Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 21
asi spune:
Beau un gin tonic(foarte tonic
) in cinstea voastra!
Sa aveti numai bucurii in noul an.Noi petrecem acasa cu copii si eu mai bag un ochi pe net.Asa ca daca doriti si puteti va astept pe aici sa incingem un chef.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Mariaa spune:
ma scuzati ca dau buzna ![]()
sa aveti un an nou fericit cu muuulllta sanatate si muuulteeee bucurii!!!
LA MULTI ANI,2009!
un copil creste in inima mea
ralucames spune:
fetelor dragi, am intrat si eu, cam rupta, dar-vb. Cristianei, nu ma las![]()
sarbatorim si noi acasa, in formula extinsa
de data asta, cu vara-mea in dotare si socrii care vor sta cu bb... va fi fain, sper sa jucam remy, sa stam tolaniti la televizor, cat om rezista... s-ar putea sa iesim la artificii, ca ne bate Stefania la cap... dar noi lenesii am sta acasa... am gatit si eu, m-am dat in stamba cu peste, purcel, sarmalutze, ciorba, salate... prajiturile le-am primit de la mamici![]()
Mariana, mii de
, esti delicioasa si la tel., nu numai pe net
Stanca, ma bucur din suflet ca am fost de folos, cate putin... sa ne traiesti si sa ne mai mobilizezi, ca o stii face
Criss, 
va doresc tuturor multa sanatate, fericire si liniste sufleteasca in noul an, sa avem parte de muuulta iubire si tihna!!! LA MULTI ANI !!!
ma duc la dush, va pup din nou, ne vedem in 2009

pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
mariana tache spune:
Dragele mele, din adancul sufletului va doresc un AN NOU FERICIT, cu sanatate si implinirea tuturor dorintelor bune!!!!
Va iubesc!
Sa ne vedem cu bine in anul care vine!!!!!
Paaaaaaaaaaaaa
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
Ma rog ca Bunul Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. LA MULTI ANI!
Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfirsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.
ALEXANDRU,OLIMPIA SI MARIUS
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
olim spune:
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru voi si familia voastra. "La Multi Ani!" Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!
BUN VENIT 2009!
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
carrie spune:
Bine ai venit 2009, te privim cu speranta, incredere si optimism.
eu am cam baut Bailey's
cel putin o gura zdravana pt fiecare din voi![]()

ralucames spune:
bun gasit gashca, in 2009!!!
sa ne dea Dumnezeu sanatate si sa ne fereasca de rau; in rest, speranta, incredere si optimism, avem muuult;
all
si eu va iubesc mult, pe toate

pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita

si