Cluj rulz!(87) - Sarbatori fericite!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

revin cu ursii aia, priviti o parte din parada

sau o parte din dans la o casa de gospodar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao dragelor!! Buna dimineata! Mi-am baut o cafea si jumatate, inghitit ciocolatelele de toate zilele si-am zis sa dau cu scrisul.

Simo multumesc tare de aprecieri...si de ganduri...trebuie sa-ti spun ca "intensitatea" frustrarilor si nemultumirilor mele a scazut dramatic in ultimele luni, si chiar daca ma mai lamentez eu pe ici pe colo, nu se compara cu ce a fost acu un an sau mai prin vara, sunt, mult mai ok...dar frumusetea de la suprafata nu are nimic de-a face cu toate astea, cred...

Am urmarit paradele, interesant obicei, eu m-am amuzat! Cred ca e o chestie super sa fii gospodar acolo si sa vina dansatorii la tine in batatura sa te colinde!

Ralu ma bucur ca esti mai bine si treci cu rabdare peste toate. Fain ca Stefi s-a distrat asa de bine, vai si Serban canta colinzi tot timpul si pe scari in jos si in sus la bloc, si in masina e foarte simpatic!

fetelor, dati cu news!

Va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Buna ziua, dragi clujence!

Sunt si eu in vizita pe la voi si e tare frumos.

Am o rugaminte presanta: cunoasteti careva un proiectant bun si de incredere pentru modificarea unui proiect de constructie, re-autorizare si tot tacamul? Mii de multumiri in avans.

Gabi Rus

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna ziua lui Craciun!
Dragele mele mi-a fost dor de voi.Noi am fost la bunici si ieri la amiaza am venit acasa.A fost frumos dar cam greu sa ma tramabalez cu de toate la pitici.Asa ca dupa 2 zile de petreceri intense am venit acasa dar nu oricum Maria cu febra si Razvan cu tuse.Acum stau cu ochii pe ei sa ved ce si cum.Io nu vreau sa va povestesc de papa si praji ca atatea am mancat ca efectiv nu cred ca mai am nevoie de ceva in urmatoarele saptamani.

Roxa e super ca nu mai esti frustrata si nemultumita dar ca stacheta sa nu ramana jos am preluat eu stafeta.Teoretic n-as avea de ce dar am acumulat atatea ca deja dau pe afara.

Simo chiar e fain obiceiul si mie mi-ar placea sa fiu gospodar sa vina astfel de uratori.

No si ca sa-mi mai treaca frustrarile mi-am bagat picioarele intr-un lighean cu apa fierbinte si mi-am aprins niste lumanari aromate.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Gabi eu am colaborator un proiectant si as putea vorbi cu el de problema ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Buna seara lui Craciun! fetelor, dragelor, m-am gandit la voi printre sarmale, prajituri si alte alea... sa fiti fericite, sanatoase si Sfintele Sarbatori sa va aduca in casele voastre multa pace si liniste!

SIMOOOOO- te-am sunat de numa...vreau sa ne vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

asi, pot sa iti scriu pe PM pentru mai multe detalii? Merci mult de tot, esti o doamna

Mergi la inceput

Gabi scrie-mi ca vorbesc cu el luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabirus

asi, pot sa iti scriu pe PM pentru mai multe detalii? Merci mult de tot, esti o doamna

asta asa e, subscriu si eu

Doamna draga, nu te frustra, nu tu! Unde a disparut atata hotarare, intelepciune si rabdare? Oricum, drept tratament, ai facut bine sa incerci sa te rasfeti, dar cred ca nu e de ajuns, trebuia sa intri cu totul in cada cu spuma si sa o inconjuri de lumanari parfumate (ioi ce idee mi-am dat, acum fug!!) si sa-l somezi pe Bogdan sa nu dea drumu' la copii ba chiar sa-i distreze, macar 3 sferturi de ora . Sper ca esti mai bine, daca vrei, iti pot oferi umarul meu drept, ala e mai intelept

Ioana

gagici, mai ziceti!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

HO-HO-HO Meeery Christmas!!

imi scot si eu capul din culcus,am avut niste zile minunate, cu multa caldura si cadouri.fetele au fost delicioase.azi sunt in vizita la bunici ca noi sa avem o dupa masa in doi si sa ne rasfatam.am vizionat Mamma mia!si vi-l recomand cu caldura ptr buna dispozitie
cu mancarea eu mai usor, alaltaieri am mancat prea multe vinete si ieri am pleznit o indigestie asa ca azi am lasat-o mai moale.

Stanca, sanatate picilor,stiu cum e cand pleci cu doi de acasa, noua ne ia o ora sa ne mobilizam.am si eu un umar disponibil si prietenos.faceti-va bine ca va asteptam la noi.

Roxa,noi doua musai sa ne vedem curand, am feelingul ca avem f multe de povestit.

Oana, voi ce faceti, scoate-ti si tu capul

Simona, ai descris asa frumos ce ai simtit

Flavia cum se simte Antonio?

fetelor va pup pe toate cu mult drag.Ioi e "Logodnica locotenentului francez" pe MGM, ce fain ii sa ai o seara culturala

Mergi la inceput