Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Roxana eram aici, la ora de compunere; a durat un pic mai mult deoarece povesteam si cu niste domni draguti .

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare sid e la noi
mariana ma bucur ca ai avut un Craciun asa cu il meritai si cum ti l-ai dorit
roxa am uitat sa iti zic si eu de brad, dar mobila si decoru e absolut super
carrie, pupam printesa asa e are dreptate copii fac si prostioare.
fetelor va pup pe toate, mie nu imi mai ajunge timpu de cand am inceput munca si doar ca ma duc juma de zi, marius a pelcat in barcelona cred ca ajunge miercuri dimineata, alex e cu tuse, muci, deja m-am saturat , nici nu stiu ce sa ii mai dau.
va pup pe toate si va doresc numai bine
mai trec pana la revelion, sper

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Am intrat si eu sa va urez La Multi Ani! si un an nou plin de sanatate si multe, multe impliniri.
Va pup pe toate-toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Hadeti dragele mele la o cafea buna!

Mariana la plecare nu a fost cu intentie dar dupa cum stiai masina era langa locul de luat masa.Nu mi-am mai luat haina deocamdata dar cred ca nu renunt.

Ieri am fot la cumparaturi dar n-am luat nimic.Am luat doar pijamale, papuci de casa si ghetute pentru copii nostrii de la Maica Domnului.Azi ma duc sa termin toti banii pe cmparaturi si sa le si duc lor.Si cu asta gata campania noastr de Craciun.
Sunt putin ingrijorata ca Razvan tot nu termina cu tusea.Nu mai tuseste rau dar nici nu e bine.Sunt foarte hotarata ca dupa anul nou sa-i fac niste analize si raza la plamani ca imi trec prin cap tot felul de ganduri.
Azi am programat sa fac si curatenie si cumparaturi si maine doar sa gatesc.Acum sa vad ce o sa iasa.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

buna dimineata din nou!

inteleg ca pe perioada vacantei am castigat postul de cucosul ogradei

voiam sa va spun doar ca e asa pace pe lume in dimineata asta. poftiti la cafea cu energie ca azi fac mancare, prajituri si curatenie. desigur asta e visul meu de dimineata, cand n-am baut cafeaua inca (da' ce bine miroase aici, langa mine) si totul pare lin si senin.

Roxa salutari si pentru Rolo

Mariana mi-a placut cum aratai ieri, chiar se vede ca ti-a priit acasa. poftim linkuri catre "ursi"
http://www.youtube.com/watch?v=8U-6iw3kwpY
http://www.youtube.com/watch?v=ZZ2pEkcj94E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Stanca la Paul pentru tusea umeda a functionat tare bine extractul de muguri de carpen, intr-o saptamana s-a vindecat complet si tusea saracul ca mi-era tare mila de el.

Pentru tusea uscata ceaiul de ceapa si cimbrul+multe lichide

Mai vin
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragelor,

am ajuns acasa tarziu de tot, superobosita si cu multe treburi inca neterminate...merg sa ca-s prastie si poate am timp sa scriu maine mai mult. am de lucru mult de tot si la birou, my god, nu imi imaginez cum s-a adunat atata pentru ultima zi din an

va
pe maine
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Hello gagix!

Razvan mai bine dar e pe antibiotic.Dupa a doua doza nu mai tuseste decat foarte rar.
Ieri am fost in vizita la Cristiana si ne-am intalnit si cu Oana si copii.Asa fain s-au distrat copii , mai ales baietii ca fetele sunt prea mamoase sau prea mici.

Tot ieri am fost cu inca o tura de cumparaturi la copii nostrii.Le-am luat pijamale 20 buc,ghete 10 perechi, papuci de casa 16 perechi, detergent, dulciuri, iaurturi,sampoane, sosete.Eu zic ca si campania asta a fost o reusita desi sincer nu-i dadeam nici o sansa asa ca dragele mele va felicit si va multumesc pentru participare si implicare

Ne vedem la anu'

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

dragele mele,

vreau sa va doresc din suflet "La multi ani!"
Noul An sa fie unul plin de iubire, presarat cu fericre si plin ochi de sanatate.sunteti in sufletul meu si ce ne dorim noua va dorim si voua.

eu am robotit azi toata ziua acuma m-am asezat putin, am facut la amiaza fripturica de pui si pireu cu cas si sunca, diseara am platouri reci si o lasagna speciala, vom fi in familie si abia astept.
ma simt fericita, implinita si optimista asa ca veniti de luati din butoiul cu PINK.
am avut zile frumoase si am revazut o parte a gasti(Ralu, stanca si Oana+picii deliciosi aferenti)

Mariana bine ai revenit, im pare rau ca nu am deschis doua zile forumul sa vad ca esti in Cluj

Roxa distractie faina si drum bunramane cum ne-am inteles cand va intoarceti.

Ralu noi ne-am auzit deja azi da oricum va mai pup odata virtual si sunati-ne de cate ori vreti.

Stanca, Oana,Simo, Flavia, Arleena, Rolo, Olim,Manu, Dana, Ioana va imbratisez cu drag, va dau muulte si va doresc un an minunat.

La multi ani inca odata!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Simo ai fost super dragutza cu cocosul ogradei, si noi suntem matinali da nu ca anii trecuti, fetele ne lasa acum pina pe la 8 sa dormim, is curioasa cum ma scol iar de luni la 6.

Stanca, una din fete nu a fost nici prea mamamoasa nici prea mica si le-a tinut piept tinerilor(ghiciti care)

pupici da tot mai viu azi

Mergi la inceput