Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (238)
Raspunsuri - Pagina 14
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Yaia, multa sanatate baietilor tai bolnavi... |
Multumsec...dupa un supozitor Panadol, un somn de 4 ore si la trezire 5 ml de Nurofen, Tudor pare sa nu mai aiba nimic...nu muci, nu tuse...hmmm...ce-o fi fost? Dintii sa dea 39,4? Hmmm...
Da' mersi de pasuire...de, acum ce sa fac, mi-oi lua-o pe cocoasa, daca-i musai!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Erina spune:
Daria ride incintata, se uita la Tully. Cum se termina fugim la baita si nani.
Seara frumoasa la mari si mici!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Sa scriu pina nu omit. Am vazut pozele lui Tudor! Ce dragalas este!!! Yaia, super pozele cu el in aer, in sanie si cea in care se uita la cutiile acelea rosii primite de la Mosu. |
Multumim!

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Yaia, sanatate lui tudor! |
Multumim!
Si pe mine m-a intristat ca Andries nu s-a putut bucura de concediu, ca e nebunie la ea la firma...vad ca parca-parca incep si romanii sa creada in criza...Dar sa stii ca la voi se poate ca totul sa fie perfect si Daria sa fie super bine cat timp sunteti voi plecati...emotiile sunt firesti, dar ai incredere...
Poze
luy spune:
Nu stiu ce se intampla, de sunt probleme cu netul sau cu forumul sau cu laptopul meu
. Mi se incarca ingrozitor de greu pagina, se blocheaza, mi s-a postat mesajul de 2 ori 
Yaia, tare frumos mai este papanashul din Tara lui Mos Craciun, am vazut ca si lui ii place zapada, sunt poze foarte reusite si-mi plac mult. E foarte dulce...
Ma bucur ca i-a trecut febra, sper sa nu mai aveti alte probleme. Teoretic dintii nu ar trebui sa dea febra asa de mare, dar cine stie, daca zici ca nu mai are nimic... Si noi am avut intr-o seara un episod de febra care a trecut pana a doua zi si din fericire nu a avut continuare. Pupam delfinashul ! 
Si daca tot veni vorba de poze, azi am avut sedinta foto pt calendarele pe 2009, ne-am intalnit in parc cu un fost coleg de-al meu care-i pasionat de fotografie. Daca vreti sa vedeti cateva poze, va invit aici
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
luy spune:
Am de trimis un
catre Beljica, mi-a fost dor de matale, carpatino
Sa-mi trimiti te rog un PM cu un nr de telefon unde te pot gasi cand vii in Romanica, am ramas datoare cu o intalneala si nu vreau sa crezi ca vreau sa ma fofilez
. Plus ca vreau sa vad si eu trandafirasul, sa ma conving daca in realitate e asa gingas ca-n poze 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
Yaia spune:
Luy, ce-mi faci tu mie? Nu numai ca ma faci sa rosesc (multumesc!
), dar imi pui poze cu o printesa alba ca zapada...si...
Poze
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui Yaia Multumsec...dupa un supozitor Panadol, un somn de 4 ore si la trezire 5 ml de Nurofen, Tudor pare sa nu mai aiba nimic...nu muci, nu tuse...hmmm...ce-o fi fost? Dintii sa dea 39,4? Hmmm... |
yaia, poate fi si de la dintisori, in special caninii dau astfel de reactii sau Doamne fereste, vreo viroza de asta ciudata, spunea Roxana mai demult de o viroza cu febra foarte mare, care dispare ca prin farmec la scurt timp
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
valentina_22 spune:
luy, mortale rau fotografiile. Pacat ca nu pot sa-l mai fac pe al treilea, ca-ti ceream reteta!![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
betty78 spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 stefi m-a vazut invartindu-ma prin casa...si repede..."ce a venit mosu?" asa ca...cred ca sta la panda.gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/ |
parca se repeta povestea...oare noi nu faceam la fel?
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

asa ca...cred ca sta la panda.