Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (238)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Adimercedes te-ar mira daca ti-as spune ca am reusit si eu sa ii inflamez lui Mario degetelul mic de la picior? Ei bine am facut-o...si exact in acelasi mod ca si tine...nu am reusit sa tai o bucata de unghiuta care se rupsese oarecum, asa ca am tras, si am facut o mare treaba. Saracutul de el s-a uitat asa mirat la mine si apoi a pus buza si a inceput sa planga...uff ce mama denaturata sunt. Mi-a fost asa mila de el

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Adimercedes, tare rau imi pare sa aud de accident si de patania cu unghiuta. Sper sa treaca repede.

Greyeras, bine ca a trecut spaima. Cu rahitismul, urmeaza tratamentul si o sa fie bine!

Roxana, La multi ani mamei si sotului! Si ma bucur ca au trecut toate relele si te simti in forma, gata de distractii. Deci nu ai primit nuia, hah? Nici eu...poate o fi la Carpatina.

Danielle de Anglia, sa-ti traiasca puii de catel. Da' n-o sa ai cam multi? Si cu cine s-a cuplat Jodie...tare haios sa vezi ce a iesit din incrucisare, nici unu nu seamana cu ea.

Papanasho, tare cuminte ai mai fost!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

s-a cuplat cu un gajiu de aceeasi rasa ca ea,doar ca e putin mai mic si cu parul mai lung,
puii sunt inca micuti ca sa vezi deosebirea,abia pe la un an cand incep sa isi schimbe culoarea poti sa iti dai seama,
complicatii si aici

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

am vazut si eu micuta domnisoara eleganta si micul Picasso

am votat si eu printele zilnic si de acasa si de la serviciu, va doresc succes

Sim si noi am fost la Kidex azi, daca stiam ca ajungem pe acolo poate ne intalneam, dar noi am plecat pus si simplu la plimbare am fost si la Targul de Sf Nicolae la Muzeul taranului si am intrat si pe la Kidex, s-a ales Miru cu ghetute si o jucarie si am mai gasit ceva borcane, ca prin magazine bate vantul

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andries, cum din octombrie nu mai ai treaba? Pai si daca intri in CIC acum? Ca exact atunci se termina. Ce sa zic, zau imi pare rau ca esti asa obosita Tin pumnii sa alegi varianta cea mai buna si sa se mai linisteasca apele si la tine, ca zau meriti putina odihna si liniste (mai ales ca a picat Cipru destinat expres acestei cauze)

Luy, este superba Maria!

Cecilia, multumim frumos, luni e ziua cu pricina. si de la noi

Sim, abia astept sa imi zici cum i s-a parut lui Stefan expozitia. O sa retin si eu sugestia pentru atomica, pe Bubu nu il car ca imi e greu cu amandoi.

Prisi, fetele amandoua!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cam atat, vad ca sunteti destul de active, asa ca nu e nevoie sa termin eu capitolul. Va doresc noapte buna si o duminica exceptionala!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Andreea

Adi bine ca nu a fost grav, sa stapaniti sanatosi masina noua si fara alte incidente

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Cam atat, vad ca sunteti destul de active, asa ca nu e nevoie sa termin eu capitolul. Va doresc noapte buna si o duminica exceptionala!

Rox ,

Poze

Rox

La multi ani! sotului

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Rox La multi ani sotului! Sa fie sanatos si fericit alaturi de voi!

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Andries off, cred ca te inteleg foarte bine, eu ma enervez zilnic la serviciu din lipsa de ocupatie, imi dau tot interesul, dar nu prea am rezultate si asta ma termina...-icei la baietei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Andreea, sunt sigura ca totul o sa fie bine. Si mie mi-au spus numai grozavii medicii astia ai nostri si iote ce baiat mandru am facut. Crede in copilul tau si mergi la alt doctor. Daca vrei sa-ti dau cateva numere de telefon??? Orice vrei tu, numai nu renunta asa asa usor!!!! Pupici si alinare, fata draga!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput