Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Sorcova vesela, sa traiti sa infloriti ...
http://www.youtube.com/watch?v=CJ0qoJvq4Z0

Sa aveti de toate, sa fiti generoase, frumoase, iubite si pe deplin implinite. Poftiti la prima cafea de anul acesta, cu frisca, prajituri cu ciocolata si scortisoara si cu toata dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

... taaare ca piaaatra, iute ca sa(hic!)geaaaaata... La Anu' si La Multi Ani!"

io atat am avut de zis acum...imi fac bagaele ca maine o stergem...daca pot mai scriu de pe acoo, ca ne luam leptoacele...daca nu, va scriu in 10-11 ianuarie
si va pe toate
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

LA MULTI ANI!!!
sa fie 2009 un an cat mai bun sa fim sanatosi si iubiti

cred ca nu am mai intrat de la Craciun
Revelionul a fost si la noi acasa...am chemat iarasi socrii sa cinam impreuna si pe la 23 au plecat acasa sa ii prinda noul an in pat ...din pacate Norbert s-a racit foarte tare....sau a fost raceala veche si acum ieri seara s-a acutizat....ii curge nasul ca robinetul ...asa ca am zis pas la artificiile din centru desi de 3 ani am tot fost. Apoi ca sa inceapa bine anul am tras o cearta cu sotzul ....da sper ca asta sa ramana singura zi nasoala din tot anul (optimista mai sunt ).

va doresc distractie placuta in continuare

va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

'' Varsa Doamne Har si bine peste casa, peste masa , peste oamenii din casa, sa le faci viata frumoasa''

LA MULTI ANI cu multe bucurii in 2009

Tuturor , multumesc, mie imi faceti viata frumoasa

Cu drag Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

LA MULTI ANI, TUTUROR!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

LA MULTI ANI TUTUTROR SI MUUULTA SANTATE IN NOUL AN!!!

Dupa cum v-am mai scris noi suntem in continuare bolnavi, Antonio e cu pneumonie de 4 saptamani :(....de atunci e cu tratament intravenos ...a inceput cu penicilina 6 zile, a continuat cu axetine, apoi cefort si acum de luni este cu fortum + gentamicina!!! nu mai rezist...a schimbat N branule este chiriut pe manute saracul...la ultimele analize (miercuri 31.12) proteina c reactiva era 5,6 :(((...deci infectia exista in ciuda avalansei de antibiotice....sunt disperata!!! pe langa antibiotice ii mai dau sirop de tuse mucosin alternativ cu calmofluid, aerius, enterolactis si liv 52 si minimartieni (vitamine)...simt ca sunt la capatul puterilor... parca e un cosmar care nu se mai sfarseste
Colac peste pupaza a mai facut si Alex febra 39,1 in ajunul anului nou...acum e si el cu antibiotic zinnat sirop...sper sa scape macar el de branula
Asa sarbatori nu am avut niciodata si nu doresc la nimeni sa aiba vreodata...de aceea nu-mi doresc de la noul an decat santate si liniste sufleteasca ceea ce va doresc si voua din plin!!!
O seara buna si linistita!

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vai Flavia cate aveti de tras.Sanatate multa va doresc

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

hello ladies!

Flavia imi pare nespus de rau de necazuri, si asa e cand vine unul vin mai multe, m-am gandit la voi, am sperat ca iesind atunci cand ne-am intalnit din spital ati scapat de baiuri(noi atunci am fost si impartit pachete de Mos la copilasi).dar ce zic medicii de ce nu cedeaza la atatea antibiotice?au localizat bacteria, nu cumva e virus rebel si atunci antibioticele n-au nici o influenta?e, dar sunt sigura ca ati discutat toate variantele, ce medic va urmareste acolo?
va doresc multa sanatate, sa va faceti bine si un An nou mult mai bun!

fetelor da ce de liniste pe aici, va odihniti?

cand ma gandesc ca mai e doar o zi si mergem la munca.noi am petrecut tare bine zilele astea,dupa un Rev minunat cu ai nostri, am iesit mult la zapada(am fost la partia din Feleac), am mai fost in vizite,la manastire la Tauti, a fost tare bine.
azi noapte am avut o noapte mai proasta, Sofi sau a avut un cosmar sau o doare caninul ce sta sa iasa dar a plans mult si in final am adormit strangand-o in brate la noi in pat si ne-am trezit dimineata tot asa

no va pup, haideti scoateti capsoarele si voi,mi-i dor sa va "aud"

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Dragele mele, LA MULTI ANI iar anul care tocmai a sosit sa va aduca multa pace si liniste in suflete!

Noi am sosit de o ora de la munte, am petrecut acolo un revelion reusit, si am schiat de numa...mai ales copiii care din comoditate au preferat mai mult saniusul. Dar a fost bine si asa, era un peisaj de basm cu zapada muuuuulta si vin fiert cu scortisoara. Anyway, am fost inconjurata de iubitii mei si asta a contat cel mai mult, iar daca toate astea s-au intamplat si intr-un decor de basm...cu atat mai bine!

Acum merg sa ma odihnesc si sa imi revin ca de luni incepem greul... Mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

hey fetele...nu da nimeni cafeaua...nu citeste nimeni presa...ce naiba?! io va spun ca sunt oleaca obosita asa ca...merg la un ca altfel incep maine rau...mai rau nu se poate...si cand te gandesti ca miercuri e sf.Ion...not again?!

Mergi la inceput