Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 19
roxana1974 spune:
dragelor. acum imi beau
si ma uit c-ati scris.
Cristiana, no, asteptam sa scoti capsorul de la caldurica si comfort si sa dai cu turta dulce in noi, cu aroma de vanilie, de veselie si voie buna! De acord, de nu stu cand ne tot programam sa ne vedem, sa vedem cand ne si iese ![]()
Mie nu mi-a iesit sa vad nici un film si nici sa merg la patinoar. Cand am avut timp, am stat online si m-am flendurit haotic prin casa, aseara doar am facut o baie cu spuma si am povestit cu maicamea. Azi as vrea sa merg in sfarsit la sala...Deocamdata am casa plina plina, e soramea aici cu copila si mama si e un dezastru de zile mari. Trebuie sa plece catre Vatra Dornei imediat.
Ok, va las aici si revin mai incolo...
Va 
Roxa
asi spune:
Multumesc dragele mele
.
Roxa sper ca in cateva luni sa stau in cada mea ca aici nici de asta n-am chef.Mi-a prins bine rasfatul de ieri.
Cristiana ce fain ca ati avut o seara in doi
.Si mie mi-e dor de una dar inca nu se poate.
Simona mai trebuie sa iau papuci de casa si pijamale pentru copii si super au picat banii astia.
Copii sunt mai bine.Razvan inca tuseste dar nici nu ma mai mira deja atat a tusit si Maria cred ca face febra de la canini ca e tot cu mana in gura si a intrat la cura de slabire.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
romana_74 spune:
ROXANA-
imi place la nebunie bradutul tau... e foarte stilish... buna ideea cu panglica...pe anul viitor! Dar ce imi place mai mult e ca ai mobila fix ca si a mea...de la arta jucariilor...bestiala mobila...daca as fi avut o sufra mai mare imi mai luam de la ei si alte piese... au o mobila de poti sa mori...si din lemn...eu nu suport palul, asa ca...am optat pentru pal doar la copii si in bucatarie...in rest...natura!
Merg sa imi pregatesc haine ca mergem la munte si am de facut o gramada de bagaje... Mai vin.PA!
asi spune:
Ioana ce fain ca mergeti la munte .Ce m-as duce si eu cu piticii dar poate in ianuarie o sa mergem.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
roxana1974 spune:
Stanca, Ioana
ioi, si mie imi place mobila asta si culoarea inkisa, asa e, e de la mobila si jucarii, marfa buna, romaneasca si cu pret bun. Io regret ca nu am mai luat inca un corp de biblioteca, tot mai urmaresc, ca dupa ce am luat noi, a mai venit o colega si a golit stocul...
Stanca draga, ma bucur ca esti mai bine, trebuie sa mai gasesti ceva cu ce sa te rasfeti din cand in cand, mai ales ca acum muncesti mai mult, cu 2 copii nu e tocmai usor, iar perioada prin care trece Mary e chiar solicitanta, nu tre sa zic eu asta...multa putere iti doresc!
Inutil sa va mai zic dragelor cu cate 2 copilasi cat va admir ca aveti putere sa gasiti chestii si resurse ca sa va si bucurati de ea viata!
va las aici ca mai am de facut treaba, gasca lui pitzigoi a sters-o azi la munte iar eu tre sa ma pregatesc de ziua de maine, am de calcat si de spalat...
Roxa
romana_74 spune:
Da, STANCA- mergem la munte de miercuri si stam pana pe 3 ian, iar de pe 4 ian Matei pleaca in tabara cu Calin, sotul Simonei...asa emotii am... am vrut s ail las si pe Luca, dar e tare mucos si cred ca va trebui sa il operam de polipi ca nu se mai poate...asa ca...m-am hotarat sa nu mearga ca nu as vrea sa faca pe acolo vreo infectie de la muci si sa faca febra...la anu va merge sigur, basca ca mai si face cateodata pisu in pat si nu as vrea sa rada copiii de el...
carrie spune:
bag si eu un Bailey's de seara
buna zeama asa-i Simona?![]()
no tre sa va pove ca azi a fost una din zilele cu Theiutza cu ardei rosu in fund, nu m-am putut intelege cu ea,a fost agitata, crizata, obraznica, sunt convinsa ca stiti voi una din acele zile(ziceti ca stiti ca sa nu ma ingrijorez
)no ziua a fost faina da gaza a sfarsit-o pedepsita, lucru care nu se intampla des.
da ce vreau sa va pove eu e finalul, dupa discutiile de seara cu ce a gresit alea alea zice serioasa:
"tu mami, azi mi-ai zis ca la 5 ani sunt copil inca deci mica, pai astia mici mai si gresesc!"![]()
Roxa, lucrezi maine?as zice naspa da am citit ca acest cuvant e dorinta refulata de a injura
si ca suna f urat asa ca spun mai stilat..ff neplacut![]()
![]()
va doresc noapte buna si o saptamana faina
nana_sim spune:
buna dimineata!
se cunoste ca-i vacanta, trezire tarzie ... a trait forumul fara cafea pana la ora asta, se poate? Ia poftiti aici cafea simpla
, de lucru, ca azi ma apuc de pregatiri pentru revelion ![]()
Mariana bun venit la vatra!
Stanca dar ce s-a intamplat? ce s-a schimbat in viata ta frumoasa? sa nu te aud cu nu mai avem bani pentru nus'ce lucru pentru casa. Inima sus, esti desteapta, frumoasa, implinita si asta e tot ce conteaza. Ia varsa aici povestea ca sa ai
de suport.
Va zic spor in toate cele, eu am inceput glorios cu programarea la manichiura pe 31 dimineata la ora 8 ![]()
Simona
mariana tache spune:

Nici nu stiu cu ce sa incep; adica cu ce sa ma pedepsesc; sa-mi pun cenusa in cap? sa ma
?
In orice caz:
pt plecarea mea ridicola, fara urarile de Craciun, fara sa va
pe fiecare.
Ca si circumstante atenuante va rog sa luati in considerare faptul ca am fost singurica cu copiii si am fost in urma rau cu bagajele pt plecarea in MM + Stefan era cu febra 39, fara alte simptome si eram cu ochii pe el, vorba Stancai.
Dar sa stiti ca m-am gandit la voi, la fiecare in parte
.
Am citit din urma tot (Simona, esti absolut mortala!!! ) si de aia nu am scris ieri cand am sosit; am vrut sa fiu cu lectia invatata
.
Am avut un craciun fff frumos; linistit; placut; am simtit un minunat sentiment de iubire pt toti cei din jurul meu mai mult ca alta data; si nu ma refer la familia mea (caci pt ei e maximul); ci la alte neamuri, fini, prieteni; i-am revazut cu mare mare drag; eram curioasa daca voi simti lipsa personajului masculin, ca stiti cum este la sarbatori; dar nici pe departe!!! chiar m-am surprins cat de bine mi-a fost asa, impacata cu mine, doar eu cu copiii (si parintii); si acum cand va povestesc, ma inunda aceeasi dragoste; dar de data asta e pt voi
, dragele mele!
Stanca m-am simtit teribil de bine azi, la polus!!!
mi-a placut la nebunie; la plecare ati fost mortali
. Am uitat sa iti spun ca mi-e dor rau de Maria; si de Razvan, dar fata asta a ta m-a cucerit iremediabil!!! Ti-ai luat haina???
Roxana ce faci, frumoaso? m-am uitat la poze; superbe; si vroiam sa iti spun asa: cat s-a vazut in poze din casa ta e suficient de relevant; ai o casa eleganta, asa ca tine
.
Simona, eu nu am putut sa vad dansul ursilor; imi dai un link??? f frumos ai picturat craciunul vostru! 
Cristiana
pupam mica inteleapta!
Erika, sunt sigura ca Beatrice nu va avea probleme la inimioara!
si zic si un Doamne ajuta!
Ce bunatati/specialitati ai facut de craciun! waw! am salivat cand am citit.
Raluca, un
special
; cum sunt copiii?
Pana aici m-a tinut memoria
.
Cate un
si o
pt fiecare dintre voi.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4