Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 14
arleena spune:
ieri l-am operat pe alex de polipi
, nu a fost deloc placut, si acum il mai doare in gatut....sper sa-si revina repede sa fie ok la intalnirea cu mos craciun...miercuri sper ca mergem la control sa vada doc daca totul e ok....desi saptama ar fi joi...acuma va trebui sa stam in casa sa-l feresc de boli....abia astept sa fie bine ca ieri am avut niste stari
....cel mai groaza mi-a fost de anestezie. per ansablu sunt multumita de hotararea luata ca acum respira si pe nas si nu mai sta cu gurita deschisa, nu mai sforaie, si zice din nou vazut, veceu, zahar, etc(de o sapt a inceput sa zica bazut, beceu, zafar)
cum a fost la cumparaturi??
Luca, sa cresti mare!
apropo de numele de familie romana_74, dupa ce am ajuns acasa mi-a picat fisa...tu ofiter...esti si ruda cu Ion Cioara, generalul?
spor la cumparaturi de sarbatori si la treburile casnice...si cel mai important SANATATE tuturor
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
asi spune:
Aseara am fost si am facut cumparaturile cu Oana.Am luat o gramada de lucruri si au mai ramas bani.Azi ma duc sa le duc proviziile si sa le intreb daca mai au nevoie de ceva daca mai raman bani.
Azi sarbatorim o luna de cand familia s-a intregit.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ralucames spune:
buna dimineata iubitelor!!
La Multi Ani, Luca
sa fii sanatos si fericit mereu, Manu
sa te bucuri la maxim de flacau mereu
drum bun acasa si vacanta placuta.
Criss, tare rau imi pare sa aud ca sunteti bolnavioare... sper sa va reveniti repede cu toate; 
Stanca
,
la cat mai multe luni!! Felicitari si pt. cumparaturi, harnicele noastre
Sanatate multa la toti bebeii bolnaviori, sa va dea Dumnezeu putere sa ajungeti repejor acasa, fiecare in mediul drag!
noi suntem ok.dpdv al sanatatii, sper ca pe Stefi s-o mai trimit pe la parinti/socrii cateva zile, dar in limita dorintei ei
mai trec, dar azi avem program de finalizare a curateniei, etc.etc.
va pup cu drag, o zi cu spor!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
olim spune:
salutare si de la noi
toti bolnaviorii
va dorim si noi o zi exceletna, aici este arg medieval, si ma gandeam sa il scot pe alex mai pe amiaz intr-o plimbare, mai vedem.
acum astept sa se termine masina de haine, sa mai adun de prin casa, marius a plecat aseara in olanda si nu stiu daca ajunge pana la craciun, mai vedem, iar eu de luni la munca
toata gasca si vorba ralucai, o zi cu spor
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
carrie spune:
buna fetelor
incep si eu sa-mi revin, dar sunt in continuare ff obosita.Sofi a facut o infectie dar nu stim unde, doar analiza sangelui ne-a aratat ca e infectie...a facut si febra si diaree dar interesant e ca in scaun a iesit totul normal desi arata nasol si mirosea si mai nasol
ieri ne-am chinuit 2h sa-i recoltam pishu si s-a inhibat atat de tare ca nu facut
deci poate fi infectie urinara dar nu am reusit sa o depistam.acuma facem tratament cu antibiotice si s-a preferat injectabil ca sa nu-i distrug iar flora dat fiind ca ne mai luptam cu acea candidoza intestinala.
a slabit umpic mamarutza noastra
partea buna e ca antibiotic nu a mai primit din primavara dar totusi ma necajeste ca are sensibilitate la tubul digestiv dar si in sfera ORL.
azi era oricum mai bine, putem merge mai linistiti la Christmas party la Mihai la job.
Flavia ma bucur ca ne-am cunoscut imi pare rau ca in aceste conditii.am fost aseara deja la tratament si cum noi aveam deja "pile" fiind pacientii Cristinei Blag am pomenit si de voi.la sofi nu stiu cat i-au iesit leucocitele dar mi-a explicat ca e normal ca in infectii sa aiba numarul marit.ti-a dat vreun medin motive de ingrijorare?
si Antonio a suferit mai multe infectii deci ii e solicitat organismul, nu te stressa si cu siguranta sunteti acasa pina miercuri.
o sa fiu si eu mai activa zilele viitoare, am avut o chestie nasoala la job si acuma trebe sa trec over.incep sa simt Craciunul, suntem in concediu
va pup pe toate ma duc sa fac ceva cu freza
sa pot
carrie spune:
Arleena ma bucur ca ati scapat cu bine, stiu ce stressanta e operatia pt parinti.
Olim, nasol sa incepi munca de Craciun, iti doresc sa fie intr-un ceas bun.
