LMA Clopotei de ian-febr 2008 (155) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
In sfarsit am scapat de musafiri, am avut o tura si astazi...
In primul rand vreau sa va multumesc din suflet pentru urari!!! Nu-mi vine sa cred ce multe am primit!
Dariutza a fost super incantata de darurile de la Mos Nicolae. Am ramas surprinsa de reactia ei. Chiar nu ma asteptam la varsta asta sa constientizeze si sa se bucure asa mult de cadouri. Tot timpul a chicotit, a ras, si nu stia pe care sa o ia mai repede in manutze. A fost foarte frumos momentul. Ce imi pare rau e ca nu am facut poze (cred ca eram prea chiauna de somn) si doar a filmat-o sotul, deci nu prea am ce sa va arat .
Nu va spun ca a mai primit o gramada de cadouri si de la invitatii mei.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Ceska cam ciudat cadoul pt Benji...o papusa...nu stiu la ce s-o fi gandit socrul tau
Ellenuta felicitari pt kg date jos! Eu mi-am bagat picioarele in ea de cura...poate dupa sarbatori...
Am vazut ca au reaparut zuzici care nu au mai intrat demult! Gugu, Darene si sper sa ne scrieti mai des!
Abia astept sa intre Alina si Roxana sa ne povesteasca despre cum s-au distrat printesele si ce au ales la turta.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Mergi la inceput

Cat de scumpa este Eva in poza asta!!! http://family.webshots.com/photo/2640640960102349464SUViAr
Btw, tocmai am aflat astazi de o prietena de care nu mai auzisem de multa vreme ca in ian. tb sa nasca o fetita pe care o va chema Eva Maria!
Am vazut si pozele cu Milan Fff frumos!!! Imi place cum merge cu premergatorul ...catarat pe el

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle la masutza Evei merg si cubuletze? parca am vazut ca are si asa ceva...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna, zuzici! La Cuj ninge

si la Ionut iar ii e somic, acum scriu cu el la titi
suge pana adoarme
Elena, ai de recuperat niste ore de somn, nu gluma!

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

pozute cu cadourile de la mosu' .. aici

si doua filmulete www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">aici eva si cadoul de la mosu' si eva si masuta

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

E simpatica Eva, mi-au placut pozele si filmuletul, sa se joace sanatoasa si voioasa cu masuta.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 35 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

..si filmuletele..

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 35 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

elle, i-am aratat lu domnu sot filmuletele cu eva. eu insistam ca sacha e o putoare nationala, eh, acu poa sa vada diferenta! ptiu pe ea de desteapta mika sprintena si scaparici!

grati, ce frumos, faceti poze de domnisoara acu!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salutare!!!!
am adus calculatorul de la doctor...acum intru sa citesc din urma.
pina atunci...poze noi la semnatura!
pupicei la toata lumea.

Si Alina Kalos . cu scuze pentru intirziere. a fost din cauze tehnice.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Miri, bestiale pozele cu strumfii tai. poate ne pui si niste poze fara bucle...

Ema, ce prietenos de Milan cu cateii...si al meu e rupt dupa animale. din pacate noi nu prea avem ocazia sa le "smotocim"

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput