LMA Clopotei de ian-febr 2008 (155) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 17
Ioanact spune:
Am uitat un filmulet: Ma plimb prin patut, la urma parca vad ceva, dar mi s-a parut
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 35 ZILE 
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
Ce frumoase poze tocmai am admirat eu!
Anca.b, ai acolo un buflei frumusel, care iti seamana leit!
Ploscariu, nici puiul tau cel mic nu e mai prejos la capitolul falcute, iar surioara e o domnisoara frumoasa ca mami!
Benji, nu-i asa ca-i buna cioco? Si sa stii ca esti un scump cu tot cu bretonul in zig-zag!
Eva, o dulceata blondina, imi place de mor cum merge si cum se joaca cu masuta!!!!
Milan, un frumos cum ne-am obisnuit, pravalit printre bilute colorate! Ema, am vazut ca il tii mai dezbracatel, as face si eu la fel, dar cat de cald poti sa faci in casa cu bebe?
Miri, un mesaj special pt tine, imi era foarte dor sa mai scrii...dar scrie-ne! Ce mai face fostul cretulin la scoala? Cum se ma inteleg baietii? Si la job cum mai e?
La noi au venit azi socrii mei. Am comandat mancare libaneza, a fost un succes :-)
Fetele, eu nu stiu ce sa ma mai fac cu trezirile de noaptea ale Sofiei. Cred ca-i dau maselutele, ca prea se "maseaza" toata ziua cuc e prinde undeva in spate la gingiuta... Dar e epuizant :-( ... Azi noapte am culcat-o la 9 si pana dimineata m-am dus la ea de 4 ori. Din fericire, am luat-o din pripa, nu se trezise de tot - plangea in somn - am leganat-o putin in brate si am pus-o la loc. Dar e greu pentru mine...Iar daca apuca sa se trezeasca de-a binelea, ii ia si doua ore sa adoarma la loc...IoanaCt, Sofia are doua ore constante de trezire: 10.30 si 2 dimineata...restul sunt variabile...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
miri_mik spune:
muuuah! pt stancutsa si sofiutsa dulce! si special pt voi... imi pare rau sa aud ca inca va treziti noaptea... desi imi sta in varful degetelelor sa va scriu un sfat, n-am s-o fac. ultima data m-am suparat ca magarul pe sat pentru ca fetele nu prea intelegeau ca eu va vreau binele. stii tu, faimosul dresaj. dar ca sa te incurajez, am sa-ti spun asa, ca sacha se mai trezea si el pt ca, din inertie, ca sa nu-l trezeasca pe bruno, si pt ca eu ma trezeam oricum sa merg la servici, il "adapam". vezi doamne sa doarma apoi pana dimineata. GRESEALA. mi-a trebuit apoi o noapte d eplansete, urlete si frustrari sa-i scot bibele din sistem. 3 ore d eplans dupa care a adormit (asta s-a intamplat pe 14nov)si nu s-a mai trezit noaptea. iar ca sa fiu "nebuna" pana in capat, m-am uitat si la o emisiune speciala cu invatarea somnului la copii cu pb si... sunt fericita ca n-am facut o tampenie. curaj!
ashea... bruno merge la scoala zburand pe usa! a durat 6 zile impartite pe 2 sapt ca sa se obisnuiasca. face din ce inc e mai rar pe el, deci se controleaza mai bine, e fericit de numa! in fiecare zi scoate cutia cu mancarica de la 10 si-mi arata ca a mancat tot. de la 1 dec ramane program integral 8.30-15.25. fara sa doarma. apoi vine acasa, face oc riza de plans de oboseala si se cere singur in pat. doarme pana vine frate-sau si tipa din camera ca a venit sacha; una peste alta, mai si mananca acolo la scoala; deci chiar nu am nici o pb cu el! d emos nicolae am fost sa-l scot d ela scoala (ei au sarbatorit miercuri) si am bocit ca o talamba cand i-am vazut pe copii aliniati, astia micii cu stegulete in mana cantand si tipand ntuziasmati cand mosul le-a adus cadouri! m-am ramolit frate de cand cu copiii astia!:)))
la servici, daca tot m-ai itnrebat, e de bine. am semnat al doilea contract temporar inv reme ce o multime de colegi au fost pusi pe liber... vedem noi in mai ce-o mai fi:) tot de mos le-am dus bomboane la servici, s-u uitat la mine ca la un alian, ca e ceva suspect sa l faci un cadou neconditionat, dar au infulecat bomboanele mai cu pofta a niste pici:)) asa au facut si cand le-am dus cioco pt ca mi-amluat permisul. ca s anu mai spun ca eram deja o ciudata ca l-am luat din prima:)))
pusiciozauri:))
ioanaCT, tinem pumnii domnului sot sa-l ia!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Ellenuta spune:
ceska hi hi .. ce frumos sta benji la aspirat .. si cat ii place, super. am vazut ca frumosul a degustat si cioco .. vad ca nu ii displace ..