RAlu ne e dor de voi abia astept sa ne vedem si sa o aduceti si pem Adela cand veniti pe la noi.
Stanca felicitari pt cumparaturi, pupam copilasii!si pe ai tai
restul gastii 

multi multi
svety spune:
Si pe mine ma ingrijoreaza putin Dani. Ma tem sa nu aiba polipi. Si la el parca suna beceu si bazut... Mi-e groaza si parca nici nu vreau sa il duc la control, ca eu asa am fost de traumatizata de operatia de polpi...nici nu vreau sa imi amintesc! Aveam vreo 8-9 ani.
Stanca multi, multi ani impreuna sa aveti
.
Cris, asa am patit cu dani cu infectia urinara. Parea ca nu are nimic, in afara de febra mare. Doctorii ziceau ca or fi dintii,dar nimeni nu zicea sa-i fac urocultura. Pana am ajuns la Cluj la dr. Zaharie. Ea a spus din start ca e infectie si dimineata eram la UPU, unde am stat de la 8 la 12 ca la puiu mamaii, i-a iesit colectorul de la totonel. Asa ca asistenta disperata a luat testul acela si l-a lipit de scutec (Dani avea vreun an) si a iesit infectie cu E coli. A luat un antibiotic sirop care a avut efect in 24h. Dani nu iesea de aproape 4 zile din 38-39-40-40.5.
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
nana_sim spune:
Buna dimineata!
A 
asta-noapte, ce frumos si pace e la ora asta cand nu misca nimeni, la o casa in zare vad lumina si fum pe horn
Va poftesc la
, deci forum si cafea! Azi cu prajitura, ca am o tarta in cuptor 
De la Mariana salutari si scuze ca n-a anuntat de plecare, n-aveti grija am
eu si pentru voi.
Mai am de cumparat un cadou pentru nepotul meu si mi-a pierit inspiratia, astept idei daca aveti ![]()
Stanca cum a fost la copii? Mai astept niste bani luni si ti-i dau sau ii duc direct acolo cand merg cu faina. Ce zici?
Apropo de faina, Ioana cata vreti sa duceti ca si noi aveam un sac pregatit pentru asta si sa nu-i ingropam totusi ![]()
Sa va fie duminica frumoasa si linistita!
roxana1974 spune:
Buna dimineata dragelor
Simo
iau cafea si praji, tks, chiar daca am bagar deja cioco in mine. Mi-e rau, io am o dilema mare de tot
daca sa merg la sala la
sau nu, iar tu, vii la 7:55 duminica dimi si-mi spui ca ai tarta ca cuptor? Poa' sa-mi fie ever mai rusine ca acum? Nu! 
pua ha ha apropos de ce vad pe geam: imi place ca s-a asternut o tzaruca de zapada pe copaceii din livada, dar dupa livada vad o casa mare si frumoasa, nu scoate fum, dar are un geam mare cat peretele si-i vad aluia plasma imensa, daca-mi pun okelarii, vad si la ce emisiune se uita ![]()
Stanca, numai ganduri bune lansez cu prastia in directia voastra, aseara va pomeneam cu Nasty! Multa fericire va doresc impreuna. Eu aseara m-am certat un pic cu Nasty ca-l intrebam ce zice, sa infiem si noi o fetita, ca daca ne apucam de facut inca un copil (ceea ce nu mai am rabdare, sarcina,alaptat, bla bla) nu stim daca nu iese tot baiat...si sa luam o fetita de gata
, uai, nici nu puteam sa-l injur mai rau, e atat de refractar ca nici nu are argumente, doar pe nu, si sa pun mana sa mai fac unu' eu
asa ca sunt dezamagita, nu de raspunsul lui, cat de atitudine si conceptii inguste, Jeez!!! acum vad, dupa 9 ani de casnicie...
Dupa cum scriam mai sus, dilema ma roade rau, am argumente si pro si contra, cand sunt de acord cu pro, le mai caut odata pe alea contra si cand am reusit sa ma pun contra, ma iau de alea pro
cre' ca nu-i de bine ...
mai incolo va zic ce am facut...
va doresc si eu o zi frumoasa si minunata asa ca voi!
Roxa
svety spune:
Roxa, am avut si eu aceeasi discutie cu al meu Mihai. Aceleasi idei,aceeasi minte ingusta...
ma uit pe igoogle si vaz ca va ninge...ce fain o sa fie la socrii la munte!
Fetelor, cum e prin magazine? Se poate umbla
. Pe la Carrefour sau Cora.
Pana una alta, ne-a lasat Primaria fara bani de Craciun.Adica am luat 500 lei si atat. Nu sunt bani. trebuia sa iau 18 meleoane, cu prime si alea alea. Noroc cu Mihai 
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy