia...ce iei?

Cristiana, multa sanatate si voua, hai sa auzim de bine ca ati cam tras...

Ralu, esti tare simpatica...si btw, io daca serban nu sta la pupat, il chinui cu forta ca io tot il pup!

Svety, s-o crezi tu, nu mi-a trecut

Stanca, Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

La Multi ani LUCA!!!

STANCA- nu, nu am patit nimic atata doar ca telefonul e la doctor pentru ca l-a bagat Luca in buda si s-a stricat rau de tot... Imi pare rau ca nu pot veni azi la cumparaturi, tare mi-ar fi placut...stii tu, dar nu am cu cine lasa copiii si basca am si un baietel din vecini care doarme la noi pt ca parintii lui sunt la un party!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

A, si am uitat...aduc un sac de faina pentru copilasi de la niste rude care au o moara si doresc sa le dea faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Noi suntem in Pediatrie 2 cu enterocolita luata din boli infectioase ...sunt foarte necajita ca are leucocitele 37.000 in conditiile in care 10000 e limita maxima normala ...imi trec tot felul de ganduri prin cap...dar sper sa fiM de Craciun acasa

Cristina ce face Sofia? Ai reusit sa-I recoltezi urina? Mersi pentru pila pe care mi-ai pus-o la asistenta de pe sectie Dimineta am inteles ca veniti la tratament...MULTA SANATATE!

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI LUCA!

sanatate multa bolnaviorilor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchi

Arleena, si noi am dezvoltat o mica obsesie cu wall-e si povestea lui e chiar draguta (o masina de gunoi care se lupta sa curete pamantul de gunoaie pt a putea creste plantele din nou).

Am gasit doar pista cu el (pe la 100 lei), si in plus la reviste in Polus este si carte cu ghiozdan cu acelasi personaj.
Daca cumva gasesti robotel ma intere si pe mine.

Ioana, buna cafea!
O zi buna si linistita,

http://community.webshots.com/user/tuchi7

ce carte???si noi vrem.....
i-am luat pana la urma un wall-e transformabil http://i24.ebayimg.com/08/i/000/fe/ec/aeb5_1.JPG si ma gandesc totusi s-o luam si pe eva ca is mai ieftine astea si ne incadram in bugerul robotului cu telecomanda. am fost ieri in cora si un tip de la jucarii l-a sunat pe un prieten care lucra la firma de distributie si zicea ca nu au pe stoc cel cu telecomanda...asa ca ne-am luat adio de la el.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput