LMA Clopotei de ian-febr 2008 (155) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

adelutsa noastra va fi o artista (pixul portocaliu spune totul):)) glumesc:) abia asteptam poziiiiiiiiiiiiiici!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Pixul era de la campania electorala (a PD-L - ului) - ni l-au dat in parc; tatal meu a zis ca "poate calca pe urmele Elenei Udrea" (nu stiu dak ai vazut-o, blonda aia "fatala", din politica Romaniei).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ginnette ok .. maine seara..abia astept sa vad pozele.... multumesc , sa fie.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 35 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Gata, am plecat la culcare!

NOAPTE BUNA!!!

Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Gata, am plecat la culcare!

NOAPTE BUNA!!!

Ingerasul nostru
Albume

Noapte buna.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 35 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

Mergi la inceput

anca.b am vazut si eu pozele lui Stefan, tare dragut e si el..ce maii avem clopotei frumosi.

ALBUM si Alte POZE
AMR= 34 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata de la birou !!!!
In sfarsit... am si eu putin timp de stat pe forum...

Am vazut fotografii cu baietii lui miri, cu milan plimbaretul, cu ioana lui alina si stefan al lui anca! Niste minunatii de clopotei !

Ellenuta, dimineata la ora 5.30 vizionam filmuletele cu eva si masuta minune Doamne, ce frumos se juca cu ea. Si mor de dragul ei cand o vad cu clamuta aceea de par!! Este tare tare dulce!!! Super misto site-ul dat de tine... Mie mi-a iesit ca eleni seamana mai mult cu tatal - cu 9% dar dimitris este aproape tot al meu... 76% seamana mai mult cu mama....

Roxanici, adelutza sarbatorita. Se orienteaza fata de mica... nici n-are 1 an si deja stie ca "portocaliu" este culoarea momentului in bucuresti... Abia astept sa-i vad fotografiile. Sunt convinsa ca mama ei a imbracat-o intr-o rochita tare frumoasa....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Prima??? Singurica pe aici ???
putina aroma de va trezeste ??

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ceau zuze buburuze....
D-ne cate am citit

in primul rand pupic pt Adeluta,interesanta alegere a facut,poate devine un renumit stilist si o sa o caute toate clopotelele sa le frezeze si aranjeze,sau mai stii???

am vazut-o pe scumpisima de Eva cu masuta ei ,ce super sta si se joaca acolo,nu stiu de ce nu imi functioneaza mie sonoru,ceva pr....cred ca azi va ajunge si la noi masuta ,oricum nu o pastrez pt mos craciun ca nu am rabdare,aaaaa si ma bucur ca sa distrat mami iar Eva a fost de gasca si a facut nani pana la 10,tu mami ce fetita cumintica ai pup-o mama pe ea

Alina ,bafta sotului la examen

Lala d multam si stai linistita ,incantata de cunostinta....Alina,imi pare bine,ce soada ai fost,dar vezi m-ai recunoscut din poza,asta spune tot zuzica draga
am vazut si pe cei doi fratiori pasionati de cadoul celuilalt mai mult decat al lui,ce fain,2 fratiori....
o si cate am mai vazut ,dar revin ,zuza mea are chef de vocalize maaaa-ma maaaaa,maaaa-ma

va sarut
laura multam de cafea

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaaaa,

poftiti la o !!!!!!

vai ce chef de somn aveam dimineata asta .. nu aas fi vrut sa ma ridic din patut .. si cand am vazut ca afara si ploua, chiar ca-mi venea sa ma intorc la caldurica.

roxanici abia astept sa vad pozutele cu printesa frumoasa. ma bucur ca v-ati simtit bine si ca pitica a fost cuminte!! cat despre ce a ales hmm .. o sa fie eleganta, o sa-i placa sa invete si descurcareata in viata.

laurici si eu sunt pe aici!!! uite eva iti trimite multi. si mie imi place cum ii sta cu clama .. e haioasa. daca o las fara, ii ajung fire de par in ochi si nu-mi place ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!!
Laurici, ce bine miroase cafeaua , vreau si eu.

Roxi zici ca Adelutza nu e fan bani? Lasa ca sunt lucruri mai importante, nu?Abia astept sa vad pozele sunt sigura ca a fost farte frumoasa si de ziua ei.

Am vazut pozele cu Eva si masuta si filmul.Ce ii place masuta!E foarte incantata de ea.Imi place foooooaaaarte mult poza :asta cum isi stramba nasucul ala de-ti vine sa o musti de el.
L-am vazut si pe Stefan pufosu si filmulete cu Benji si prietenul lui aspiratorul.Na, Razvi nu ar sta asa, lui nu-i place sa il pun pe el, atata timp cat e departe de el e bine, striga la el, da daca il apropiu de el nu-i place.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 51.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput