Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (238)
Raspunsuri - Pagina 16
betty78 spune:
Adimercedes frumoasa masina...pot sa va spun sa o stapani sanatosi?
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
sim_stoian spune:
Am fost si noi pe la Kidex azi, am cautat niste pantaloni de iarna pt Stefan, ciorapei si body-uri cu maneca scurta. N-am gasit decat cu chiu, cu vai 2 perechi de pantaloni si 2 de ciorapi. Body-uri nu erau marimea lui
Si uite asa am suspinat iar dupa Germanica si ale ei magazine... La fel ca Betty, ne-am aprovizionat de la targul de Craciun cu niste specialitati italienesti si bonus cateva unguresti
. Am mai vrut si colaci secuiesti, dar era prea mare coada.
Carpatina, da-mi si mie pe PM nr tau de Romania, pls.
Adi, recunosc sportiv ca mi-a scapat postarea in care povesteai necazul cu masina, am dedus din ce au scris fetele. Ma bucur ca sunteti OK cu totii. Cat despre Mazda 6, mi se pare o super masina. Felicitari pt alegere!
Jurnal de calatorii
betty78 spune:
Cecilia deja canin...pai noi ne chinuim de acum 5 luni de cand avea cei 6 dinti sa ii mai apara vreunul....si de cateva zile aparu...dar saracu are toata gura inflamata....deci suntem posesorii a maxim 6, 1/2 dintisori pana in prezent..![]()
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
sim_stoian spune:
Luy, superbe pozele cu Maria. O sa iasa un calendar pe cinste! Eu inca mai astept cu pregatitul pozelor pt calendar, deocamdata suntem la buget de austeritate
, vrem sa ne punem poarta la casa si asta e, facem cut-costing de unde consideram ca se poate.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Maine mergem cu Stefan la Muzeul Antipa, e o expozitie de animale vii, gasiti informatii www.antipa.ro/viu.php" target="_blank">aici, poate mai e cineva interesat. Abia astept sa vad cum va reactiona.
Jurnal de calatorii
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sim_stoian Maine mergem cu Stefan la Muzeul Antipa, e o expozitie de animale vii, gasiti informatii www.antipa.ro/viu.php" target="_blank">aici, poate mai e cineva interesat. Abia astept sa vad cum va reactiona. Sim, mami de Stefan (25.08.2007) Jurnal de calatorii |
poate venim si noi...eu de fapt l-am dus in vara la ZOO si tot timpul a spus "c" si era cu degetelul indreptat catre animalele pe care le vedea. Si acum sa va explic semnificatia cuvantului "C": in special spune asa la catel, dar de cand a fost la ZOO a inceput sa spuna asa la orice animal pe care nu stie cum sa il strige
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Si noi ne www.trilulilu.ro/sor_23/cba7768c13fb53" target="_blank">plangem ca ne este greu![]()
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Buna seara. Iaca si eu dupa o zi de petrecut. Am iesit la restaurant cu familionul si copiii. Bubu a misunat pe acolo, a fost chiar cumintel, dar il apucase somnul si l-am trimis acasa cu bunicii. Partea proasta e ca l-am vazut cum a reactionat la bradutul de acolo si nu vad prea bine bradul de Craciun de acasa.
Asta seara am fost la film, la Body of lies. Mie mi-a placut, e de actiune/spionaj, dar nu cred ca sunt multe mamici pe aici care sa agreeze genul.
Adimercedes, sunt convinsa ca e tare greu cu pansamentul. Ai vazut ce m-am vaicarit si eu cu taietura lui Bubu. Nu imi venea sa cred ca isi musca pansamentul, nu doar ca era plin de sange, dar prindea fix pe taietura. Cu banda din aceea elastica l-am pacalit si cu leucoplast peste.
Yaia, te asigur ca nuiaua nu e la Carpatina, ar fi fost o mare greseala, e ultima persoana care sa merite asa ceva. Imi pare rau pentru raceala lui Tudor, ii doresc multa sanatate si sa scape repejor. Eu nu prea le verific temperatura la capsor ca e mereu cald, ci simt cum le frige pieptul cand au febra. Sanatate multa si sotului!
Am admirat si pozicile, este atat de scumpic Tudor! Si ce carliontat. Lui Bubu abia acum i-a crescut mai mult la spate si apar iar onduleurile.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
prisi spune:
buna seara , cam tarziu cei drept
La multi ani sarbatoritilor de azi! iar pentru restul o gramada de
-ici
noi suntem bine, nu ne laudam cu mare lucru, nu au iesit nici dinti, nici cuvinte prea multe nu spunem, in schimb parca e pe zi ce trece mai rasfatata si mai mamidependenta, pur si simplu sta atarnata de mine de cand ajung acasa , iar daca se joaca trebuie sa fiu in raza ei vizuala altfel ...e jale, bate in toate usile si ma cauta, nu stiu ce o sa ma fac cu ea
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Roxana_G spune:
Ali, multumim frumos, luni e ziua de nastere (nu onomastica) a sotului dar l-am sarbatorit in weekend.
Carpatina,
iaca nu mai plec, imi mai ies uneori lucrurile bine, ca prea ieseau pe dos.
Greyeras, mai ce bine de voi cu culorile alea, la noi nu e chip sa le foloseasca asa cum trebuie, mai degraba la ros.
Andries, imi pare rau pentru toate problemele, cand vin vin gramada, stiu pe propria piele. Lasa ca merge cadou de Niculae si cu delay sau unul mai mare de Craciun. Bine ca ati rezolvat baietii. Sa stii ca si fie-mea tot la masinutele lui Bubu se da, azi la restaurant a iesit caft in 3, cu tot cu nepotul meu. Nu prea a fost sa fie nici Cipru vad
, si cu astea sunt patita de am venit val vartej de la Valencia acum vreo 3 ani, si am calatorit fix o noapte. Cand am ajuns canci febra si Alex era bine sanatoasa.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/