LMA Clopotei de ian-febr 2008 (155) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

15 min da cum de au reusit "sa stea atat de mult"?

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Zuzilici, unde sunteti?
La noi au fost deja nasii, au stat 15 min si au plecat.Fain nu?

O sa ii fac si eu poze mai tarziu cu toate cadourile de la mos.C aa zi cred ca trebuie sa mai vina unu .Asta va fi de la finutii nostri.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 51.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elle, . esti o dragutza.

ma duc sa-i dau grisul lui stefan...pupicei si ne vedem miine la cafea

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gabitza ce buflei frumos e ionut, tare tare dulce .. si ioana ce domnisoara eleganta .. mama mama

anca

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Seara buna,
mi-a mai trecut starea nasoala caci am ras cu Benji, tati si bunica...mai multe pe blog.
Dar aici puteti vedea cum ne distram noi cand facem curatenie http://good-times.webshots.com/video/3093558150102658297UFRhTR

Ellenuta,
f bucuroasa Eva pentru cadoul de la Mos Nicolae, am vazut! Si am tot vrut sa zic ce fetita dezghetata are mama, cate stie sa faca ea!

Anca.b,
l-am admirat si pe Stefan -pe olita !

Mai era ceva.... sper sa imi aduc aminte maine dimineata!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

AMR = 16

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ramonab chiar asa..doar 15 min?..hmm

Fetelor sa va povestesc ce am patit eu azi pe la 18 (eu cu Ioana suntem singure de la 12, maine vine tati). M-am dus sa ii incalzesc Ioanei piureul, l-am incalzit la cuptorul cu microunde, cand m-am intors in camera sa ii dau sa pape, s-a oprit curentul.. Am aprins laterna, apoi o lumanare parfumata, am stat un pic..si mi-am zis sa ii dau sa pape, a mancat Ioana tot. Apoi am mai stat 5 min si m-am gandit sa o sun pe Dorina (prietena mea) sa o intreb daca s-a luat curentul, ea imi zice ca doar ce vroia sa aprinda calculatorul, deci avea curent, inseamna ca a sarit siguranta..sau ceva s-a intamplat, ea stia ca suntem singure, a zis sa il trimita pe sotul ei sa vada ce poate sa faca, intre timp vb cu sotul meu si mi-a zis ce tb facut (s-a mai intamplat).. pana la urma a rezolvat, era sarita siguranta..eu pusesem si boiler-ul de la baie in priza + cel de la buc. 2 calorifere, calculator, frigider..si am mai incalzit si piureul la microunde..nu a rezistat siguranta. Si uite asa a mancat Ioana la lumina lumanarii si a laternei.

Gabi foarte frumoase pozele la locul de joaca ..si ce s-a murdarit Ionut de spanac.

Maine sotul meu are examen(pt permis), are traseul..sa ii facem galerie..sa i-a examenul. Ramane apoi sa ne acorde banca creditul sa ne luam masina, sa venim si noi la intalnirea de 1 an a clopoteilor.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 35 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Seara buna,
mi-a mai trecut starea nasoala caci am ras cu Benji, tati si bunica...mai multe pe blog.
Dar aici puteti vedea cum ne distram noi cand facem curatenie http://good-times.webshots.com/video/3093558150102658297UFRhTR

AMR = 16

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

tare simpatic e Benji al tau. I-ai dat ciocolata sa pape?

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 35 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

gabitza ce buflei frumos e ionut, tare tare dulce .. si ioana ce domnisoara eleganta .. mama mama

anca

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Multumesc Elena!

POZE RECENTE

poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ioanact,
s-a servit singur cu ciocolata, am incercat sa i-o iau din mana dar era pe 1/2 topita asa ca ...a papat ciucalata!

AMR = 16

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Alinus, eu am inceput cu urarile de vineri seara si ieri te-am sunat de multe ori, dar nu am reusit sa dau de tine. Am intrat acum, cu toate ca sunt rupta, sperand ca ai fost pe aici si ne-ai povestit ce si cum, ce a ales Anita si cum v-ati distrat. Vad ca nu ai avut timp... Nu-i nimic, noi mai uram inca o data "LA MULTI ANI!!" primului nostru clopotel drag, viata frumoasa si iubire multa. Va pupam si va imbratisam!

Roxana, Adeluta noastra ce a ales?

Miri, promit ca o sa ma uit la poze, le-am pus in favorites.

Gugu si Darene, bine ati revenit!

Larisa, la ce ora ies fetele la plimbare? Sa arunce si ochiul meu o privire pe camera aia din Craiova! Sa va vad mersu', adica!!

Elena, o s-o vad si pe Eva scumpa, de-abia astept! Masa rules!!!!

Grati, zisesem saptamana trecuta ca te-am batut, ca noi mergem duminica (trecuta) in studio. Iete ca voi ne-ati batut, ca noi n-am ajuns. INCA!! Stii cum e cu cizmarul descult, hehe! Have fun maine si de-abia astept rezultatul! Pup-o pe Ozi!

Lala, Dani, Ioana, m-ati dat gata cu piticii vostri! Si ma bucur ca v-ati impacat (Dani cu Ioana)!

Ereena si Ven, ingropam si noi securea aia? Eu vin cu un steag alb. Nu stiu de unde fac rost! A, stati asa! Am gasit unul! Ce ziceti?

Ce mai am de zis... nici nu mai stiu. Sunt terminata, mi-este somn, acum ma duc sa "crash"-uiesc, ma doare capul, o sa va povestesc maine de ce si cred ca am niste probleme de la un mititel pe care l-am mancat azi, la party-ul baietelului. Dar totul maine, ca acum fug!

Somn usor, vise placute, puricii sa va sarute!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

ceska aahaa deci, s-a servit singur..am vazut eu ca vrei sa faci ceva in filmare , ma gandeam k avea ciocolata pe bluzita si ai luat-o..tu de fapt vroiai sa ii iei ciocolata.[:d]
creata 2008 da, ti-a placut?
Daca vreti sa vedeti o modalitate de a schimba pampers-ul, fara sa aveti pb cu ei: aici , imi i-au cateva servetele apoi ii dau ei pachetul de servetele, si inca 2 filmulete: unul
iar celalalt -
Vin repede la mami cand o vad

P.S. sper sa nu va suparati ca va m trimit filmulete..oricum cine vrea se uita, cine nu, nu.. nu le obliga nimeni.

ALBUM si Alte POZE
AMR= 35 ZILE

Mergi la inceput