LMA Clopotei de ian-febr 2008 (155) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 19
cynthia_ spune:
neatza!!! vreau si eu 

chiar nu am in casa si tare naspa mai e ... offf da ce sa fac pana la urma m-am multumit cu un orzo....
Azi a fost prima zi in care Octi s-a trazit la 8.05 nu stiu prin ce minune. Va doresc din tot sufletul o saptamana cat mai buna.
alina023 spune:
Iubitele mele dragi, va multumesc din suflet pentru toate urarile pe care le-am primit, pentru toate gandurile voastre bune indreptate catre micuta mea fetita! Sunteti minunate si va multumesc fiecareia in parte si multumesc tuturor!
Va multumesc pentru onoarea pe care ne-ati facut-o deschizand capitol special pentru Ana!
Sunteti in sufletul meu si veti ramane acolo chiar si peste ani si ani. Nu voi uita pana cand voi inchide ochii ce multa putere mi-au dat la nasterea Anitei gandurile vostre bune. Va multumesc si sunt foarte fericita pentru ca va am langa mine, langa noi!

Cretulin,
multumesc muuuutl de tot pentru urari! Am vazut tarziu ca m-ai sunat. A fost tambalau mare si nu am tinut telefonul langa mine.
Mirik
la suflet imi merg urarile tale si ma induioseaza pana la lacrimi.
Danybv
iti multumesc ca ti-ai amintit de noi si ne-ai urat asa frumos!
Shose
multumesc, iubita! Mesajul acela o sa-l citeasca Ana cand va fi mamica pentru prima data.(desigur ca pana atunci probabil ca-l va invata pe de rost de la mine
).
Roli
multumiri si imbratisari!
Angi
iti multumesc pentru urari si pentru ca ti-ai amintit de noi!
Cati
delicios filmuletul! Multumesc tare mult! Diseara il va vedea si Ana!
Rlc
multumesc pentru urarile frumoase!
Raly
iti multumesc ca ai intrat si ne-ai urat. Si ma bucur tare mult ca ai fost si tu alaturi de noi acum un an. Iata cum si de ce am avut eu asa de mult curaj!
Elle
m-ai facut sa plang, mami! Si eu care m-am tinut tare, tare... Multumesc si pentru versuri si multumesc...pentru tot!
LalaD
multumesc mult pentru urarile asa de frumoase!!!
Cynthia
multumim, mami de Octi!!
LauriciD
scuze ca nu am raspuns la telefon. A fost nebunie.. O sa va povestesc... Multumesc tare mult de urari!!!
Lala20
multumesc mult de urari, draga noastra,draga!!
Ceska
multumeeeeeeesc!!!!
Remiclea
multumim pentru urari!
Stoisor
multumesc pentru cantare si pentru urari!!! Ce frumoooosss!!
AncaB
multumim!!!
Kalosalina
multumim pentru urari! Si iti uram si noi la multi ani cu intarziere! Sanatate, noroc, fericire....numai bine!!!
Gugushtiuc
multumesc frumos!!
Madalina
multumim pentru urari!!!
LauraI
scumpa!!! Iti multumesc tare mult ca ti-ai amintit de noi chiar in conditiile de acum!! Imbratisari cu drag!
Aurel Cris
multumesc cu drag pentru urari!
Ioanact
iti multumesc frumos!!!
Ramonab
multumesc pentru mesaj!!
Gatta
minunate versurile si filmuletul si melodia!!! Multumim mult de tot! Ana va vedea filmuletul diseara!
Danuta
multumim frumos!!!
NatiS
multumesc, scumpa!!!
Jelimoni
multumesc si te asteptam mai des!!
Doc
multumiri si ganduri dragi!
Stancutz
multumim pentru gandurile bune si pentru urari!
Grati
multumim, mami!!!
Darene
multumesc!!! Si sa ne mai scrii despre voi!
Ema
multumesc pentru urari!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
alina023 spune:
Sper din suflet sa nu fi omis pe cineva. Daca am facut-o imi cer scuze anticipat si multumesc aici in mod special!!! 
Fetele, din pacate nu pot sta acum sa povestesc. Sunt la birou. Acasa nu am avut PC pentru ca am reorganizat toata casa in ideea de a avea mai mult spatiu, asa ca am desfiintat biroul de calculator. Va dati seama ca am stat ca pe ace pana aseara cand l-a montat iar sotul. Insa nu am apucat sa citesc decat f putin.
Promit sa intru putin mai tarziu si sa va povestesc pe indelete cum a fost si sa pun si pozele.
Pupaceli si imbratisari!!!
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
stoisor spune:
Alinutu asteptam ,asteptam ,poze si povestea petrecerii
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
kalosalina spune:
Neata zuzici!
Bag si eu un mesaj inainte sa ma apuc de ceva treaba la scarbici...n-am nici un chef cu vremea asta de afara...
Roxana deci s-a simtit bine Adelutza de ziua ei
Abia astept pozele! Referitor la ce a ales, inteleg ca va fi sarguincioasa, va invata bine si va fi o cocheta 
Alina asteptam sa ne povestesti cum a fost si multe poze! 
Multumesc pt urari! 
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
ceska777 spune:
Buna dimineata!
Sunt zuza rau! Ieri seara am scris niste OP-uri si asa am recitit factura de la medicul lui Benji si am dat peste KARDIAINSUFFIZIENZ trecut la diagnostice. Am crezut ca primesc si eu un adac cardio!!!!
Pentru ca la control nu a spus nimic dr!!!! Si noroc ca am rasfoit acuma dimineata intai Wikipedia.... e oarecum denumire stiitifica pentru refluxul lui Benji, cardia fiind muschiul inel ce inchide stomacul si nu INIMA! Altfel navaleam pe usa cabinetului si il scuturam pe dr ca a uitat sa-mi spuna ceva asa de important ca si insuficienta cardiaca!!!!! 
Ginette,
f inspirata Adeluta cu alegerea obiectelor de pe tava: doar ciocanul imi da mie de gandit!!!!!! Oricum mi-ai dat idei cu ce obiecte se pun pe tavita... Si nu a gustat Adela din tortul de ciocolata ? Benji se pregateste intens de acest moment....
Alina023,
astept sa citesc despre Ana ce a ales ea de pe tava! Asta cand revin de la medic si shopping.
Ramane mama cu Benji acasa sper sa ma intorc pana la somnul de dupa pranz! Ne auzim dupa-masa, sper sa am ce citi!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 16
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ramonab spune:
Am pus si eu poze cu cadourile lui Razvi de la Mosu, incep de aici
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 52.Ma bazez pe voi 
alina023 spune:
Sa va povestesc...se anunta a fi o zi f plina asa ca nu mai aman...
Anita mea cred ca a simtit ca e o zi mai speciala. Nu a vrut sa faca nani la pranz decat 15 minute. Ok!! Am imbracat-o mai mai
si am inceput sa intampinam oaspetii. Gaza mea a fost o gazda buna pentru toata lumea. I-a intampinat cu veselie, aplaudand si fiind foarte fericita. A stat cumintica sa-i legam un mic motz, s-a uitat curioasa la turta pe care nasica a rupt-o deasupra capului ei, a papat cu pofta din ea, nu a zis nici pas cand i-a taiat nasica din par. De pe tava a luat in ordine: paine, orez, telefon mobil si pix. Si toata lumea a decretat ca va fi o prospera femeie de afaceri. ![]()
A aplaudat fericita la tort, a dansat pe ritmurile li Scooter....a fost o vesela si fericita! Iar la ora 19 a pus capsorul pe perna si a mers in lumea viselor in cateva secunde. Era tare obosita micuta mea! 
Descarc imediat si pozele.
Puuup!!!
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Am pus si eu poze cu cadourile lui Razvi de la Mosu, incep de aici RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 10 LUNI ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 52.Ma bazez pe voi ![]() |
mamaaa .. ce mos darnic!! pupa mama pe el de frumos care butoneaza de zor!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
anca.b spune:
Neata!
Alina, Roxana, asteptam pozele cu sarbatoritele!!!
Ioanact, succes sotului la examen!
Stancutza, 

Ramona, faine cadouri a primit razvanelu'.
Laurad, 
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii