Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (238)
Raspunsuri - Pagina 15
betty78 spune:
La Multi Ani, sarbatoritilor de azi! Sper ca a-ti fost cuminti si a trecut mosul pe la voi
... Noi ieri cautam de disperati sa ne cumparam cadouri, asa ca anul asta nu am avut parte de nici o surpriza...
Mario a primit o masa mare de lego, un magar cantaretz
, care mai mult ii place lui mami decat papanasului si niste carticele, pe care sper ca nu o sa le mai manance...
Azi am fost la Kidex si nu am luat nimic, dar mi se pare cu mult mai bun decat babyexpo....super aranjat, nu era inghesuit...chiar mi-a placut...dar am aterizat la targul de craciun si de acolo am luat niste specialitati italienesti![]()
Adimercedes ingrozitoare intamplarea cu accidentul...bine macar ca voi nu aveti nimic.
E bine ca vi se dau banii pe masina si asa va luati alta noua![]()
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
cecilia L spune:
Buna seara de la noi, La multi ani! inca o data tuturor sarbatoritilor si sa va bucurati de cadouri.
A trecut si pe la noi mosul, cam obosit dar a ajuns si in casa noastra
.
Printre altele am primit cadou un nou canin, care s-a lasat cu plansete, maraiala, tipete in somn si putina febra, acum pare ok..sa vedem ce ne rezerva noaptea, surpriza a fost ca dimineata nu avea nimic, dar s-a trezit la 13,30 cu un canin....altul de cat ma asteptam, deci de azi aven 8dinti+4masele+2 canini sialtii 2 pe drum( care o sa sparga curand)...asa cadou mai rar, nu???
Va multumesc de urarile adresate soacrei.... asa cum ati dedus nu a fost super placut, dar a trecut cand am ajuns acasa.......cand a intrat in casa,parca nu se intamplase nimic, veselie, alergatura, joaca cu tati si mai ales chiote si multa vorba...cartile au fost citite, acum urmeaza somnicul...in seara asta am spalat doar popoul si am renuntat la baita...iar eu am ''scapat'' de copil, nici nu m-a bagat in seama de cand am ajuns acasa![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Adi, am dedus ce s-a intamplat, bine ca sunteti bine(o sa ma intorc sa citesc, am cateva pagini necitite)
Andries, inca nu au aparut normele, sigur este ca banuti mai multi nu cred sa-i primim mai devreme de aprilie.....cand apare ceva promit sa va spun, sunt interesata si eu.
Luy, superba, chiar asa vreau reteta
o sa fie superbe calendarele....eu nu am avut timp sa ma ocup de acest aspect...
, nu stiu daca mai apuc sa le fac, depinde de cat de repede ma apuc de asta.....sper sa nu fie fff aglomerat tati de degetica, desi ma indoiesc.
Cecilia si
poze noi
asa crestem
luy spune:
valentina, multumim mult ![]()
adimercedes, multi pupici Lisei, sa se vindece repede unghiuta
cecilia, asa cadou de la Mos mai rar ... Cred ca papanashul tau este cel mai "coltzos" din gashca ![]()
betty, chiar daca n-a fost un mos cu surprize, sper ca macar a fost generos ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
cecilia L spune:
ma apuc sa citesc din urma , daca mai apuc in seara asta, maine la 5.30 sunt in gara sa-l astept pe tata![]()
Roxana, saptamana asta e ziua sotului de nastere, parca da, sper sa nu ma insel, daca ma insel atunci ii spunem in avns
La multi ani! multa sanatate si multa multa fericire alaturi de superba familie de care trebuie sa fie tare mandru.

pt toti patru ...daca ne dai voie![]()
noapte buna
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Luy, preferam sa nu fie asa dar, scapam noi si de canini, atunci privim din umbra![]()
![]()

Cecilia si
poze noi
asa crestem
Erina spune:
Luy, e superba Maria.
Cum sa spun asta cit mai exact...se vede pe fetisoara ei ca e foarte desteapta.
Mi-a placut mult poza 1 pentru ca exprima asa...maturitate. Mi-au mai placut mult: 7, 8, 10.

si imbratisari!!!
Cecilia bine ai revenit!
Mamici sa folositi/purtati sanatoase toate cadourile!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Ieri m-am intalnit cu o prietena, mamica de pitica. Si tocmai ma laudam ca Tudor e ok de mult timp, niciun semn de boala. Ei bine, azi la pranz avea 39,4! I-am bagat supozitor Panadol si acum doarme de la 12. Taica-su a cazut primul, joi seara, si acum doarme si el si frige si el.Ce e ciudat e ca la amandoi frige doar capul! Daca ii verifici la maini sau picioare, totul pare ok! Offf, iarna asta! Si ratam si focurile de artificii de direasa, aprinderea bradului in centru...Off! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
incearca sa ii dai niste oscilococcinum...daca se gaseste acolo la voi...face minuni...eu ii dau lui Mario de fiecare data cand simt ca da sa raceasca...si ii trece a doua zi, cel tarziu.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Erina spune:
Daria a adormit dupa baie. Ma topesc cind se lipeste cu spatele de mine si apoi imi prinde obrazul cu minuta si adoarme asa...ohhh, serenitate...
Yaia, multumesc.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
betty78 spune:
Luy
superbe pozele cu tot cu protagonista. Vreau si eu poze de genul asta...
Trebuia sa fie generos, dar la cumparaturi Mario a inceput sa tipe din gura de sarpe, asa ca am pus mana pe ce mi-a iesit in cale...Oricum pe 11 ma scot, ca am aniversarea casatoriei ![]()
Yaia am vazut inimioara facuta de Tudor...e un dulce...Mario inca nu are abilitati din astea
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario