Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 23
olim spune:
salutare tuturor
si noi suntem bolnavi, alex de 2 zile e cu febra 40-41 care nu a vrut sa coboare cu nimic pana azi noapte cu nolotil supozitoare, se pare ca e un virus asa ca ne trata cu lichide multe, mucolitice ca are nist emuci saracu
si cu ibuprofen.Marius a luat si el si joi noaptea in spaital stand cu alex a facut si el 39.5
a sa ca ama vut un inceput de An Nou urat de tot
flavia sanatate multa va doresc, stiu cum e sa fii la capatul puterilor, si eu trag cu alex de o luna muci, febra si tuse, dar astea 2 zzile m-au terminat psihic
va doresc o duminica frumoasa tuturor
si MULTA SANATATE!
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
asi spune:
Am trecut sa va urez multa sanatate bolnaviorilor.
Mai fetelor nu deschide nimeni capitol nou?
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ralucames spune:
ola gagici!! am incercat de 3 zile sa intru sa va scriu, dar m-au cotropit copiii, asa ca am renuntat...
imi pare rau de bolnaviori, Flavia, ma gandesc intens la voi, Doamne ajuta sa scapati odata de tot raul; sa ne spui cum mai evoluati...
sanatate si lui Alex, Olim-multa putere si tie!!
of tu fetelor, ce de probleme pe lumea asta....
si eu is suparata pe cineva din familia mea, s-au intamplat kestii ciudate.... dar timpul le va rezolva pe toate, bine ca suntem sanatosi....
sper totusi ca noul an sa mai stearga din stressurile ce le-aveam, sa aduca mai multa liniste in suflete si sa ne fereasca de rau....
servici usor gagici muncitoare, 

pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI!!!!!
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
mariana tache spune:
Poftiti la subiectul nou: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131507
La revedere, 2008 ;).
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!