alina da, e familiara metoda .. deja servetelele nu mai prezinta niciun interes .. acum e pasionata de un snur al hanoracului meu care are o chestie de metal in capat .. asa sta la schimbat. hi hi .. ce haioasa e cum cauta ea prin patut .. tare!
stancutza uff .. asa pateam si eu .. ma duceam si de 5 ori pe noapte la ea si nu mai rezistam .. acum ii dau la culcare 1 sau 1,5 ml de nurofen si dupa ce papa, cu calgel .. vad ca doarme snur .. cu o trezire de alint .. adica, adoarme pana in 22, si cam la juma de ora, 1 h se trezeste, o iau in brate, adoarme si o pun la loc. daca nu vrea si nu vrea .. poti sa-i dai 2,5 ml de ketof
.. nu-i face niciun rau numa ca ii da somnolenta .. doc mi-a spus ca e ok, nu-i afecteaza copilul ..
va pupacesc .. plec la
caci urmeaza o saptamana de munca, inclusin in weekend ..
somn usor.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
nah .. asta uitasem ..

ALINA, BAFTA MAINE SOTULUI TAU LA EXAMEN!! II TINEM PUMNII!
sa ne dai vesti bune, da!! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
miri_mik spune:
ceska! cemare s-a facut benjiiiiiiiiii! vai! vaaaai! si ce frumos! si ce frumos rade la aspirator! gata, poti sa-ti pui nadejdea in el pe cand s-o face destul de mare sa tina aspiratorul in manute:) cat despre papusha, nu e nici o suparare si nici nu mi se pare ciudat. si bruno a primit una de la noi si era fascinat de ea. asta n-o sa-l confuzeze:) ba mai mult, o sa-i largeasca cunostintele, adica... exista si fetite pe lume:)))
stancutsa, ma refeream la trezirile constante mai sus, nu la cele variabile:)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ginnette spune:
Seara buna fetelor,
Acum am putin timp si am zis sa va vad ce faceti;
I-am admirat pe: Eva, Sasha, Bruno, Srefan, Benji, Daria, Ioana, Milan; mi-au mers la suflet 
Am citit despre nasii Ramonei; pe Adela a botezat-o nasa mea (avea 18 ani cand m-a boezat pe mine
) pentru ca eu chiar am considerat-o si o consider parinte spiritual.
Petrecerea a fost foarte placuta si "comoda" pentru Adela; adik am fost 12 persoane si toti cunoscuti, asa ca mandra s-a simtit in largul ei. S-a dus la toti, mai putin la socrii, pe care nu i-a vazut niciodata; oricum, am avut eu grija sa-i "ard", pt faptul ca n-au venit deloc la ea (nici macar la botez)
A ales de pe tava asa (in ordine): perie+pieptan (al ei), un inel cu ametist (al meu), cheile de la masina, un pix (portocaliu - cred ca asta a fost "cheia"), ceasul tatalui meu, o foarfeca de croitorie si un ciocan
.
Apoi, a inceput sa le arunce; "surpriza" a constat in faptul ca NU S-A ATINS DE BANI!!! (desi i-am pus de mai multe feluri, 'colorati').
Dan a zis ca e clar, nu seamana cu mine la capitolul asta
I-am dat putina turta de-a ei; din tort nu i-am dat, c-avea ciocolata.
Ce mai, a fost tare bine; pitik a cazut lata, aseara la 8:00 pm, ca peste zi (de la 11:00 cand a bagat o tura) n-a servit.
Poze o sa pun maine, ca acum, am ba(c)teriile la incarcat.
Na, ca iar s-a "intepenit".
Va las (am de recuperat, nu gluma, ca ati scris)
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ioanact spune:
stancutza Ioana se trezeste noaptea..de vreo sapt., inainte nu se trezea.
miri mik, Ellenuta
va multumesc, sa dea Dumnezeu sa il i-a. Va zic maine cum a fost la ex.
Ellenuta nu rea nici metoda ta.
Iti sa ai o sapt usoara, cu spor la servici.
ginnette
ma bucur sa v-ati distrat la petrecere, eu nu am stiut ca si tu ai facut petrecerea acum : ii urez si eu Adelei:
LA MULTI ANI! sa fie sanatoasa, fericita alaturi de voi si sa va bucurati de ea toata viata!
(ii vom ura si pe 9.Dec..).Asteptam pozele..cand poti tu sa le pui..
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 35 ZILE 
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact ginnette LA MULTI ANI! sa fie sanatoasa, fericita alaturi de voi si sa va bucurati de ea toata viata! (ii vom ura si pe 9.Dec..).Asteptam pozele..cand poti tu sa le pui..![]() ALBUM si Alte POZE www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI AMR= 35 ZILE ![]() Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |

Maine seara pun pozele - maine, peste zi, sigur n-am timp.
Bafta sotului!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
miri_mik spune:
adelutsa noastra va fi o artista (pixul portocaliu spune totul):)) glumesc:) abia asteptam poziiiiiiiiiiiiiici!
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii