Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (238)
Raspunsuri - Pagina 13
Andries spune:
Am citit pe aici si m-am intristat ... Andreea sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa nu fie problema atat de grava, inteleg ce-i in sufletul tau pentru ca si eu am avut mari probleme cu sarcina cu Mirciulix si el saracul s-a nascut dismatur si ...nu mai spun cum tremuram cu fiecare saptamana care trecea si numaram, pana la 27,pe urma la 29 simtem ca l-am apucat pe Dzeu de picior pentru ca stiam ca va trai si tot asa...am tarat-o pana la 38. Singura chestie este ca la mine crestea incet, dar crestea, era in evolutie. Nu stiu ce sa spun, consulta toti doctorii posibili si imposibili... s-au mai vazut minuni. BIG HUG from me!! 
Andries
Andries spune:
Adimercedes ...totul e bine cand se termina cat de cat ok...ufff!!
Dragele Mosului ati primit cadouri, io se pare ca nu am fost deloc ascultatoare caci am primit cadou overtime de facut la birou taman vineri seara si copiii nu aveau cadouri cumparate, apoi ajung eu pe la ora 8 in trafic si ma suna husband ca e chemat la serviciu...si evident du-te acasa ca trebuia sa stea cineva cu plozii, si uite asa a ajuns iubitul meu sa haladuie vineri noaptea prin metro (slava domnului ca e non stop) sa cumpere transformeri si masinute (de care a mei s-au bucurat enorm, dar mirciu tot la "dimecticonu" lui victor atenteaza desi masinuta saltareata de la chico e o nebunie, m-as juca eu cu ea non stop)...
Asa ca la mine nu a mai ajuns mosu. Cred ca de Craciun trebuie sa ma ingrijesc singura sa-mi cumpar cadou.
Sa va mai povestesc si cum am peripetit prin cipru, ajungem miercuri seara, toate buna si frumoase, dar... vineri pe la 3 ma suna mama ca are mirciu febra 40...oaleleuuu... pe cine sa trimit eu acasa sa il vada???? Deci cearta-te la agentia de travel sa-mi schimbe biletul din duminica in vineri (nu dom'le, s-a rezolvat, nu se poate), ca de! sunasem si eu din cipru cu juma de ora inainte de terminarea programului si le puneam la treaba pe doamne, ca parca mie imi ardea sa las balta plaja de sambata ca sa vin la dat zapada la busteni...asa.. hodoronc tronc!! In fine sambata dimineata eram cu plozii in brate si mirciu era asa suparat, ca se uita la noi si il busea plansul!!
I-a trecut in vreo 3 zile, a uitat ca am plecat.
Evident ca in doua zile a trecut si febra care ... nu stiu de ce a facut-o, cred ca de suparare.
Si cam asta este, Cecilia nasol cu joburile, e criza asta pe tapet acum si chiar si cei care nu ar avea un motiv sa se planga, fac restructurari si reduceri de personal si salarii ca lumea mai rar, dar nu imposibil. Bafta sa fie!!
La noi la firma e o mega brambureala, ne organizam, raz-organizam, invartim si rasucim... eu de exemplu din oct nu stiu daca si cat o sa mai am de lucru aici, deci cred sincer ca-mi bag piciorul (sa ma scuze doamnele) si intru in CIC, nu de alta dar trebuie sa-mi trag si eu sufletul.
Am reusit performanta ca intr-un an de zile, cu bb mic acasa, sa trec prin doua reorganizari masive in doua mega - multinationale si in paralel cu toata restructurarea asta sa dau "la gata" proiecte de 12 bulioane verzisori (evident in goana calului tot ...ce procese, metodologii...acu e vreme de haiduceala in business sau piraterie ...) dar zau ca nu merita atatia neuroni arsi. Doamne de-ar scoate aia normele alea odata ca nu mai pot de nerabdare ![]()
Andries
Andries spune:
Acum sa va spun despre cadouri pentru camin, actiunea cu ajutoarele mosului.
Papanash nu are sens sa dai 3 lei pe o punga cadou. Mai bine iei pungi transparente de la piata, va fi si mai usor pentru cei care le impart sa vada ce dau si cui. Cu 3lei iei o ciocolata.
Cadourile vor fi variate, fiecare va dona ce va putea sau ce-l va duce mintea. Va fi o munca serioasa sa sortezi totul si sa imparti pe grupe de varsta si sex. De aia e bine sa fie in pungi transparente sa vezi din prima ce are fiecare. Sper ca toata lumea sa fie cu bun simt si sa aduca lucruri ok, nu ce vrea sa arunce de prin casa. Am mai vazut actiuni de adunat ... si stiu ce spun.
Dulciurile trebuie sa fie la fel pentru toti sa nu se uite unu in gura altuia. Nu veniti cu altceva la voi ce nu puteti imparti. Imi amintesc de la o actiune de acest gen (noi eram pregatiti cu bomboane, napolitane, etc)..copiii din camin ne-au cerut guma de mestecat!! Era ceva ce ei nu puteau sa cumpere si nimeni nu le dadea!! Ne-am scotocit prin buzunare dupa toate orbiturile pe care le aveam si le-am impartit la cei mai mari, nu mai zic ce imbulzeala generala...noi nu aveam destule, etc...
Sa scrieti cand sunt serbarile si vad cum pot si eu sa ajut...desi la mine la job e ca dracu mai nou dar poate reusesc sa trag un chiul...in scopuri umanitare evident!!
Andries
Erina spune:
Buna seara!
Sa scriu pina nu omit. Am vazut pozele lui Tudor! Ce dragalas este!!!
Yaia, super pozele cu el in aer, in sanie si cea in care se uita la cutiile acelea rosii primite de la Mosu.
Roxali, am scris ca am inceput la 6 luni si am lungit-o cu sucuri de legume si fructe destul de mult.
La cucina italiana e una delle migliori del mondo. Molto equilibrata e con ingredienti naturali. Non hai niente da temere! Se fossi te lascerei i reclama - reclama mascata mangiare proprio tutto.
Apropo de mincare, astazi am fost la bichi si Daria a mincat 2 bucati mari de peste, mamaliguta si legume. Ma bucur sa vad ca maminca mai bine de cind e acasa.
Andries ce intimplare cu febra lui Mircea. Imi pare rau ca nu v-a tihnit. Sper sa nu patesc si eu la fel...
Nici eu nu am primit nimic de la sot pentru ca nu a venit week-endul acesta. Am avut eu grija sa imi cumpar ieri un bolero pentru o rochie de seara.
Greyerash, multumesc pentru raspuns. O sa ii dau doar 2 picaturi dupa prescriptia dr. din Bucuresti. O sa incerc sa i le dau direct in gurita pentru ca am inteles ca asa e ideal, se absorb bine prin mucoasa. Eu am avut de la o prietena o sticluta de Adisterolo, D3 cu vitamina A cu excipiebt ulei extravirgin de masline. A foat foarte bun. Si Daria are fontanele punctiforma, cind a luat medicamentul ala parca s-a inchis mai repede.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
valentina_22 spune:
Intru pe fuga, suntem in petrecere! Acum am desfacut sampania si tare-i buna, va ofer si voua o cupa!
Multumim pentru urari tuturor!
papanash, Alexandra este fetita pictata pe fata cu aripi de ingeras pe prima pagina. Multumim de voturi!
Copii au fost super incantati de cadourile primite, incerc mai tarziu sa postez si cateva fotografii.
pupici si revin mai tarziu!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
luy spune:
Buna seara, vad ca sunteti in petreceri, slaba miscare azi. Las' ca-i bine asa, ca pot si eu tine pasul cu voi ![]()
Valentina, inca o data La multi ani! pentru Alexandra, sa va distrati bine in continuare !
Erina, foarte bine ca l-ai ajutat pe mos si ti-ai luat acel bolero, sa-l porti cu placere ! Cred ca e normal ca Daria sa pape mai bine la PN, sunt si bunicii acolo s-o rasfete si probabil si tu esti mult mai fericita decat la Bucuresti si-i transmiti si ei starea ta 
Iti tinem pumnii sa suportati bine cu totii despartirea de Daria pe parcursul vacantei voastre. Iar voi sa reusiti sa va relaxati ! Da, probabil iti pare imposibil acum, ca sigur vei sta numai cu gandul la Daria; insa poate vestile primite de la bunici - ca e f.bine, ca se comporta excelent - va vor ajuta si in final va veti bucura de o bine-meritata vacanta. 
Andries, imi pare bine ca ai mai avut timp sa mai intri pe aici. Pacat ca vestile pe care ni le-ai dat nu sunt nemaipomenite - concediul ratat
, nebunia de la job
, Mosul uituc/ocupat
Poate de la 1 ian intri in CIC si te mai linistesti si tu 
Foarte utila mi se pare postarea in care ne-ai relatat din experienta ta de la actiuni umanitare 
Pupam Mirciulixul interesat de jucariile fratiorului ( asta este o axioma ! )
p.s. - habar n-am ce-i ala "dimecticon" ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
Erina spune:
Adimercedes, multumesc. imi place sfatul tau am sa ii pun si eu Dariei pastele in mai multe reprize. Ei ii plac tagliatelele foarte mult. Vom incerca si noi fusili sau penne corte poate creste "randamentul mincatului".
Imi place masina pe care ati ales-o. E Mazda un brand po****r in Australia. La noi nu e foarte po****r. Spre exemplu in PN, un oras extrem de cosmopolit in ciuda industriei aproape absente am vazut numai vreo 3. Imi place mult si www.mazdausa.com/MusaWeb/displayPage.action?pageParameter=mazda6&bhcp=1" target="_blank">aceasta tot un 6 dar cea aleasa de tine e mult mai buna ca family car.
Cred ca multi romani nici nu stiu ca e o masina japoneza, Mazda corporation are originile in Hiroshima, aproape de zona Sabinei Y.
Deasemeni Ahura Mazda de unde deriva numele este o zeitate din civilizatia timpurie asiatica.
Nici eu pina a merge in Japonia nu am stiut spre exemplu ca brandul meu preferat de ceasuri-Seiko, inseamna succes.
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Yaia.. pentru ce era examenul ala? Si cand zici ca a facut Tudor o inima rosie.. ce anume zici ca a facut el? A colorat-o? Sau? |
Era un examen de certificare...dar din pacate nu era nici macar cel care ne-ar fi folosit, ca e cel american, nu varianta europeana. Si e valabil doar 3 ani...dar de, daca ne-a trimis firma...Si tare bine ar fi sa-l iau...dar, nu stiu...
E o inima facuta din ceva lut ars, e facuta cu forma de aceea de piscoturi si cred ca el a intins lutul, a pus forma, apoi le-au uscat sau ars in cuptor si apoi le-au pictat cu acuarele. Bine-nteles, totul cu ajutorul educatoarelor! Dar e pictat stiu sigur ca el apictat-o, ca nu era chiar toata pictata...mai avea mici puncte ramase albe...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Da mah.. mi-a last mie una.. plus instructiuni de folosire pe spatili tau |

Deci e una lunga!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Erina spune:
Luy, esti o dulce
Sper sa ai dreptate si sa fie totul OK.

Pupici dulci Mariei!
Bui a glumit ca Darei ii place mult mincarea facuta de bichi si de aceea papa mai bine. La Bucuresti nu avea asa ceva...
Valentina petrecere frumoasa in continuare!!!
Yaia, sanatate lui tudor!