LMA Clopotei de ian-febr 2008 (155) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Anca multumesc! Am vazut pozele cu Stefanel! Ce scump eeeee! Si ce frumos rade...imi place cum i se vad dintisorii de jos! Se pare ca s-a distrat la party! Si tu mami arati fff bine! Ziceai cumva ca esti grasa???
Ooo Miri ma bucur ca esti mai activa Nu am reusit sa vad pozele cu piticii tai. Ma bag sa caut in urma link-ul.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici .. eva va multumeste si va trimite cate un dulce ..

miri dulce pentru tine si piticii frumosi!!

grati da, se intoarce invers partea de sus a masutei si se pot pune acolo piese de lego. are si o tablita cu magneti.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Saara Maria
Daniel
Milan

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Gabriela, unde stai? sa venim cu saniutza...ca la noi ploua cu galeata.... nici pina la expo nu putem iesi...

Elle, ce cadouri frumoase a primit Evita!

Ramona, nici pe noi nu ne-au sunat nasii...si stam la trei blocuri distanta...de vizite nu poate fi vorba. au un copil ce merge la cresa si e cu muci de doua luni...so...

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

AlinaK,

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Anca stau in Manastur, aproape de padure, acum ninge mai putin, nu cred ca se pune zapada, dar daca da, va astept la sanius!

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

anca ce frumos e stefanutzul!! are niste ochisori .. .. cred ca tare bine s-au distrat picii la party .. si ce mami sexy am vazut eu in poze ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Ancanoi doua si Andreea (eladea2005)suntem si zuze si mamici de cluj , ce rau i-mi pare ca nu am putut veni la party, se distrau de minune clopoteii nostrii.

Am vazut si eu pozele, mare distractie!

Am pus si eu niste poze noi:

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

POZE RECENTE

poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Am vazut si pozele lui Miri. Ce mare a crescut Sacha de cand nu l-am mai vazut! Ce scump e si ce par mare are ! Despre Bruno ce sa mai zic...este in continuare cel mai frumos blondin cretzulin!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

ai perfecta dreptate, eu nu am respectat acest obicei si consider ca am facut bine. Nasii de cununie s-au suparat putin de aceea nici nu au venit la botez, dar le-a trecut, oricum nu prea aveam tangente cu ei. Dar stii cum se zice cu nasii te nasti, asa e sa fie. Sunt sigura ca Razvan are tot cei trebuie, nu m-am indoit niciodata de chestia asta.

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:
citat din mesajul lui cynthia_

ramonab imi pare rau ca ai asemenea cumatri. Noi am ales niste nasi simpli, modesti nu trece saptamana sa nu-l vada pe Octi si sincer cred ca i-au cumparat ce nu au luat pentru copilul lor.

Am vazut si noi pozele clopoteilor frumusei.

miri habar n-am cati dinti trebuie sa aiba... si asa-i ma bucur mult ca nu-i mofturos, poate o ducem tot asa de bine si cand ies canini am auzit ca acolo e mai greu.

Chestia eu nu pe ei i-as fi ales de nasi, ca ei ne sunt nasi de cununie.Da aici asa e prostul obicei ca cine ti-e nas de cununie iti boteaza si copilul.
nu era vorba sa vina sa ii aduca nu stiu ce, ca de bine de rau ii cumparam noi tot ce are nevoie.E chestia de un pic de interes fata de el.Asa macar un telefon sa ma intrebe ce mai face.
Noi ii mai sunam, mai mergeam la ei la inceput, dar daca am vazut ca ei nu raspund inapoi am renuntat si noi sa ii mai sunam.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 50.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput